Brigáda s miminkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.2.13 23:45

Brigáda s miminkem

Ahoj,

moc vás prosím, nevíte někdo o nějaké brigádě, přivýdělku z pohodlí domova.

Jsem maminka samoživitelka, které občas pomáhá maminka, které díky jejímu manželovi v současné době obstavili účet a já bych jí moc ráda pomohla za to jak pomáhá ona nám.

(prosím nenabízejte práce typu Avon, Oriflame, Dedra, zumail…) Toto vše už mám za sebou.

Prosím nabídky do zpráv.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
5.2.13 00:09

Už tady bylky mraky diskusí. taková brigáda NEEXISTUJE. Z pohodlí domova. JInak pokud chceš jen práci, co jde dělat s miminkem, tak je to roznos letáků, hodíš letáky pod kočár, něco do tašky na kolečkách, a jdeš. sice dřina, ale příjemných pár tisíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
5.2.13 07:16

Kdyby o takové brigádě někdo věděl, tak ti jí rozhodně nebude psát do zpráv, ale bude jí sám dělat. :roll: Pokud ti někdo napíše, tak právě Avon apod. nebo to budou podvody!

Pokud si chceš ty/kamarádka přivydělat, nabídni se k žehlení. Hodně žen na to nemá čas a často tuto službu vyhledávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27277
5.2.13 09:33

Hlídat i jiné miminko někomu jinému… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
5.2.13 10:15

Nebo pokud jsi šikovná, tak začni tvořit. Třeba háčkovat, šit.. Já taky furt něco takového vymýšlim, abych si trochu přivydělala. Jinak žádné práce z domu asi nebudou, leda podvody tipu „Vkládání letáků do obálek“ apod…

• Citovat
  • Upravit
3491
5.2.13 20:25

Tak já, jak už jsem někde psala, píšu PR články. Jestli nemáš problémy s češtinou a slohem, zkus webtrh.cz. Projdi si poptávky a uvidíš, třeba Tě něco osloví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
9.2.13 21:36

Taková brigáda pro matky s miminkama neexistuje. Ono je lepší šetřit peníze už při škole, nebo práci, nebo než se dítě narodí, abys pak nežila jak „socka“ a nesháněla na netu lepení obálek apod (které jsou stejně jenom podvody).

Já budu nabírat na callcentrum v květnu, až bude sezóna. Dělám v cestovní agentuře v Ostravě.

• Citovat
  • Upravit
Petra - Jdi pracovat.cz
14.2.13 17:42

Pozor na podvody

Holky, s těmi přivýdělky je to opravdu bída, nic „nekvalifikovaného“ nefunguje, nebo je to vyložený podvod. Při škole jsem si založila web www.jdipracovat.cz a tam píšem s redaktory o různých pracích při studiu i po studiu. Krom jiného píšem i o PODIVNÝCH nebo PODVODNÝCH brigádách. Než někomu naletíte, koukněte sem: http://www.jdipracovat.cz/podivne-brigady Psali jsme o klikačkách, diskusních fórech, obálkách, prodejích všeho druhu…A postupně přidáváme další. Kdyby měl někdo nějakou negativní zkušenost, klidně dejte vědět. Jsme i na FB https://www.facebook.com/jdipracovat. Jinak když přidám vlastní zkušenost s flexibilními brigádami (to je možná lepší, než „z pohodlí domova“), tak jsem doučovala, roznášela letáky, hlídala děti, uklízela, vyráběla a prodávala rukodělné věci, psala články na weby, dělala korektury - TOTO VŠE FUNGUJE A PŘINÁŠÍ NĚJAKÉ PENÍZE. Na nic jiného jsem nepřišla, ale ráda se nechám poučit. Ze studentky jsem se stala matkou a zase budu hledat „flexibilní brigády“.

• Citovat
  • Upravit
310
6.3.13 08:29

Dobrý den, a to se jedná o jakou práci ty články? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.3.13 23:37

Taky se sama starám…jsem ve 4 měsíci…rozdavam letáky…není to nějak super ale jde to je to jednorázové a výdělek od 250 do 350 za 4 hod…jukni na jobpráce brigády…občas tam je něco reálného:-)…jinak mě nic nenapadá…možná obchody…na pokladnu vyskladavat zboží…pak občas tesco dělá inventury a schani brigadniky…cca3 dny pi 12 hod. A plati 75 na hodinu coz jsem byla 1 a dobrý skoro 3000 tis. A pohoda…musíš běhat…nebo si nech posílat nabídky na email, mě to chodí ob den a vždy něco na týden najdu…bydlím v praze nevim jak ty…jestli taky tak ti kdyžtak dam echo…stačí mi nechat email…vic nemůžu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat