Brigáda - nešla jsem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.7.21 10:48

Kapsičky naštěstí už docela zabraly tak můžu psát. Jsem na dohodu už několik měsíců, chodím do firmy vypomáhat a jsou se mnou spokojeni. Ale teď mám prostě strach… Ne to poprvé, ale vedoucí se do telefonu psala divně. Brigádníky berou ale nemají moc spolehlivě, které nekradou Apod.tak že si nás váží, kteří jsme aspoň k něčemu.

Zítra mě prý pustí. Podle nálezu na sonu mám 2mm kamínek

• Citovat
  • Upravit
27575
26.7.21 10:54
@Anonymní píše:
To je hnusný tohle :zed: :zed: :zed: :zed:

co je hnusnýho anonymního hrdinko? pokud někdo vypadne tak tu práci za něj někdo udělat musí a kolikrát to je i ta vedoucí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
26.7.21 10:55
@Anonymní píše:
Kapsičky naštěstí už docela zabraly tak můžu psát. Jsem na dohodu už několik měsíců, chodím do firmy vypomáhat a jsou se mnou spokojeni. Ale teď mám prostě strach… Ne to poprvé, ale vedoucí se do telefonu psala divně. Brigádníky berou ale nemají moc spolehlivě, které nekradou Apod.tak že si nás váží, kteří jsme aspoň k něčemu.Zítra mě prý pustí. Podle nálezu na sonu mám 2mm kamínek

Prosimtě nestresuj se. Potřebuješ uzdravit tělo. Z toho co ti odepsala (počítá s tebou příští týden) mám pocit, že je z její strany vše ok a vyřešeny

Příspěvek upraven 26.07.21 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.7.21 10:56
@Anonymní píše:
Kapsičky naštěstí už docela zabraly tak můžu psát. Jsem na dohodu už několik měsíců, chodím do firmy vypomáhat a jsou se mnou spokojeni. Ale teď mám prostě strach… Ne to poprvé, ale vedoucí se do telefonu psala divně. Brigádníky berou ale nemají moc spolehlivě, které nekradou Apod.tak že si nás váží, kteří jsme aspoň k něčemu.Zítra mě prý pustí. Podle nálezu na sonu mám 2mm kamínek

Az se tam vratis, ukaz zpravu z nemocnice.

Fakt jsi to doted nenapsala uplne vhodne.

(Odpovidajici je treba: Nemuzu prijit, moc se omlouvam, chytla me ledvinova kolika a jsem v nemocnici. Zavolam hned jak budu vedet, kdy me pusti a kdy budu opet moci do prace.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 10:58

@Lucie_Sx Ono, když jedeš MHD a chytne tě to, tak mi věř že nemyslíš na to jak co napsat. Možná je to moje chyba…možná ne. Já byla ráda že můžu dýchat. Chodilo to ve vlnách… :,( :,( Chvíli dobrý a pak nárazy do ledviny bolest, že jsem se normne svijela a dychala jak u porodu. Prý zelená jak sedmá. A u doktora jsem se pozvracela…

• Citovat
  • Upravit
34322
26.7.21 11:00
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx Ono, když jedeš MHD a chytne tě to, tak mi věř že nemyslíš na to jak co napsat. Možná je to moje chyba…možná ne. Já byla ráda že můžu dýchat. Chodilo to ve vlnách… :,( :,( Chvíli dobrý a pak nárazy do ledviny bolest, že jsem se normne svijela a dychala jak u porodu. Prý zelená jak sedmá. A u doktora jsem se pozvracela…

Jo, nemuzes psat jak ti je blbe, ale napsat ze prijdes pristi tyden muzes. Asi kratkodoby zlepseni a kristalova koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
26.7.21 11:01
@Anonymní píše:

To znám, měla jsem žlučníkovou koliku a myslela, že bude po mně. A to se říká, že ledvinová je ještě horší. Už na to kašli, hoď se do klidu a odpočívej. Můžu ti jen říct, že spolehlivých a poctivých lidí je strašně málo, tak se o práci neboj. Pokud by tě za nemoc vyhodili, tak není o co stát. A jestli ještě po několika měsících dělají ofuky se smlouvou na neurčito, tak si hledej něco jiného, tohle nevypadá na zaměstnavatele snů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
26.7.21 11:05
@Anonymní píše:
To je hnusný tohle :zed: :zed: :zed: :zed:

To je realita. Na takovou brigádu, kdy chodíš podle potřeby, je těžké někoho hned sehnat. A když už se podaří sehnat flexibilní člověk, drží si ho zuby nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
26.7.21 11:10
@ka2ka píše:
co je hnusnýho anonymního hrdinko? pokud někdo vypadne tak tu práci za něj někdo udělat musí a kolikrát to je i ta vedoucí :nevim:

no a co? zakladatelka je v nemocnici, tam si v dnešní době nikoho pro srandu nenechávají, ty bys šla v takovém stavu do práce? a co bys tam jako dělala? zvracela a svíjela se?

• reaguješ divně a neadekvátně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
26.7.21 11:11
@Anonymní píše:

no ale to vedoucí neví, normálně jsi měla napsat, že jsi se záchvatem v nemocnici, to asi pochopí každý, že v takovém stavu do práce nemůžeš - a že jsi hned vymazala sms? divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27575
26.7.21 11:20
@stinga píše:
no a co? zakladatelka je v nemocnici, tam si v dnešní době nikoho pro srandu nenechávají, ty bys šla v takovém stavu do práce? a co bys tam jako dělala? zvracela a svíjela se?

jak neadekvátně? zakladatelka se v úvodu divila že vedoucí neodepsala tak jsem napsala že je možné že dělá práci za ní a proto možná nepíše co je na tom divného???
a anonymní se tu do mě začala navážet že to je hnusné není to hnusné je to normální praxe pokud někdo nedoraz a je úplně u pr.dele z jakého důvodu někdo tu práci udělat musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 11:44

@jednoslunicko ne, my máme dohodu na dpc prozatím jasnou od začátku. Vedle se staví další hala, já mezitím hledám místo ve svém oboru a škole… Toto by byla z mé strany jen, nouzovka, kdyby mi nevyšlo něco blíž a v mém oboru/škole/vzdělání…ve zkratce mám vos a dělám práci pro lidi se základním vzděláním. Nic ve svém, ale… Chci přeci jen něco lepšího. dokud nepostaví halu nepotřebuji nastalo tolik lidí, protože není tolik zakázek.

• Citovat
  • Upravit
101500
26.7.21 12:31
@stinga píše:

Proc divne a neadekvatne, proste vedoucí neodpovedela, protoze mela prace nad hlavu, na tom neni nic neadekvatniho ani hnusneho, to je nejspis realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
26.7.21 12:35
@Anonymní píše:
@Pears206 8o co…? Si si to pleteš. Mám ledvinovou kolíků z kamene. Ne, že to mám každou chvíli a už vůbec ne žádný zánět, je mi přes 30 let a co mi říkali, tak je to z nedostatku pití a usazování písku, kamene + amozrjeme sladké vody. Obojí vím, že je špatně, přesto…

A víš, že s těmi kameny tě může kolika skolit klidně pozítří zase? Stačilo napsat - jakmile se uzdravim, nastoupím. Slíbit příští týden je poněkud predbihani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 12:47

@inkakřivák nemůže, protože se jednalo o 2mm, jeden jediný. Zbytek čistý, bez písku… Trvá to prý roky než se kámen udělá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat