Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
potřebuji asi trošku uklidnit.jsem 14+4tt a bříško stále nikde, ráno jsem plochá jak deska.ale když se najím tak se mi břicho nafoukne jako baloon a vypadá spíš jako velky špek:-( koukám na fotky maminek v mém týdnu a mají už obrovské bříška:-( tak jsem teda zvědavá kdy mi se to těhotenské bříško ukáže.
![]()
Bud rada, vetsi bricha maji vetsi zeny
, na me dvojcata nebyla videt do 5 mesice
@Domiik87 - já čekám dvojčátka a taky pořád nic.. Důležité je, že jsou v pořádku a věř, že se najde spoustu holek, které by byly za to rády ![]()
@Domiik87 jejda nespěchej, času je víc než dost…já neměla skoro žádné bříško až do 20 tt, pak teprve se objevilo…a nesrovnávej se s jinýma těhulkama, každá máme jinou stavbu těla, to je prostě individuální. Neboj, taky se dočkáš ![]()
@Domiik87 Ahojdy, neboj, ono se ukáže a ještě si ho užiješ
Při první dcerce mi bříško vyskočilo až v 6.mesíci!!! A to jsem byla docela hubeňour. Pak to nabralo takový spád, že jsem se během dvou týdnů do ničeho nevešla a rodila jsem s opravdu velkým břichem
Jo, je to krásný když to bříško roste pozvolna a ty ho můžeš v pěkných hadříkách ukázat světu - taky doufám, že to teď tak budu mít (6.tt)
Ale to se asi moc nedá ovlivnit, takže klid a pěkně čekej, neboj, přijde to
![]()
Já jsem hodně dlopuho měla jen takovej malej špek a pak to během pár dni začalo lézt nahoru, až jsem najednou zjistila, že se mi nejde ani nalakovat nehty na nohou
![]()
@Verca1989 píše:
Tady můžeš mrknout, v 15tt jsem taky byla jak prkno
Děkuji holky:-))) pak sem pisnu kdy teda špek se změnil v hezké bříško ![]()
Do 5 mesice na me tehu nikdo nepoznal, bud rada jeste se nadres dost
s balonem…
Mrkni na moje bříško z 20 týdne
a teď není o nic moc větší ale vše je v pořádku, mimi kope ![]()
Odchazela jsem na nemocenskou ve 24 tydnu a nikdo nic nevedel!!! Je fakt, ze jsem „prostorove vyraznejsi“, ale i tak to bylo tajeno dost dlouho ![]()
@panenka87 tak hlavní je že je vpořádku
ale hezky ti vykouklo:-)
Já měla bříško až někdy v 6/7 měsíci, neboj, však ono doroste a ještě budeš ráda vzpomínat na to, jak to bylo pohodlné, když jsi neměla skoro žádné!
![]()
@Verca1989 krásné fotky!
Taky jsem to chtěla mít takto udělané, ale vzhledem k tomu, že jsem pořádně břicho neměla a rodila jsem s takovým břichem, jaké jsi měla zhruba v tom 25.-29.tt., tak mám z těhotenství jen 2 fotky
Krásné
![]()