Na co lze čerpat FKSP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den,
je mezi Vámi někdo, kdo pracuje ve školství a ví, jak je to s čerpáním FKSP?
Jde mi o to, že od září budu dálkově studovat soukromou střední školu a zajímalo by mne zda je možné z příspěvku FKSP uhradit školné? Škola je pedagogického zaměření, tedy z oboru, ve kterém pracuji.
Předem děkuji za informace k věci.
To dost pochybuju. Jinak to ma kazda skola jinak, urcite to ma skola k nahlednuti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy nedělám ve školství, ale jsem státní zaměstnanec a každoročně jsou podmínky čerpání FKSP podrobně uvedeny jako součást kolektivní smlouvy. Takže předpokládám, že budete mít něco obdobného. Úplně nejlepší je si tento dotaz ověřit u pracovníka, co má u vás FKSP na starost. Já čerpání také předem vždy konzultuji, abych s tím pak neměla víc práce než užitku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
FKSP jsem nikdy školu neřešila. Řešila jsem daně. Jestli si mohu studium dát do daní, když studují ped. školu a jsem zaměstnanec školy delší dobu. A nešlo to.
Víš, jak si financuji celou dobu školu (nejvíc stojí dojíždění a knihy)? My dostáváme v listopadu, prosinci a někdy i v lednu takové hezčí odměny. Plus v létě jezdím na tábor. Kde dostanu za dva turnusy slušný bonus. To jsem si vždycky dala na účet a s tím jsem si vše financovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesoukroma skolska zarizeni maji fondy pro dalsi vzdelavani pedagogickych pracovniku. Obrat se na vedeni skoly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Nesoukroma skolska zarizeni maji fondy pro dalsi vzdelavani pedagogickych pracovniku. Obrat se na vedeni skoly.
Ale to jen tehdy, pokud to skola chce, je to pro ni prospěšné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Ale to jen tehdy, pokud to skola chce, je to pro ni prospěšné.
ano, proto se ma zeptat vedeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
ano, proto se ma zeptat vedeni
Jo, ale musi hned, nez to skolne zaplati. U nas to plati tomu zarizeni rovnou skola, na fakturu nebo co to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jde mi o to, že od září budu dálkově studovat soukromou střední školu a zajímalo by mne zda je možné z příspěvku FKSP uhradit školné? Škola je pedagogického zaměření, tedy z oboru, ve kterém pracuji.
Rekla bych ze z fksp urcite ne. A to studium se muze platit z DVPP ovsem pouze je- li to ku prospechu skoly..u me ne a tak jsem si musela brat na prednasky Vs dovolenou, tri roky praskla cela jen na skolu a jeste mit tolerantniho zamestnavatele aby ti to umoznil..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,