Brigáda - nešla jsem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@j.a.n.i1 píše:
Proc divne a neadekvatne, proste vedoucí neodpovedela, protoze mela prace nad hlavu, na tom neni nic neadekvatniho ani hnusneho, to je nejspis realita.
tak to už se ví - vedoucí neodpověděla, protože má dva týdny dovolené,
a výmluva zakladatelky se jí zdá nevěrohodná, protože zakladatelka nenapsala, že je v nemocnici, napsala snad jen, že je jí zle a že přijde příští týden, což se vedoucí nezdá, že by zakladatelka věděla, že příští týden jí bude už dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proste napis, ze se omlouvas za nepritomnost, ze jsi skončila v nrmocnici s kolikou aa hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To je hnusný tohle![]()
![]()
![]()
Proč hnusný? Je to fakt. Nebo když ty onemocníš, tak za tebe dělá práci duch svatý? Pravděpodobně zaměstnavatel spíš osloví nějakého tvého kolegu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj. Už pár měsíců chodím do jednoho skladu na brigádu. Jenomže, dneska se mi cestou stala nemilá věc - chytla mě ledvinová kolika.![]()
![]()
Nikomu nepřeju. Teď jsem v nemocnici, na kapackach a střídavě zvracik a snažím se to tu dopsat. Jenom že, vedoucí mi na zprávu, že neprojdu a z jakého důvodu neodepsala a já mám docela i strach, protože mi vždy odepsala a vždy komunikuje.
Volat ji nechci, na to opravdu teď nemam![]()
Napadlo mě napsat ji zprávu, že nějak se ještě omluvit a zda ji nezpůsobila moje nepřítomnost problém? Do první zprávy jsem napsala, že bohužel nepřijdu, protože mě chytla kolika. A že můžu dorazit příští týden pokud bude potřeba.
Prosím anonym, jinak smazání
Prostě jí pošli kopii lékařské zprávy. Komplikace jsi jí sice asi udělala, ale každý normální člověk uzná, že pokud jsi vážně zdravotně indisponovaná, tak se nedá nic dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, že píší až teď… Tak zprávu nechce, posílat ji nemusím. A dala mi číslo na kolegy se kterýma se mám domluvit pokud budu chtít příští týden do práce ![]()
- Citovat
- Upravit
Takže počkáš, co ti řekne lékař, a s kolegy se pak domluvíš, jestli budeš moci nastoupit. Kde je problém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že píší až teď… Tak zprávu nechce, posílat ji nemusím. A dala mi číslo na kolegy se kterýma se mám domluvit pokud budu chtít příští týden do práce
a proč kroutíš hlavou? co se ti na tom nezdá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@greenapple píše:
Proč hnusný? Je to fakt. Nebo když ty onemocníš, tak za tebe dělá práci duch svatý? Pravděpodobně zaměstnavatel spíš osloví nějakého tvého kolegu.
ty když skončíš v nemocnici, tak zároveň dokážeš i jít do práce a pracovat? nebo si myslíš, že zakladatelka si vyrobila ledvinovou koliku schválně, aby naštvala vedoucí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit