Brigády a přivýdělky - co dělat a co nedělat
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jani09 Za celý kalendářní měsíc si můžeš vydělat tu max. částku ( a je vcelku jedno, jestli to zvládneš za 3 dny nebo za 30 ). Prostě Tvůj měsíční výdělek nesmí překročit tu stanovenou sumu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji vám. Já jsem někde četla, že ta částka není 4250,ale jen 4000kč. To bych mohla ještě pár hodin udělat. Je to vážně 4250 kč? Myslela jsem, že pracák socialní platí. To ho nemám placené celou tu dobu, cca 1 rok, co na pracáku jsem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@jani09 Jo to vážně 4250 - polovina minimální mzdy.
Tak, mě řekli napřed 4000 kč, už mam potvrzeno, že to je 4250kč a já tedy klidně můžu ještě do prace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jani09 píše:
Tak, mě řekli napřed 4000 kč, už mam potvrzeno, že to je 4250kč a já tedy klidně můžu ještě do prace
Ono je to tím, že minimální mzda byla dlouho 8000,– a spousta lidí se ještě nepřeorientovala na to, že ji zvedali na 8500,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brigada v brne
Ahoj já přemýšlím o práci na livechatu, četla jsem o tom nějaké diskuze a je to volitelná pracovní doba.. Snad něco najdu, budu zitra kontaktovat studio magiclife v brne, uvidime jak to dopadne. Máte nějaké zkušenosti??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luny28 píše:
Ahoj já přemýšlím o práci na livechatu, četla jsem o tom nějaké diskuze a je to volitelná pracovní doba.. Snad něco najdu, budu zitra kontaktovat studio magiclife v brne, uvidime jak to dopadne. Máte nějaké zkušenosti??
Ano, zkušenosti mám. Toto studio je celkem v pohodě. Nebo aspoň před cca 4 lety bylo. Do ničeho Tě nikdo nenutí, můžeš si to prvně vyzkoušet a pak se rozhodnout. Já skončila velice brzy, nikdo s tím neměl problém, provize všechny vyplaceny bez problémů…
- Citovat
- Upravit
Magiclife
Dekuji moc za info.. Sem z toho trochu nervozni… Sem ráda že vśechno vyplaceno bez problemu!! To je dneska taky zazrak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luny28 píše:
Dekuji moc za info.. Sem z toho trochu nervozni… Sem ráda že vśechno vyplaceno bez problemu!! To je dneska taky zazrak
Ale jak říkám, je to tak 4 roky zpět. Jak to funguje teď, fakt nevím. Už jsem se pak nezajímala…
- Citovat
- Upravit
magiclife
Já můžu doporučit, mám dobré zkušenosti. Když jsem potřebovala na mateřskou, nebyl problém a pak jsem se normálně zase vrátila.. jinam bych nešla..
- Citovat
- Upravit
Chodil jste někdo doplňovat zboží v super hyper marketu? Kamarádka hledá podobnou brigádu, ale není úplně flexibilní, může mezi 10 a 17 hodinou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salvaje píše:
Jestli Ti jde sloh a čeština, zkus psát články
A kde to můžu najít? Zatím jsem nikde nenarazila…by mě bavilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám menší dotaz, lze mít brigádu, když jsem studentem SOŠ, a matka je na ÚP?
Díky za případné odpovědi, popř. kde bych to mohl zjistit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucas1 píše:
Dobrý den, mám menší dotaz, lze mít brigádu, když jsem studentem SOŠ, a matka je na ÚP?
Díky za případné odpovědi, popř. kde bych to mohl zjistit
Můžete, pokud vám bylo 15 let a máte ukončenou povinnou školní docházku.
- Citovat
- Upravit