Brio go nebo X-lander x-move?

75
8.4.14 08:21

Brio go nebo X-lander x-move?

Ahoj všichni,
potřebovala bych radu ohledně výběru kočárků. Mám dva favority-brio go a x-move. S x-movem 2012 zkušenosti mám, byl super až na váhu sporťáku. Brio má sousedka a je s ním spokojená-hlavně se mi zamlouvá váha sporťáku 11,4 kg. Vzhledem k letošní zimě neznám nikoho, kdo by měl zkušenost s těmi malými kolečky a sněhem. Vím, že jdou dokoupit větší, ale to už by se prodražilo a asi jsou napevno. Od Bria mě odrazuje cena, x-move 2014 vyjde komplet o 8.500 Kč levněji(+2.000 Kč velká kolečka). Ceny jsou z kamenných obchodů v okolí, nedovedu si představit reklamaci kočárku přes internet a nemožnost půjčení náhradního. Budu ráda za všechny rady a názory.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Brio Go?

Přidejte zkušenost s Brio Go
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1075
8.4.14 08:32

S briem jsem projela sníh na horách v pohodě ;-)
Zvládnul les, horsi polňačky, kostky…za me nejlepší kočárek. Dole obr koš, krasne odpružený, otočna sedačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
8.4.14 08:46

Taky mám zkušenosti s Briem na sněhu a paráda. Za mě také nejlepší kočárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.4.14 08:52

Díky, ta fotka je super :D myslím, že mimčo už bude v zimě ve sporťáku :think:. Líbí se mi, že je nánožník tak vysoko a na mimčo nefučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.4.14 08:54

A dostali jste pod nánožník fusak? U x-move jsem ve velké zimě měla fusak od Emitexu a nánožník ještě přes něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
8.4.14 09:03

Jasně, měla jsem Lodger. Tento nánožník je ale šitý od paní z mmb, měla jsem Brio asi z roku 2011 a tam ještě nebyl nánožník součástí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.4.14 09:23

Ja Teda nánožník neměla pač je nesnáším :mrgreen: ale určo to bude v pohodě.
Ja mela velký fusak od kaiseru a malého do dvou let ve sporťáku. pak se už moc vozit nechtěl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.4.14 17:28

Holky díky :) a tašku jste měli origoš nebo nějakou jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.4.14 17:40

Mela jsem originál byla dobra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
8.4.14 18:39

Nejdříve jsem měla origo tašku, pak z DM, ta byla lepší :-) Super je ta origo do košíku, tu jsem si pak koupila po zkušenostech se sněhem a deštěm :mrgreen: Takže pro příště mám vymyšleno - mám doma schovanou tu tašku do košíku a k tomu bude jen organizér na rukojeť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.4.14 07:53

Ahoj,
nabízím kočárek Brio sing, případné dotazy ráda zodpovím :)V zimě si myslím, že obstojí celkem skvěle. Jezdím s dcerama do lesa na procházku a nedělá mi to žádný problém. Kolečka nejsou sježděná ;)Případně pište zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí