Brigáda v Mc donald’s při MD

19
6.2.23 18:36

Brigáda v Mc donald’s při MD

Zdravím, chtěla jsem se zeptat. Ve středu jdu do MC Donald’s na pohovor. Jelikož jsem na RD tak jenom jako brigádně od 17-23h. Ale moje otázka zní, zda to tak někdo má a je to možné dělat od pondělí do soboty v tom čase jak jsem psala. Manžel chodí domu z práce ve 4 a já musím vyzvedavat dceru ze školky ve 3. Proto až tak pozdě nastupovat. Měl s tím někdo zkušenost? A zda se to potom musí hlásit na pracaku ( když je to HPP nebo HPČ ) například v papírech pro příspěvek na děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
6.2.23 18:49

Proč by ses hlásila na pracak, když jsi na RD a budeš mít brigádu? S tema smenama neporadím, to bude záležet na konkrétní pobočce, každá má jinou provozní dobu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
6.2.23 18:49

Tak pri zadosti o jakekoli sociální davky vazane na prijem to samozřejmě musíš uvadet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
6.2.23 18:51

Pokud bereš přídavky na děti, uvedeš příjmy z brigády do papírů stejně jako by to byla práce na plný úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
6.2.23 19:17
@Makfel píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat. Ve středu jdu do MC Donald’s na pohovor. Jelikož jsem na RD tak jenom jako brigádně od 17-23h. Ale moje otázka zní, zda to tak někdo má a je to možné dělat od pondělí do soboty v tom čase jak jsem psala. Manžel chodí domu z práce ve 4 a já musím vyzvedavat dceru ze školky ve 3. Proto až tak pozdě nastupovat. Měl s tím někdo zkušenost? A zda se to potom musí hlásit na pracaku ( když je to HPP nebo HPČ ) například v papírech pro příspěvek na děti.

Pokud máte přídavky na děti, tak ten příjem budeš samozřejmě muset v žádosti uvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 19:38

Nelez tam!!!

Ahojky :mavam:,
sama s tím zkušenosti nemám, ale slyšela jsem, že když pracuješ v prostředí s vysokou koncentrací výparů přepáleného oleje, škodí to vztahům v tvém nejbližším okolí.
Sama tomu moc nerozumím, ale kůže je prý polopropustná membrána, skrz jejíž póry se mikročástice oleje dostávají do krve, kde brání správné funkci enzymu, který má rozkládat hormon hněvu (adrenalin a noradrenalin).
V praxi to vypadá tak, že z běžného naštvání je i několikahodinové běsnění :?

Mmchdm. Holky, jak jste spokojené s volbami? Hold v dnešní době už pravda a láska nevítězí :think:

Papa :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
6.2.23 19:48
@Sašetka Malá píše:
sama s tím zkušenosti nemám, ale slyšela jsem, že když pracuješ v prostředí s vysokou koncentrací výparů přepáleného oleje, škodí to vztahům v tvém nejbližším okolí.
Sama tomu moc nerozumím,ale kůže je prý polopropustná membrána, skrz jejíž póry se mikročástice oleje dostávají do krve, kde brání správné funkci enzymu, který má rozkládat hormon hněvu (adrenalin a noradrenalin).

Mmchdm. Holky, jak jste spokojené s volbami? Hold v dnešní době už pravda a láska nevítězí :think:

Tuhle blbost jsem ještě neslyšela, přidávám si do sbírky :mrgreen: By mě zajímalo, co asi udělá tělové mléko nebo opalovací olej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25079
6.2.23 19:49
@Sašetka Malá píše:
Sama tomu moc nerozumím, ale kůže je prý polopropustná membrána, skrz jejíž póry se mikročástice oleje dostávají do krve, kde brání správné funkci enzymu, který má rozkládat hormon hněvu (adrenalin a noradrenalin).

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
6.2.23 19:54
@Sašetka Malá píše:

Ta ja mam dost :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
6.2.23 19:55
@Sašetka Malá píše:

:zed: hulíš slušný matroš!!!

x lidí z mého okolí tam brigošky dělalo a fakt nikdy netrpěli poruchami, narozdíl od tebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
6.2.23 19:56
@Makfel píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat. Ve středu jdu do MC Donald’s na pohovor. Jelikož jsem na RD tak jenom jako brigádně od 17-23h. Ale moje otázka zní, zda to tak někdo má a je to možné dělat od pondělí do soboty v tom čase jak jsem psala. Manžel chodí domu z práce ve 4 a já musím vyzvedavat dceru ze školky ve 3. Proto až tak pozdě nastupovat. Měl s tím někdo zkušenost? A zda se to potom musí hlásit na pracaku ( když je to HPP nebo HPČ ) například v papírech pro příspěvek na děti.

K pracovnej dobe, zalezi na pobocke, obecne na tych pri dialniciach beru aj taketo uvazky, pretoze je tam furt nedostatok personalu, hlavne odpoledky a vecerne, a na nasej sme bezne takto ludi mali, praveze to vitali, ked mali istotu ze proste kazde odpoledne a vecer tam niekto bude a nemusia hledat vsude mozne kto muuuuze prist ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42369
6.2.23 19:57
@Sašetka Malá píše:

:mrgreen: :mrgreen: :jazyk: několikahodinové běsnění :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
6.2.23 20:01

@Betty MacDonald :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no jasně, betynko, ty to neznáš snad? to si takhle dáš mekáče nebo si tam zajdeš zamakat, a pak hodiny běsníš!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42369
6.2.23 20:03
@Lucy75 píše:
@Betty MacDonald :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no jasně, betynko, ty to neznáš snad? to si takhle dáš mekáče nebo si tam zajdeš zamakat, a pak běsníš!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Ale pobavila, ne že ne :mrgreen:
Mám horečku, jsem narvaná coldrexem a ona mě rozesmála :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
6.2.23 20:05

@Betty MacDonald :hug: uzdrav se, moja, a pamatuj na rizika mekáče!!! :mrgreen: to se ti poruší membrána a jsi v pr-deli :mrgreen: ala „polopropustná membrána, skrz jejíž póry se mikročástice oleje dostávají do krve, kde brání správné funkci enzymu, který má rozkládat hormon hněvu (adrenalin a noradrenalin)“
:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat