Brigáda s miminkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda s miminkem
Ahoj,
moc vás prosím, nevíte někdo o nějaké brigádě, přivýdělku z pohodlí domova.
Jsem maminka samoživitelka, které občas pomáhá maminka, které díky jejímu manželovi v současné době obstavili účet a já bych jí moc ráda pomohla za to jak pomáhá ona nám.
(prosím nenabízejte práce typu Avon, Oriflame, Dedra, zumail…) Toto vše už mám za sebou.
Prosím nabídky do zpráv.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Už tady bylky mraky diskusí. taková brigáda NEEXISTUJE. Z pohodlí domova. JInak pokud chceš jen práci, co jde dělat s miminkem, tak je to roznos letáků, hodíš letáky pod kočár, něco do tašky na kolečkách, a jdeš. sice dřina, ale příjemných pár tisíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby o takové brigádě někdo věděl, tak ti jí rozhodně nebude psát do zpráv, ale bude jí sám dělat.
Pokud ti někdo napíše, tak právě Avon apod. nebo to budou podvody!
Pokud si chceš ty/kamarádka přivydělat, nabídni se k žehlení. Hodně žen na to nemá čas a často tuto službu vyhledávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo pokud jsi šikovná, tak začni tvořit. Třeba háčkovat, šit.. Já taky furt něco takového vymýšlim, abych si trochu přivydělala. Jinak žádné práce z domu asi nebudou, leda podvody tipu „Vkládání letáků do obálek“ apod…
- Citovat
- Upravit
Tak já, jak už jsem někde psala, píšu PR články. Jestli nemáš problémy s češtinou a slohem, zkus webtrh.cz. Projdi si poptávky a uvidíš, třeba Tě něco osloví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taková brigáda pro matky s miminkama neexistuje. Ono je lepší šetřit peníze už při škole, nebo práci, nebo než se dítě narodí, abys pak nežila jak „socka“ a nesháněla na netu lepení obálek apod (které jsou stejně jenom podvody).
Já budu nabírat na callcentrum v květnu, až bude sezóna. Dělám v cestovní agentuře v Ostravě.
- Citovat
- Upravit
Pozor na podvody
Holky, s těmi přivýdělky je to opravdu bída, nic „nekvalifikovaného“ nefunguje, nebo je to vyložený podvod. Při škole jsem si založila web www.jdipracovat.cz a tam píšem s redaktory o různých pracích při studiu i po studiu. Krom jiného píšem i o PODIVNÝCH nebo PODVODNÝCH brigádách. Než někomu naletíte, koukněte sem: http://www.jdipracovat.cz/podivne-brigady Psali jsme o klikačkách, diskusních fórech, obálkách, prodejích všeho druhu…A postupně přidáváme další. Kdyby měl někdo nějakou negativní zkušenost, klidně dejte vědět. Jsme i na FB https://www.facebook.com/jdipracovat. Jinak když přidám vlastní zkušenost s flexibilními brigádami (to je možná lepší, než „z pohodlí domova“), tak jsem doučovala, roznášela letáky, hlídala děti, uklízela, vyráběla a prodávala rukodělné věci, psala články na weby, dělala korektury - TOTO VŠE FUNGUJE A PŘINÁŠÍ NĚJAKÉ PENÍZE. Na nic jiného jsem nepřišla, ale ráda se nechám poučit. Ze studentky jsem se stala matkou a zase budu hledat „flexibilní brigády“.
- Citovat
- Upravit
Taky se sama starám…jsem ve 4 měsíci…rozdavam letáky…není to nějak super ale jde to je to jednorázové a výdělek od 250 do 350 za 4 hod…jukni na jobpráce brigády…občas tam je něco reálného:-)…jinak mě nic nenapadá…možná obchody…na pokladnu vyskladavat zboží…pak občas tesco dělá inventury a schani brigadniky…cca3 dny pi 12 hod. A plati 75 na hodinu coz jsem byla 1 a dobrý skoro 3000 tis. A pohoda…musíš běhat…nebo si nech posílat nabídky na email, mě to chodí ob den a vždy něco na týden najdu…bydlím v praze nevim jak ty…jestli taky tak ti kdyžtak dam echo…stačí mi nechat email…vic nemůžu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit