Brigáda v Tescu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
brigáda v tescu
ahoj holky, dnes jsem si u nas v tescu vsimla ze ze dne 18 do 19 budou delat inventuru a shani brigádníky, docela bych sla. preci jen na MD se nam hodi kazda kacka. nevite jak plati atd.?? dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak to neni moc
ja bych 200kc dala jen za benzin
Monny89 píše:
no nevim tady u nas v Hradci Kralove plati 73,–/hod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale je to cisteho, takze porad lepsi nez tam makat na stalo a mit 50,–/hod
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Market, ono je to ruzné..
Za ty inventury to bude tak nějak jak psala Monny ![]()
U nás v Mostě tam byla párkrát spolužačka, ale ona je zatím studentka, tak nemusela mít v noci hlídání atp. A jí se to vyplatilo protože zase tolik za ten benzin nedala, ikdyž je taky z města asi 20 km od Mostu.. ![]()
Ale záleží na jak dlouho by to tam bylo, já jsem slyšela, že hned po inventuře chodí lidi domů..
Takže vydělat si 200 a hned to projet..
Co si tam zavolat a zeptat se na to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monny89 píše:
ale je to cisteho, takze porad lepsi nez tam makat na stalo a mit 50,–/hod![]()
Já makám brigádně za 50 Kč a je to taky na prd
Ale fakt je ten, že z toho neplatím zdravotní a sociální, takže mám o to víc, než kdybych byla na stálo
A holky co tam dělají na stálo… těch je mi fakt líto - od nevidím do nevidím… a za jakou cenu .. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hotaru píše:Monny89 píše:Já makám brigádně za 50 Kč a je to taky na prd
Ale fakt je ten, že z toho neplatím zdravotní a sociální, takže mám o to víc, než kdybych byla na stálo
A holky co tam dělají na stálo… těch je mi fakt líto - od nevidím do nevidím… a za jakou cenu ..
ja ted teda nastesti nemakam, ale kdysi jsem delala v tesku a videla jsem ty sileny cifry na vyplatnicich
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monny89 píše:Hotaru píše:ja ted teda nastesti nemakam, ale kdysi jsem delala v tesku a videla jsem ty sileny cifry na vyplatnicichMonny89 píše:Já makám brigádně za 50 Kč a je to taky na prd
A holky co tam dělají na stálo… těch je mi fakt líto - od nevidím do nevidím… a za jakou cenu ..
![]()
Já jednou taky dělala v tescu, rozdávala jsem TESCO CLUB CARD
Ale to nás tedy neplatilo tesco a vydělala jsem si dost no.. Ale prodavačky a hlídači říkali, že mají fakt ho*no
Ten jeden tam byl každý druhý den na 12 hodin a 10. čistýho
No, ale kdyby nebylo zbytí, tak k tý kase půjdu taky..
Já taky nemakám, ještě studuju
Ale po práci se rozhlížím a všude to je na PRD 50/Kč na hodinu!!
To radši zustanu brigádně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hotaru - ja jsem delala v Tescu, jako primo pro Tesco Stores s.r.o. a to bylo neco teda ![]()
A delala jsem v Tesku, ale ne v Tesku, jakoze hostess pro agentury, a to je uplne o necem jinem
(110,–/hod) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monny89 píše:
hotaru - ja jsem delala v Tescu, jako primo pro Tesco Stores s.r.o. a to bylo neco teda
A delala jsem v Tesku, ale ne v Tesku, jakoze hostess pro agentury, a to je uplne o necem jinem(110,–/hod)
No my měly s holkama 70Kč/hod + priplatky za počet udelanych registraci.. „manažerka“ týmu měla za nás ještě taky příplatky.. nevím za co ![]()
Každopádně Marketko, odběhly jsme ti od tématu
No ale, jak říkám, zavolat si tam nebo se zeptat
Koukám že jsi z Prahy, tam bude těch Tesco prodejen asi víc, tak co si najít bližší - to by nešlo?
200 kč je pěkná pálka si myslím (ikdyž vlastně nevím, já neřídím
) A uvidíš co ti oni řeknou
Ono je vždy o tyhle inventruy zájem, právě proto, že to bývá nezdaněné a hrnou se do toho hlavně studentky a lidé bez práce.. Tak ti přeji, aby to vyšlo
protože chápu, že je každá korunka pro vás třeba a přilepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tech 73 kc je v hrubem.
Ale vice jak 80 kc hrubeho to nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím kolik se platí..
Ale i kdyby to bylo 50 na hodinu a brigádník tam byl kupříkladu 10 h, tak má prostě 500.- za akci..
Na to, že bude celou noc dělat jedna, dva , tři, čtyři..rovnat zboží do řady a nic víc, je to přijatelné..Není to žádná odborná práce..
Tímto vás zdraví vedoucí z Tesca..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
Tech 73 kc je v hrubem.
Ale vice jak 80 kc hrubeho to nebude.
u nas v HK je to v cistem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Nevím kolik se platí..
Ale i kdyby to bylo 50 na hodinu a brigádník tam byl kupříkladu 10 h, tak má prostě 500.- za akci..
Na to, že bude celou noc dělat jedna, dva , tři, čtyři..rovnat zboží do řady a nic víc, je to přijatelné..Není to žádná odborná práce..Tímto vás zdraví vedoucí z Tesca..![]()
Tak to jsme se možná v Tescu potkali, koukám totiž, že jsi z vedlejšího města ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dotaz na vedoucí z Tesca Lisbeth
musí být brigádníkovi 18? Děkuju
- Citovat
- Upravit