Brigáda při pracáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101646
22.2.14 15:35

@ivusx Tak to asi nepůjde, protože na tebe dotaci nedostanou… co třeba zkusit zaměstnavatele, jestli by tě nechtěl na částečný úvazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.2.14 19:28

No to je právě ten problém, s manželem děláme v jedné firmě, na našem odd. se propouští, vlastně v celé fabrice..neva, dík za radu :) něco už se vymyslí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101646
22.2.14 20:05

@ivusx Aha, tak to je fakt blbý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 20:20
@j.a.n.i1 píše:
A co třeba krást v obchodě? Není zbytečný tam platit :think:

Trochu jsem čekala že strčím palec do vosího hnízda. Ne opravdu nechci okrádat stát, chci normální pracovní smlouvu, chci dělat a piš si že tahle práce není fakt žádné leháro, jenže pokud mi ji zaměstnavatel nedá a mám jen dohodu, protože to jsou pouze dva dny v týdnu, tak co mám dělat? :nevim: Sociální a zdravotní je co já vím kolem 1700,–

• Citovat
  • Upravit
101646
22.2.14 20:26

Tak buď se vejdeš do těch 4250,– a když nevejdeš, tak si zaplatíš 1148,– zdravotní, takže pokud budeš mít víc jak 5400,–, tak na tom budeš i tak líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.2.14 22:00

Já bych se chtěla zeptat mám brigádu a jsem na pracáku ale začínám mít slušnou angínu jak je to s neschopenkou na pracáku?…mám nárok i na podporu ale jasný je že když mam brigádu tak podpora pro mě hasne a od 1.března mám nastupovat normálně na smlouvu do práce kde ted dělám brigádu jak to mám tedy udělat když na brigádě na neschopence být nemůžu a pracák mi asi taky nic nedá napadlo mě na ten týden zrušit tu brigádu ale nevím jestli mi dají za ten týden tu podporu?…a nebo jde to nějak jinak nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.15 20:20

al

Holky jsem na pracáku, a chodím na brigádu, výdělek do těch 4.000 jak to má být. Ale vadí mi to, chtěla bych už něco na smlouvu, nikde nic nemohu najít, jsem ráda za tu práci dělám tak již rok, ale mě se to nelíbí, začínám mít deprese, že si ani neodpracuji roky do duchodu, mám holčičku 6. let, na odpolední a noční nechci zatím jít, manžel je v práci. Táhne mi na 40. Za svobodna jsem pracovala, do 28. let, pak těhotenství první + 4. roky mateřská pak druhé těhot. + 4 roky mateřská pak rok a půl pracov, uřad a ted přes rok brigáda. myslela jsem že bych si platila soc.ale to bych musela i sdrav. a to fakt co vydělám bych na ty věci. jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat