Brigáda - Nefrito
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jé, tak to by mě taky zajímalo. Zítra k nim jdu na pohovor a bojím se, aby nešlo o prodej předražených parfémů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pampelii píše:
Jé, tak to by mě taky zajímalo. Zítra k nim jdu na pohovor a bojím se, aby nešlo o prodej předražených parfémů
Zakl: tak pak prosim pisni :+). Tez si totiz myslim to samé
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano, jedná se o prodej předražených parfémů![]()
Ahoj, písni mi prosím více do SZ
, lze-li. Dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já jsem sice v této firmě nepracovala, ale jejich práci jsem měla možnost vidět.
Mají stánky většinou v OC, používají manipulační techniky, zezačátku vypadají příjemně a nenuceně, ale pak vám nedají ani možnost na rozmyšlenou. Hodně lžou, výmýšlí si třeba, že zrovna mají nějaké výročí této firmy a že dají slevu, kterou jen tak nedávají, přitom na jejich stránkách jsou informace jiné, produkt je i tak velmi drahý. No strašný. Vůbec nedoporučuji ani práci u nich a ani být jejich zákazníkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskusi
Naskytla se mi práce v této firmě na pozici manažerky. Máte někdo zkušenosti opravdu s prací v této firmě? Děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
@Neveee ahoj, dostala jsem stejnou nabídku a tak jsem samozřejmě využila příležitosti. Vše vypadalo slibně a až pohádkově. Na povoru moc sympatická paní, která mi pozici manažera popsala stejně, jako v kouzelném inzerátu. Musím zmínit, že mi nikdo neřekl, že se jedná o stánkový prodej, myslela jsem si, že se jedná a kamennou prodejnu. No ho hned druhý den mi to meetingu na pobočce řekli, že jedeme do Liberce (cestuje se po celé ČR) a tam jsem přišla na to, že je to typický stánkový manipulativní prodej. Dala jsem tomu šanci a odpracovala dalších 5 směn. To že přislíbený plat klesl od 25 tis. Nebudu komentovat… Nakonec měly být týdenní zálohy. Když jsem požádala o zálohu, bylo mi řečeno, že ji nedostanu, protože jsem odchytila málo lidí = málo prezentací. A za jednu prezentaci je 44kč. A tak jsem dámy pracovala 10 hodin každý den, někde 200km od domu, za 440Kč za celý den. Také jsem byla nabraná jako manažerka, protože mám 6 leté manažerské zkušenosti. No ve finále je to další manipulativní strategie, aby získali prodejce. Protože karierní postup na manažera je zcela nemožný.
- Citovat
- Upravit
Do prčic, napsala jsem špatně příspěvek a chtěla to smazat a napsat znovu a ono to nejde -_- tak pardon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má někdo zkušenosti s tím, jak u nich vypadá brigáda a přijímací pohovor? A také, jak je to nakonec s penězi?
Kamarádka tam jde, tak přemýšlím, že ji budu varovat…Nebo jestli alespoň k brigádníků jsou fér.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, máte, prosím, zkušenost s brigádou u této firmy? Prodej, propagace - obchod. Děkuji