Bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
9.12.06 12:28

Bříško

ahojky, jsem ted skoro ve 29 tt, a přijde mi že mám dost malý bříško. a když si lehnu na záda,tak jsem jak kdybych byla víc najedená. mimi by mělo měřit něco přes 30 cm, ale to teda nechápu jak se mi tam vejde :roll: docela se bojim aby bylo vše vpořádku, i když na UTZ nic špatnýho nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
9.12.06 12:34

neboj, pockej za par tydnu, to budes koukat jak ti brisko vyroste, nebo je mimi vic do panve, kdyz byl UTZ ok, tak proc se zbytecne strachovat :D :D

tak at se dari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.12.06 12:41

Ahoj

já minulý těhu byla hospitalizovaná kvůli tlaku na rizikovým a můžu ti říct že je děsnej rozdíl mezi břichama ve stejnejch týdnech…

nakonec tento můj údiv završilo to, že tam přijímali paní s předčasným porodem - a měla břicho jak já ve 20 tt… a přitom byla v 33 tt!!!! a fakt to na ní nebylo skoro poznat… a prcek přitom byl v pohodě a vážil tolik kolik v daný tt měl…

takže to chce určitě hlavně klid:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
9.12.06 14:02

Neboj, já jsem taky měla malé bříško. Ve 29tt jsem ho ještě s klidem zamaskovala, když jsem po třebovala jít v kostýmku :D Před porodem jsem vypadala tak na 7.měsíc a dcerka byla normálně velká a vše bylo v pohodě. A po porodu jsem byla v původním stavu :D Nemusela jsem nic hubnout. Tak buď ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.12.06 16:15

Když se narodila malá sousedi se mě ptali kde sme to mimčo vzali, vůbec nepoznali že sem těhu a ne jen sousedi… a měla normální porodní váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.12.06 16:31

neboj, za posledni mesic Ti brisko hodne poposkoci. Na nas hubenych se bricho projevuje temer hned. Urcite v tom nehledej nic divneho, nekdo ma zkratka bricho od zacatku a nekdo ma male roztomile brisko az do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.06 18:06

Já jsem byla hubená dost a přesto jsem neměla skoro žádný bříško, vylouplo se mi trošku kolem toho 7měsíce. Ale to jen malinko - no nejvíc se mi vykulilo poslední měsíc. A přesto jsem ho měla docela malý oproti jinej maminám co jsem potkávala v porodnici. Taky nikdo nečekal, že se mi narodí takovej macek jako se mi narodil. I doktoři z toho byli udivení. Záleží dost na tom, kolik máš plodový vody, ta dělá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
9.12.06 19:13

Jistě je to tak jak píšou ostatní holky. Pokud je mimčo na utz v pořádku, tak je to O.K. Taky záleží, jaké jsi postavy. Já zase naopak mám bříško skoro od 3.měsíce. Ale nepřibírám nikam jinak, přibrala jsem 3 kila a mám to asi jen v bříšku. Manža mi říká, že rostu před očima. Mám normálně 52 kilo, takže to na mě šlo vidět brzy.

Určitě se pořádného bříška dočkáš, pak budeš vzpomínat, jak bylo malé :D

Kati + Prcek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.12.06 19:14

jéééé,tak to ste mě uklidnili. já jsem taky docela hubená, a vlastně za celé těhotenství jsem přibrala 8 kg. tak ale radši jsem se vás zeptala,a jsem klidnější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
9.12.06 20:03

V prvním těhu mi narostlo bříško trochu v 5. měsíci, ale do všeho oblečení jsem se v pohodě vešla ještě v sedmém. Teď v tomhle těhotenství mi přijde, že jsem od začátku děsně tlustá. Takže ještě jsem neukončila 3. měsíc a už je to fakt dost poznat. 8O Ne na váze, ale na vzhledu. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
9.12.06 20:33

Vůbec si z toho nic nedělek, já jsem u prvního syna mela břísko jak ve 25tt a šla jsem rodit, prostě nikde nic, zato u druhého těhu jsem rostla.
Každý miminko se vyvíjí jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
9.12.06 22:07

Serfindo, ja pribrala s prvnim prckem za cele tehu 9 kg (vazil nakonec 2,80 kg a narodil se o 10 dni pred terminem, takze by to na 3 kila urcite dotahl, kdyby vydrzel). Ted co jsem tehotna podruhe, jsem napred zhubla na puvodni predtehu vahu (coz se mi predtim nepodarilo :lol: :lol: :lol: ) a ted jsem 26 tt a pribrala jsem necele 3 kg. Brisko ale uz mam, i kdyz zadnej obr to neni. Dr. se nad tim vubec nepozastavuje, pry je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí