Brigáda od 15 let
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@stinga píše:
no probírají se tu témata, která pro děcka nejsou zrovna vhodná
můžeš přijít o iluze
Možná lepší, když se přiuči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Možná lepší, když se přiuči
no třeba diskuse „mám zelený výtok“ je fakt mňamka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_lalalala píše:
@stinga aha, tak já to tady mam jen pro svoje diskuze, když s něčím potrebuju poradit. Já si tady neprojizdim všechny rozhovory
to dobře děláš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga tak já nevim, jestli jste muž nebo žena, ale predpokladam, ze ženu toto nepřekvapí a pochopí to ![]()
- Citovat
- Upravit
@stinga jinak na to jsem se stejne chtěla někoho zeptat
To si tady ti lidi proste sednou ke stolu, chillujou a projizdi si tady ty diskuze??
Vzdycky mi chodi odpovědi hrozne rychle
- Citovat
- Upravit
@Anonym_lalalala píše:
@stinga jinak na to jsem se stejne chtěla někoho zeptatTo si tady ti lidi proste sednou ke stolu, chillujou a projizdi si tady ty diskuze??
![]()
no asi jo ![]()
já jsem naráz v několika diskusích a píšu také rychle
Příspěvek upraven 24.12.21 v 21:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_lalalala píše:
@stinga jinak na to jsem se stejne chtěla někoho zeptatTo si tady ti lidi proste sednou ke stolu, chillujou a projizdi si tady ty diskuze??
![]()
Dovolim se vetrit a odpovedet. Jo, ja ted lezim a koukam, co je na diskuzich noveho.
To je asi tak, jak kdyz ty si nekolikrat denne sjizdis instagram nebo facebook ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_lalalala píše:
@stinga tak já nevim, jestli jste muž nebo žena, ale predpokladam, ze ženu toto nepřekvapí a pochopí to
jsem žena, i když na ikonce je kocour - ale vykastrovaný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
no třeba diskuse „mám zelený výtok“ je fakt mňamka
Kde?
To bych si rada precetla a necemu se priucila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
Kde?To bych si rada precetla a necemu se priucila
tak ve vyhledávači něco takového určitě najdeš, bylo to tu před časem, ne dnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
@stinga Dik, pohledam. Dneska tu je celkem nuda.
asi se většina dívá na tv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym_lalalala píše:
![]()
Nooo.. Joo.. ![]()
Když ležím v posteli, když jedu autobusem..
Dej pozor, je to dost návykové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera chodila od 15 do McDonalds, ale musíš mít ukončenu základní skolu. Pak pracovala v Cinestar.
- Citovat
- Upravit
@Anonym_lalalala lidi nebudte na ni zbytecne zli, jen chtela radu:( jinak, taky mi je 15 a jsem v 9.rocniku, a v utery pujdu na pohovor s pani ktera potrebuje o vikendech pohlidat jeji dite, tak se treba podivej na takovehle nabidky, osobne si myslim ze me to az tak omezovat nebude v uceni se na prijimacky, kdyz to je o vikendech a max dvakrat do tydne po skole, navic za to jsou nadprumerny penize na hodinu jelikoz to je hlidani:-) dal se muzes podivat jestli treba ceska posta nepotrebuje rozdat letaky, ale to jsem slysela ze je vopruz, boli te nohy z celodenniho chozeni a mas za to spatny penize. Dalsi se muzes podivat jestli neberou nekam, kde zasobuji, nedavno jsem koukala na nabidku, ze bych mohla zasobovat zverimex. Doporucuju si stahnout tyhle aplikace, maji tam fajn nabidky, ale nekdy byvaji 18+, tak pozor na to- Dobrá práce, Fajn brigády, Indeed, Práce za rohem:) <3
- načítám...
- Citovat
- Zmínit