Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky ![]()
jsem ve 12tt a ráda bych si popovídala o prvním těhotenství
po porodu budu mít 21. narozeniny ![]()
Ahojky, sice už nejsem těhulka. Ale moc gratuluji k těhotenství a přeji ať je bezproblémové a užíváš si ho
Mě se dcerka narodila když mi bylo pár dní 22, ted jí je 8 měsíců ![]()
Ahoj, děkuju
..jé, tak to se máš, mám kámošku co nedávno porodila a dalších několik, co to mají za chvilku taky venku, takže jenom závidím
už chci mít prcka taky venků ![]()
Jéé já porodila a za dva dny mi bylo 21, přeju pohodové těhu i porod
Ahoj, já taky gratulu
..Mě je taky 21 ale miminko čekáme 10.11. ..Taky už se těším až to budu mít za sebou, hlavně ty vedra jsou nejhorší
@Lemonkas píše:
Jéé já porodila a za dva dny mi bylo 21, přeju pohodové těhu i porod
no jestli si prcek prodlouží pobyt na 1. března, tak to mám přesně za dva týdny
jak staré máš mímo?? ![]()
@Denisa313 píše:
Ahoj, já taky gratulu..Mě je taky 21 ale miminko čekáme 10.11. ..Taky už se těším až to budu mít za sebou, hlavně ty vedra jsou nejhorší
Ahoj Deny
zase někdo bude mít dřív jak já, tyjo
no, asi bych raději strpěla ty vedra, když na mě vychází zima
jsem zvědavá, jak se budu tahat s pupkem ve sněhu. Doufám, že mi boty bude obouvat přítel
jinak to nevidím..
@Misulka P píše:
Ahoj Denyzase někdo bude mít dřív jak já, tyjo
![]()
no, asi bych raději strpěla ty vedra, když na mě vychází zima
jsem zvědavá, jak se budu tahat s pupkem ve sněhu. Doufám, že mi boty bude obouvat přítel
jinak to nevidím..
Uvidíš že ti to hrozně rychle uteče
..To bud práve ráda, já v těch vedrech nic nemůžu, motá se mi hlava, funim jak cunik
,lezet a opalovat se nemůžu(hned mě bolí bedra a já se nemůžu ani zvednout)..Mě zas musí přítel holit nohy
, takže bych raději brala to obouvání v zimě ![]()
No doufám, že jo
..jo, to je fakt
ty vedra jsou někdy vážně nesnesitelný. Mě už asi týden bolí v kříži a vůbec to neustupuje
tak nevím co dělat… Jé, tak to já bych mu asi žiletku nesvěřila ![]()
Taky to tak vypadá..Spíš jako by mě někdo otrhal než oholil
..U druhého jsem si říkala že těhotenství naplánujem tak, abych se vyhla létu a upřímně, klidně bych si to s tebou vyměnila. Na bolesti bříška mi doktorka doporučila horkou vanu, ale v tomto počasí se to prostě nedá..Stačí že každých 10minut musím lozit do studené
ale horká
…
Otrhal
…no já si to vždycky malovala tak, že otěhotním kolem září/říjen, abych rodila na jaře, ale jaksi nás to překvapilo dříve
horkou vanu jo? jsem od kámošek hodně slyšela, že horká vana do 4. měsíce vede k potratu, takže zatím jedu na sprchu, ale ty záda bych potřebovala nějak uvolnit nó, nevim
u tebe ta vana ale už nehraje roli, když to máš za pár vlastně viď
jé, a co vlastně čekáš?? ![]()
To jo, hlavě mě v celku zamrzelo že hned po narozeninách budou Vánoce
a pak rok nic
..O te vaně jsem nikdy nic slyšela, mě to bylo doporučené hned na začátku..Cítila jsem že to bude chlapeček a nezmýlila jsem se
..A co ty? Máš nějaké tušení?
@Misulka P Ahoj ja teda taky uz nejsem tehulka mam 6tydnu po porodu ale uz druhem
letos v prosinci mi bude 23
mam dve holcicky. prvni se narodila 31.3.2010 a druha 2.7.2012
preju pohodove tehu a hlavne zdrave miminko neboj ono se to zda ze se to hrozne vlece ale utece to jako voda. a ber to z te druhe stranky. aspon od ostatnich co ted budou rodit nebo porodili nazbiras nejake zkusenosti a budes lepe pripravene nez ted oni
![]()