Brigáda v Mc donald’s při MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda v Mc donald’s při MD
Zdravím, chtěla jsem se zeptat. Ve středu jdu do MC Donald’s na pohovor. Jelikož jsem na RD tak jenom jako brigádně od 17-23h. Ale moje otázka zní, zda to tak někdo má a je to možné dělat od pondělí do soboty v tom čase jak jsem psala. Manžel chodí domu z práce ve 4 a já musím vyzvedavat dceru ze školky ve 3. Proto až tak pozdě nastupovat. Měl s tím někdo zkušenost? A zda se to potom musí hlásit na pracaku ( když je to HPP nebo HPČ ) například v papírech pro příspěvek na děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč by ses hlásila na pracak, když jsi na RD a budeš mít brigádu? S tema smenama neporadím, to bude záležet na konkrétní pobočce, každá má jinou provozní dobu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pri zadosti o jakekoli sociální davky vazane na prijem to samozřejmě musíš uvadet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bereš přídavky na děti, uvedeš příjmy z brigády do papírů stejně jako by to byla práce na plný úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makfel píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat. Ve středu jdu do MC Donald’s na pohovor. Jelikož jsem na RD tak jenom jako brigádně od 17-23h. Ale moje otázka zní, zda to tak někdo má a je to možné dělat od pondělí do soboty v tom čase jak jsem psala. Manžel chodí domu z práce ve 4 a já musím vyzvedavat dceru ze školky ve 3. Proto až tak pozdě nastupovat. Měl s tím někdo zkušenost? A zda se to potom musí hlásit na pracaku ( když je to HPP nebo HPČ ) například v papírech pro příspěvek na děti.
Pokud máte přídavky na děti, tak ten příjem budeš samozřejmě muset v žádosti uvést.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelez tam!!!
Ahojky
,
sama s tím zkušenosti nemám, ale slyšela jsem, že když pracuješ v prostředí s vysokou koncentrací výparů přepáleného oleje, škodí to vztahům v tvém nejbližším okolí.
Sama tomu moc nerozumím, ale kůže je prý polopropustná membrána, skrz jejíž póry se mikročástice oleje dostávají do krve, kde brání správné funkci enzymu, který má rozkládat hormon hněvu (adrenalin a noradrenalin).
V praxi to vypadá tak, že z běžného naštvání je i několikahodinové běsnění ![]()
Mmchdm. Holky, jak jste spokojené s volbami? Hold v dnešní době už pravda a láska nevítězí ![]()
Papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sašetka Malá píše:
Ahojky,
sama s tím zkušenosti nemám, ale slyšela jsem, že když pracuješ v prostředí s vysokou koncentrací výparů přepáleného oleje, škodí to vztahům v tvém nejbližším okolí.
Sama tomu moc nerozumím,ale kůže je prý polopropustná membrána, skrz jejíž póry se mikročástice oleje dostávají do krve, kde brání správné funkci enzymu, který má rozkládat hormon hněvu (adrenalin a noradrenalin).
V praxi to vypadá tak, že z běžného naštvání je i několikahodinové běsnění![]()
Mmchdm. Holky, jak jste spokojené s volbami? Hold v dnešní době už pravda a láska nevítězí
Papa
Tuhle blbost jsem ještě neslyšela, přidávám si do sbírky
By mě zajímalo, co asi udělá tělové mléko nebo opalovací olej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sašetka Malá píše:
Ahojky,
Sama tomu moc nerozumím, ale kůže je prý polopropustná membrána, skrz jejíž póry se mikročástice oleje dostávají do krve, kde brání správné funkci enzymu, který má rozkládat hormon hněvu (adrenalin a noradrenalin).
Mmchdm. Holky, jak jste spokojené s volbami? Hold v dnešní době už pravda a láska nevítězí
Papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sašetka Malá píše:
Ahojky,
Papa
Ta ja mam dost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sašetka Malá píše:
Ahojky,
Papa
x lidí z mého okolí tam brigošky dělalo a fakt nikdy netrpěli poruchami, narozdíl od tebe..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makfel píše:
K pracovnej dobe, zalezi na pobocke, obecne na tych pri dialniciach beru aj taketo uvazky, pretoze je tam furt nedostatok personalu, hlavne odpoledky a vecerne, a na nasej sme bezne takto ludi mali, praveze to vitali, ked mali istotu ze proste kazde odpoledne a vecer tam niekto bude a nemusia hledat vsude mozne kto muuuuze prist ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sašetka Malá píše:
Ahojky,
Papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald
no jasně, betynko, ty to neznáš snad? to si takhle dáš mekáče nebo si tam zajdeš zamakat, a pak hodiny běsníš!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
@Betty MacDonald![]()
![]()
no jasně, betynko, ty to neznáš snad? to si takhle dáš mekáče nebo si tam zajdeš zamakat, a pak běsníš!!!
![]()
![]()
Mám horečku, jsem narvaná coldrexem a ona mě rozesmála
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald
uzdrav se, moja, a pamatuj na rizika mekáče!!!
to se ti poruší membrána a jsi v pr-deli
ala „polopropustná membrána, skrz jejíž póry se mikročástice oleje dostávají do krve, kde brání správné funkci enzymu, který má rozkládat hormon hněvu (adrenalin a noradrenalin)“
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit