Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všichni,
potřebovala bych radu ohledně výběru kočárků. Mám dva favority-brio go a x-move. S x-movem 2012 zkušenosti mám, byl super až na váhu sporťáku. Brio má sousedka a je s ním spokojená-hlavně se mi zamlouvá váha sporťáku 11,4 kg. Vzhledem k letošní zimě neznám nikoho, kdo by měl zkušenost s těmi malými kolečky a sněhem. Vím, že jdou dokoupit větší, ale to už by se prodražilo a asi jsou napevno. Od Bria mě odrazuje cena, x-move 2014 vyjde komplet o 8.500 Kč levněji(+2.000 Kč velká kolečka). Ceny jsou z kamenných obchodů v okolí, nedovedu si představit reklamaci kočárku přes internet a nemožnost půjčení náhradního. Budu ráda za všechny rady a názory.
Díky ![]()
Máte zkušenost s Brio Go?
Přidejte zkušenost s Brio GoS briem jsem projela sníh na horách v pohodě ![]()
Zvládnul les, horsi polňačky, kostky…za me nejlepší kočárek. Dole obr koš, krasne odpružený, otočna sedačka…
Taky mám zkušenosti s Briem na sněhu a paráda. Za mě také nejlepší kočárek ![]()
Díky, ta fotka je super
myslím, že mimčo už bude v zimě ve sporťáku
. Líbí se mi, že je nánožník tak vysoko a na mimčo nefučí.
A dostali jste pod nánožník fusak? U x-move jsem ve velké zimě měla fusak od Emitexu a nánožník ještě přes něj.
Jasně, měla jsem Lodger. Tento nánožník je ale šitý od paní z mmb, měla jsem Brio asi z roku 2011 a tam ještě nebyl nánožník součástí ![]()
Ja Teda nánožník neměla pač je nesnáším
ale určo to bude v pohodě.
Ja mela velký fusak od kaiseru a malého do dvou let ve sporťáku. pak se už moc vozit nechtěl ![]()
Nejdříve jsem měla origo tašku, pak z DM, ta byla lepší
Super je ta origo do košíku, tu jsem si pak koupila po zkušenostech se sněhem a deštěm
Takže pro příště mám vymyšleno - mám doma schovanou tu tašku do košíku a k tomu bude jen organizér na rukojeť ![]()
Ahoj,
nabízím kočárek Brio sing, případné dotazy ráda zodpovím
V zimě si myslím, že obstojí celkem skvěle. Jezdím s dcerama do lesa na procházku a nedělá mi to žádný problém. Kolečka nejsou sježděná
Případně pište zprávy ![]()