Brigáda v Tescu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
4.4.11 20:19

brigáda v tescu

ahoj holky, dnes jsem si u nas v tescu vsimla ze ze dne 18 do 19 budou delat inventuru a shani brigádníky, docela bych sla. preci jen na MD se nam hodi kazda kacka. nevite jak plati atd.?? dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
4.4.11 20:35

no nevim tady u nas v Hradci Kralove plati 73,–/hod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
4.4.11 20:43

tak to neni moc :-? ja bych 200kc dala jen za benzin

Monny89 píše:
no nevim tady u nas v Hradci Kralove plati 73,–/hod :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.4.11 20:48

ale je to cisteho, takze porad lepsi nez tam makat na stalo a mit 50,–/hod :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
4.4.11 20:51

Market, ono je to ruzné.. :-) Za ty inventury to bude tak nějak jak psala Monny ;-)
U nás v Mostě tam byla párkrát spolužačka, ale ona je zatím studentka, tak nemusela mít v noci hlídání atp. A jí se to vyplatilo protože zase tolik za ten benzin nedala, ikdyž je taky z města asi 20 km od Mostu.. :nevim:
Ale záleží na jak dlouho by to tam bylo, já jsem slyšela, že hned po inventuře chodí lidi domů.. :nevim: Takže vydělat si 200 a hned to projet.. :nevim: Co si tam zavolat a zeptat se na to? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
4.4.11 20:52
Monny89 píše:
ale je to cisteho, takze porad lepsi nez tam makat na stalo a mit 50,–/hod :lol: :lol:

Já makám brigádně za 50 Kč a je to taky na prd :lol: Ale fakt je ten, že z toho neplatím zdravotní a sociální, takže mám o to víc, než kdybych byla na stálo :-) A holky co tam dělají na stálo… těch je mi fakt líto - od nevidím do nevidím… a za jakou cenu .. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.4.11 20:54
Hotaru píše:
Monny89 píše:
ale je to cisteho, takze porad lepsi nez tam makat na stalo a mit 50,–/hod :lol: :lol:
Já makám brigádně za 50 Kč a je to taky na prd :lol: Ale fakt je ten, že z toho neplatím zdravotní a sociální, takže mám o to víc, než kdybych byla na stálo :-) A holky co tam dělají na stálo… těch je mi fakt líto - od nevidím do nevidím… a za jakou cenu .. :roll:

ja ted teda nastesti nemakam, ale kdysi jsem delala v tesku a videla jsem ty sileny cifry na vyplatnicich 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
4.4.11 20:58
Monny89 píše:
Hotaru píše:
Monny89 píše:
Já makám brigádně za 50 Kč a je to taky na prd :lol: Ale fakt je ten, že z toho neplatím zdravotní a sociální, takže mám o to víc, než kdybych byla na stálo :-) A holky co tam dělají na stálo… těch je mi fakt líto - od nevidím do nevidím… a za jakou cenu .. :roll:
ja ted teda nastesti nemakam, ale kdysi jsem delala v tesku a videla jsem ty sileny cifry na vyplatnicich 8-o :lol:

Já jednou taky dělala v tescu, rozdávala jsem TESCO CLUB CARD :mrgreen: :mrgreen: Ale to nás tedy neplatilo tesco a vydělala jsem si dost no.. Ale prodavačky a hlídači říkali, že mají fakt ho*no :poblion: Ten jeden tam byl každý druhý den na 12 hodin a 10. čistýho :roll: No, ale kdyby nebylo zbytí, tak k tý kase půjdu taky.. :mrgreen: Já taky nemakám, ještě studuju :mrgreen: Ale po práci se rozhlížím a všude to je na PRD 50/Kč na hodinu!! :lol: To radši zustanu brigádně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.4.11 21:06

hotaru - ja jsem delala v Tescu, jako primo pro Tesco Stores s.r.o. a to bylo neco teda :roll:
A delala jsem v Tesku, ale ne v Tesku, jakoze hostess pro agentury, a to je uplne o necem jinem :palec: (110,–/hod) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
4.4.11 21:13
Monny89 píše:
hotaru - ja jsem delala v Tescu, jako primo pro Tesco Stores s.r.o. a to bylo neco teda :roll:
A delala jsem v Tesku, ale ne v Tesku, jakoze hostess pro agentury, a to je uplne o necem jinem :palec: (110,–/hod) :mrgreen:

No my měly s holkama 70Kč/hod + priplatky za počet udelanych registraci.. „manažerka“ týmu měla za nás ještě taky příplatky.. nevím za co :mrgreen:

Každopádně Marketko, odběhly jsme ti od tématu :mrgreen: No ale, jak říkám, zavolat si tam nebo se zeptat :-) Koukám že jsi z Prahy, tam bude těch Tesco prodejen asi víc, tak co si najít bližší - to by nešlo? :-P 200 kč je pěkná pálka si myslím (ikdyž vlastně nevím, já neřídím :mrgreen: ) A uvidíš co ti oni řeknou :-) Ono je vždy o tyhle inventruy zájem, právě proto, že to bývá nezdaněné a hrnou se do toho hlavně studentky a lidé bez práce.. Tak ti přeji, aby to vyšlo :kytka: protože chápu, že je každá korunka pro vás třeba a přilepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.4.11 21:15

Tech 73 kc je v hrubem.
Ale vice jak 80 kc hrubeho to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.4.11 21:17

Nevím kolik se platí..
Ale i kdyby to bylo 50 na hodinu a brigádník tam byl kupříkladu 10 h, tak má prostě 500.- za akci..
Na to, že bude celou noc dělat jedna, dva , tři, čtyři..rovnat zboží do řady a nic víc, je to přijatelné..Není to žádná odborná práce..

Tímto vás zdraví vedoucí z Tesca.. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.4.11 21:23
kattkka píše:
Tech 73 kc je v hrubem.
Ale vice jak 80 kc hrubeho to nebude.

u nas v HK je to v cistem :palec: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
4.4.11 21:23
Lizbeth píše:
Nevím kolik se platí..
Ale i kdyby to bylo 50 na hodinu a brigádník tam byl kupříkladu 10 h, tak má prostě 500.- za akci..
Na to, že bude celou noc dělat jedna, dva , tři, čtyři..rovnat zboží do řady a nic víc, je to přijatelné..Není to žádná odborná práce..Tímto vás zdraví vedoucí z Tesca.. :mavam: :mavam:

Tak to jsme se možná v Tescu potkali, koukám totiž, že jsi z vedlejšího města :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
4.4.11 21:25

Mám dotaz na vedoucí z Tesca Lisbeth :wink: musí být brigádníkovi 18? Děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat