Společné podnikání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
19.9.08 16:07

Společné podnikání

Ahoj všem.
Moc ráda bych začala podnikat, pracovat na nějakém podniku od jeho vzniku, od počátku činnosti. Přesto mi chybí to hlavní do začátku, a to nějaký kloudný a dostatečně zajímavý nápad ;-) Nemyslím teď některý druh MLM. Je možné, že někdo jiný třeba takový sen, který chce zrealizovat, má, a naopak potřebuje další společníky, se kterými do toho jít. Tímto se takové maminky pokouším oslovit :-)

Jsem již dva roky na RD, mám jedno dítko, dcerku. Mám šestiletou praxi ze zaměstnání, teď na pár hodin týdne brigádu. Nějak mě to předešlé zaměstnání úplně nenaplňuje, chtěla bych i do budoucna dělat něco jiného než dřív. :wink: Může jít klidně o internetový obchod, nebo i něco nevirtuálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
EN
23
21.9.08 11:19

Byla jsem před třemi lety v podobné situaci. Jen jsem měla dvě děti. Mladšímu bylo 1,5 roku a já se začala doma nudit. Taky jsem věděla, že zpět do práce nechci, tak mě manžel „dokopal“ k tomu ať začnu s výrobou dětského oblečení. A vyšlo to. Dnes mám výrobu dětských tepláčků, triček apod. z nejkvalitnějších českých materiálů, které se u nás vyrábí a fungující eshop. Podle toho, co čtu občas v příspěvcích, tak jsou maminky spokojené. Ale proč to píšu. Začni s čímkoliv, co tě baví. Máš ideální pozici na start, než ti skončí mateřská, můžeš vyzkoušet, jestli to půjde nebo ne, neboť sociální a zdravotní za tebe platí stát. A pak se rozhodneš, jestli budeš pokračovat nebo ne. Myslím, že nejdůležitější je najít to, co tě opravdu baví. Mě se to povedlo a jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.09 23:00

Ahoj,
musím ale varovat. Našla jsem před koncem RD „spolehlivou kamarádku“, se kterou jsem se pustila do nového podnikání. Otevřela jsem s ní JEJÍ Club vodních dětí - plavání maminek s miminky.
Ovšem ona dáma, poté, co jsem dala v mé práci, kam jsem se měla vrátit po RD, mě sprostě vykopla. Pracovala jsem pro nic na ŽL, žádná smouva nic. Využila mě a když už club funguje, odkopla.
Takže si hlavně dávej pozor:(
papa
 ALfie

• Citovat
  • Upravit
EN
23
10.3.09 14:05

Taky myslím, že když podnikání, tak samostatně nebo aspoň s pevnými pravidly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.1.11 18:10

nápad

ahojky,z rodinných důvodů jsem musela ukončit své fungující,ale naprosto časově vyčerpávající podnikání a hledám nové možnosti … asi něco jako originální výrobky,konopné,bambusové nebo tak něco. Je tu někdo kdo by poradil? mmch mělo by to být na zahraničním trhu. díky za jakýkoliv příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
28.1.11 18:57

jééé já chci taky s někým spolupraovat a dělat si „na sebe“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.1.11 20:04
Klobouk dolů, věci máte nádherné!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
EN píše:
Byla jsem před třemi lety v podobné situaci. Jen jsem měla dvě děti. Mladšímu bylo 1,5 roku a já se začala doma nudit. Taky jsem věděla, že zpět do práce nechci, tak mě manžel „dokopal“ k tomu ať začnu s výrobou dětského oblečení. A vyšlo to. Dnes mám výrobu dětských tepláčků, triček apod. z nejkvalitnějších českých materiálů, které se u nás vyrábí a fungující eshop (můžeš mrknout na http://shop.farmers.cz). Podlo toho, co čtu občas v příspěvcích, tak jsou maminky spokojené. Ale proč to píšu. Začni s čímkoliv, co tě baví. Máš ideální pozici na start, než ti skončí mateřská, můžeš vyzkoušet, jestli to půjde nebo ne, neboť sociální a zdravotní za tebe platí stát. A pak se rozhodneš, jestli budeš pokračovat nebo ne. Myslím, že nejdůležitější je najít to, co tě opravdu baví. Mě se to povedlo a jsem moc ráda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.1.11 22:14
kocunka píše:
jééé já chci taky s někým spolupraovat a dělat si „na sebe“
:palec: Já mám taky roupy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
29.1.11 17:26

je tady někdo z okolí Trutnova na spolupráci? mám nápad,ale chci někoho k sobě ;-) kdyžtak napište sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat