Brigáda při nemocenské/RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda při nemocenské/RD
Ahoj:),
Jsem už 2.měsíc na nemocenské skrz těhotenství. Měla jsem ze začátku malé potíže a nebylo mi doporučeno dal vykonavat moji práci(servírka). Je ale těžké vyjít s tím sníženým příjmem a tak jsem se chtěla zeptat maminky, nemáte odkaz na nějakou stránku, která by nabízela brigádu z domu? Klidně nějaké balení obálek apod. Čemu bych se chtěla vyhnout jsou firmy ve stylu LR, Oriflame atd.
Pokud by jste nějaká věděla i o brigádě v Ostravě, kterou bych mohla vykonavat během nemocenské i mimo domov a nebyla by moc fyzicky náročná, budu rada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tofo píše: Více
Požádej si o přeřazení na jinou práci, vhodnou pro těhotné. Jestli jí pro tebe nemají, tak máš nárok být doma za 100% platu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka Děkuji. O tomhle jsem již slyšela, bohužel jsem neodešla na nemocenskou v dobrém mezi mnou a šéfovou a tak se mi moc nechce do toho s ní tohle řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tofo píše: Více
No jo, ale to jsi sama proti sobě. Máš málo peněz, a ještě jsi omezená vycházkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tofo a jaké máš vzdělání, co umíš, co jazyky, programování…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
no jenže ty práce co nesmí těhotná vykonávat jsou přesně definované, to není, že jí to někdo doporučí a ona hned má nárok na přeřazení. Úplně si nemyslím, že jako servírka nesmí pracovat. Chápu že jí to nedělá dobře a že jí to může zmáhat, ale určitě to nebude práce zakázaná těhotným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka1111 píše: Více
Tak jasně, ale nikdy jsem teda neviděla servírku s břichem. Vždytˇtahle práce není jen o roznášení jídla a pití hostům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado jazyky moc neovládám, vzdělání mám střední s vyucenim( cukrář), co se týká programování tak se v tom orientují málo ale rychle se učím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka1111 je pravda, že mi doktor práci úplně nezakázal ale doporučil mi klidový režim, příp. to přeřazení na lehčí pozici, což by v moji práci znamenalo například pomocná síla v kuchyni, kterou tam ovšem tak často není potřeba a taky má povinnosti, které se úplně neslučují s těhotenstvím (například tahání brambor). U servirky je to zase tahání sudů, beden s nealkem, nošení plných táců s pitím a víceméně cela směna na nohou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tofo No, misto plneho tacu se da jit na 3× a sudy a bedny odtaha nekdo jiny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit