Maminka v 21 a miminko v únoru 2012

9786
10.8.12 17:28

Maminka v 21 a miminko v únoru 2012

Ahoj těhulky :mavam:
jsem ve 12tt a ráda bych si popovídala o prvním těhotenství :palec: po porodu budu mít 21. narozeniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
10.8.12 17:39

Ahojky, sice už nejsem těhulka. Ale moc gratuluji k těhotenství a přeji ať je bezproblémové a užíváš si ho ;) Mě se dcerka narodila když mi bylo pár dní 22, ted jí je 8 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 17:46

Ahoj, děkuju :dance:..jé, tak to se máš, mám kámošku co nedávno porodila a dalších několik, co to mají za chvilku taky venku, takže jenom závidím :roll: už chci mít prcka taky venků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.8.12 17:50

Jéé já porodila a za dva dny mi bylo 21, přeju pohodové těhu i porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.8.12 17:51

Ahoj, já taky gratulu :kytka:..Mě je taky 21 ale miminko čekáme 10.11. ..Taky už se těším až to budu mít za sebou, hlavně ty vedra jsou nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 17:53
@Lemonkas píše:
Jéé já porodila a za dva dny mi bylo 21, přeju pohodové těhu i porod

no jestli si prcek prodlouží pobyt na 1. března, tak to mám přesně za dva týdny :palec: jak staré máš mímo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.8.12 17:55

9.měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 17:56
@Denisa313 píše:
Ahoj, já taky gratulu :kytka:..Mě je taky 21 ale miminko čekáme 10.11. ..Taky už se těším až to budu mít za sebou, hlavně ty vedra jsou nejhorší

Ahoj Deny :mavam: zase někdo bude mít dřív jak já, tyjo :zed: :lol: no, asi bych raději strpěla ty vedra, když na mě vychází zima :think: jsem zvědavá, jak se budu tahat s pupkem ve sněhu. Doufám, že mi boty bude obouvat přítel :D jinak to nevidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 17:57

9 měsíců? tak to je hezký :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.8.12 18:07
@Misulka P píše:
Ahoj Deny :mavam: zase někdo bude mít dřív jak já, tyjo :zed: :lol: no, asi bych raději strpěla ty vedra, když na mě vychází zima :think: jsem zvědavá, jak se budu tahat s pupkem ve sněhu. Doufám, že mi boty bude obouvat přítel :D jinak to nevidím..

Uvidíš že ti to hrozně rychle uteče ;) ..To bud práve ráda, já v těch vedrech nic nemůžu, motá se mi hlava, funim jak cunik :(,lezet a opalovat se nemůžu(hned mě bolí bedra a já se nemůžu ani zvednout)..Mě zas musí přítel holit nohy :-D, takže bych raději brala to obouvání v zimě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 18:13

No doufám, že jo :) ..jo, to je fakt :think: ty vedra jsou někdy vážně nesnesitelný. Mě už asi týden bolí v kříži a vůbec to neustupuje :pocitac: tak nevím co dělat… Jé, tak to já bych mu asi žiletku nesvěřila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.8.12 18:21

Taky to tak vypadá..Spíš jako by mě někdo otrhal než oholil :evil:..U druhého jsem si říkala že těhotenství naplánujem tak, abych se vyhla létu a upřímně, klidně bych si to s tebou vyměnila. Na bolesti bříška mi doktorka doporučila horkou vanu, ale v tomto počasí se to prostě nedá..Stačí že každých 10minut musím lozit do studené 8) ale horká 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 18:39

Otrhal :D …no já si to vždycky malovala tak, že otěhotním kolem září/říjen, abych rodila na jaře, ale jaksi nás to překvapilo dříve :P horkou vanu jo? jsem od kámošek hodně slyšela, že horká vana do 4. měsíce vede k potratu, takže zatím jedu na sprchu, ale ty záda bych potřebovala nějak uvolnit nó, nevim :nevim: u tebe ta vana ale už nehraje roli, když to máš za pár vlastně viď :mrgreen: jé, a co vlastně čekáš?? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.8.12 18:59

To jo, hlavě mě v celku zamrzelo že hned po narozeninách budou Vánoce :? a pak rok nic :-(..O te vaně jsem nikdy nic slyšela, mě to bylo doporučené hned na začátku..Cítila jsem že to bude chlapeček a nezmýlila jsem se :srdce:..A co ty? Máš nějaké tušení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
10.8.12 19:02

@Misulka P Ahoj ja teda taky uz nejsem tehulka mam 6tydnu po porodu ale uz druhem :P letos v prosinci mi bude 23 :pankac: mam dve holcicky. prvni se narodila 31.3.2010 a druha 2.7.2012 :lol: preju pohodove tehu a hlavne zdrave miminko neboj ono se to zda ze se to hrozne vlece ale utece to jako voda. a ber to z te druhe stranky. aspon od ostatnich co ted budou rodit nebo porodili nazbiras nejake zkusenosti a budes lepe pripravene nez ted oni :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí