Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jejda, buď ráda a užívej si, že se můžeš ještě normálně hýbat. Já jsem 34+1, vypadám, že přenáším a není to žádný med. Břicho překáží, bolí mě kříže a kyčle, v noci se při každém přetočení probudím(pozor, řeší se jen levý nebo pravý bok, na zádech to bolí) Funím jak lokomotiva, nedokážu se někdy ani zvednout z gauče.
Věř mi, za 20týdnů budeš ještě vzpomínat jak jsi žádné bříško neměla a bylo to fajn..
Neboj, ono fakt vyroste:-) na mě to nebylo poznat do šestého měsíce. A v tramvaji mě začali pouštět sednout až v devátém:-) na druhé fotce jsem tři dny před porodem:-)
Ještě ve 22.tt jsem břicho neměla, i pár dní před porodem mi stačilo volnější triko a taky to nebyl moc poznat. Buď ráda.
@Margery tys měla malého v baťohu?
Jako závidím, fakt závidím. On člověk vždycky chce, to, co nemá, ale za mě určitě menší je lepší, aspoň ta mamina může být aktivnější.
Mně břicho vylezlo až někdy kolem 19. týdne, takže buď v klidu! Ono to přijde!!! ![]()
až se ti budou blbě obouvat boty, tak z něj moc nadšená nebudeš ![]()
@Monika_1192 děkuju
ještě mám fotku 3 dny před porodem ale to už je nepublikovatelný ![]()
Ahojky, tak si s radostí čtu vaše příspěvky o tom, jak jste měly malá bříška
já jsem ve 14.tt a zatím taky nic, tak jsem se tady aspoň utvrdila, že je to normální. za celou dobu mi nebylo ani trochu špatně, tak se těším na každou kontrolu, abych se přesvědčila, že tam prďolka je, že se „nevypařil“
jsem ráda, že jsem zatím fit, ale každopádně se na pupík těším, tak ho vyhlížím ![]()
V klidu maminko
Já i přes to, že jsem už měla maličké v tomhle týdnu (jsem hodně hubená),do nějakého 20tt šlo „zatáhnout“…Pořádný pupek jsem měla až kolem 7.měsíce. Dočkáš se, zatím si užívej pohodlí ![]()
@Efff
ahojky, taky jsem se potřebovala uklidnit že je to normální tak jsem založila diskuzi ![]()
![]()
Já když přišla na I. creening do nemocnice v 13tt, tak si ze mě doktor utahoval, že prý jestli jsem fakt těhotná
a ještě srandoval, že by na mě nepotřeboval UTZ a stačila by žárovka a prosvítil by mě, ale to by zkrachovaly firmy
na výrobu utz ![]()
Bříško mi taky začlo růst okolo toho 20tt, jinak se mě někteří i báli zeptat jestli jsem těhotná, protože nevěděli jestli jsem náhodou nepřibrala
a nechtěli mě urazit kdybych těhotná nebyla ![]()
Užívej si dokud baťoh nemáš, já jsem si už musela jít koupit botasky na suchý zips, jak tady už někdo zmiňoval ohnout se už nejde tak lehce ![]()
Mě se začalo ukazovat až tak v 18. nebo 19.tt, teď ve 23.tt už jde celkem vidět že jsem těhotná, ale dokonce i sestřička na gyndě si ze mě dělá legraci (v dobrém smyslu), že pořád vypadám jen jako bych se víc najedla
Je to individuální. Já jsem malá a hubená, každý to má jinak