Brigády a přivýdělky - co dělat a co nedělat
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zdravím, jen jsem se taky chtěla zeptat o nějakých přivýdělcích pro těhotné…nejlépe práci z domova, nebo v okolí Praha-Chodov…
něco co by bylo tak maximálně na 3-4 hodiny denně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monyka píše:
Zdravím, jen jsem se taky chtěla zeptat o nějakých přivýdělcích pro těhotné…nejlépe práci z domova, nebo v okolí Praha-Chodov…
něco co by bylo tak maximálně na 3-4 hodiny denně…
Jestli Ti jde sloh a čeština, zkus psát články ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirabobes není to u těch letáků tak, že je ale nejdřív musíš zaplatit? Víš jako garanci že je někde nevyhodíš do popelnice..Oni to pak zkontrolují a vyplatí. Tak to měla kamarádka co je roznášela na střední kdysi dávno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renat2 právě no..získají kontakty na lidi, kteří vyplní údaje a ty se pak prodají bůh ví kam nebo jen za návštěvnost stránek? Pay per click reklamy nebo jak se to jmenuje? stejně tak funguje Rmail. platí ti za to, že čteš reklamy co Ti zasílají, ale slyšela jsem, že když se člověk blíží hranici (částce) pro výběr (vypláejí až někdy od 1000czk např.), tak najednou chodit přestanou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny,
obracím se na Vás s prosbou a zároveň s nabídkou. Hledám maminky (věk 28 - 40), které by se chtěly zúčastnit celosvětové soutěže o nejlepší proměnu. Jedná se o proměnu v líčení (foto před a po nalíčení), líčit budu já, fotit můj skvělý kamarád a kolega Ondra. Odměna pro Vás jsou zdarma profesionální fotky z ateliéru, možno i s dětičkama, po dohodě v terénu apod. V případě zájmu mi napiště soukromou zprávu, at tím nezahltíme celou diskuzi. Pošlu fotky, ukázky ateliéru atd.
Díky ![]()
Klára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přivýdělek v Ostravě
Nevíte někdo o možnosti nějakého přivýdělku v Ostravě? Mám na mysli nějaké plnění obálek (ověřený kontakt) nebo i nějaké další práce jako úklid apod. Moc potřebuji nějakou korunu navíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych se zeptala, možná se mi rýsuje práce která je málo placená, ale stejně bych nastoupila, dále se chci zeptat kdybych si přivydělala, žehlením, nebo úklidem pro domácnosti, co z toho musím vše platit děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salvaje píše:
Jestli Ti jde sloh a čeština, zkus psát články
A neměla bys nějaký kontakt? Byla bych moc ráda. Když tak písni i do SZ. Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renda81 no předně bys na to měla mít zl a pak se z vYdelku platí zdravotní a Dan, sociální do už čisté částky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renda81 ahoj, kdyz jsem hledala uklizecku do naseho bytu, narazila jsem na nasledujici varianty poskytovanych sluzeb (od cehoz se odviji status uklizecek)
- maminky na materske, ktere bych platila na primo z ruky do ruky, tzn nemely ani ZL, pracovaly " na cerno"
- agentury, ktere mely uklizecky vedene jako sve zamestnance, tzn ty uklizecky nepotrebovaly ZL
- agentury, ktere zprostredkovavaly uklizecky se ZL
Pokud to chces delat ve velkem, je lepsi pracovat pro nejakou agenturu, ktera ti bude dohazovat domacnosti. Konkretni agentura ti taky sdeli, v jakem vztahu k ni budes a jake papiry budes potrebovat. Seriozni agentury jsou pojistene, pokud tedy v domacnosti neco rozbijes/ znicis, daji ti to k uhrade jen castecne ( me pripalila hospodyne saty za 4 tisice, vetsi cast zaplatila agentura z pojistky, hospodyne platila urcite procento)
Je to tvrda prace, ktera neni moc dobre placena ![]()
- Citovat
- Upravit
@Crystalline píše:
@renda81 ahoj, kdyz jsem hledala uklizecku do naseho bytu, narazila jsem na nasledujici varianty poskytovanych sluzeb (od cehoz se odviji status uklizecek)
- maminky na materske, ktere bych platila na primo z ruky do ruky, tzn nemely ani ZL, pracovaly " na cerno"
- agentury, ktere mely uklizecky vedene jako sve zamestnance, tzn ty uklizecky nepotrebovaly ZL
- agentury, ktere zprostredkovavaly uklizecky se ZL
Pokud to chces delat ve velkem, je lepsi pracovat pro nejakou agenturu, ktera ti bude dohazovat domacnosti. Konkretni agentura ti taky sdeli, v jakem vztahu k ni budes a jake papiry budes potrebovat. Seriozni agentury jsou pojistene, pokud tedy v domacnosti neco rozbijes/ znicis, daji ti to k uhrade jen castecne ( me pripalila hospodyne saty za 4 tisice, vetsi cast zaplatila agentura z pojistky, hospodyne platila urcite procento)
Je to tvrda prace, ktera neni moc dobre placena
já jsem myslela, že si dám inzerát, na to že si jen přivydělám, a nebude to pravidelné - takže i na to musím mít ŽL? a šlo by o to taky peníze na ruku, ale nejsem už na RD, tak právě nevím jak to chodí
a co se vše z toho přivýdělku platí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani nadále není vyloučeno souběžné vedení v evidenci uchazečů o zaměstnání a výkon uvedené nekolidující výdělečné činnosti, ovšem už nelze pobírat současně podporu v nezaměstnanosti a, byť omezený, příjem z nekolidujícího zaměstnání. Uchazeč o zaměstnání si dříve směl k podpoře přivydělat za stanovených podmínek v pracovně-právním vztahu až polovinu minimální mzdy za měsíc, tedy 4000 Kč, a to hrubého příjmu. To už možné není. Uchazeč o zaměstnání si musí vybrat – buď podporu nebo přivýdělek. Nekolidující zaměstnání je tak nadále vhodné především pro ty, kdo nárok na podporu nemají vůbec, protože nesplnili podmínky pro její přiznání, anebo již vyčerpali podpůrčí dobu a výplata podpory jim byla zastavena.
ja mam tedy smlouvu o brigádě, ale jsem tam od 13.5 a mam vyděláno 3300 kč. Na pracáku mi plati jen zdravotni a socialní a o to příjdu? Předpokládám, že si za 3 týdný mohu vydělat jen 3000kč a ne 4000kč, jako za celý mesic.Jak to je a můzu něco udělat, aby mi z toho pracáku nevyhodili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jani09 Tak pokud jsi za květen nebrala podporu v nezaměstnanosti, měli by ti uznat výdělek 4250,– hrubého měsíčně, i když jsi začala pracovat v půli měsíce, aniž by tě vyřadili z evidence ÚP. Za další měsíce samozřejmě nemůžeš překročit těch 4250,– měsíčně, jinak letíš z evidenced a musíš si platit ZP.
Pokud jsi v evidenci, platí za tebe stát zdravotní pojištění, sociální samozřejmě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit