Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ANO teplá vana na začátku se nedoporučeje, proto se vyhnout výřivce a podobnému může to vyvolat stahy
@katerina2095 píše:
@Misulka P Ahoj ja teda taky uz nejsem tehulka mam 6tydnu po porodu ale uz druhemletos v prosinci mi bude 23
mam dve holcicky. prvni se narodila 31.3.2010 a druha 2.7.2012
preju pohodove tehu a hlavne zdrave miminko neboj ono se to zda ze se to hrozne vlece ale utece to jako voda. a ber to z te druhe stranky. aspon od ostatnich co ted budou rodit nebo porodili nazbiras nejake zkusenosti a budes lepe pripravene nez ted oni
![]()
Tak to jsem moc nepochopila, proč by měla být připravenější než ty druhé??Já myslím že ted už co se týče informací je na tom každá stejně… ![]()
@Denisa313 píše:
To jo, hlavě mě v celku zamrzelo že hned po narozeninách budou Vánocea pak rok nic
..O te vaně jsem nikdy nic slyšela, mě to bylo doporučené hned na začátku..Cítila jsem že to bude chlapeček a nezmýlila jsem se
..A co ty? Máš nějaké tušení?
No u nás to je taky takový namačkaný,. přítel narozky, vánoce, nový rok, mamka narozky, porod, já narozky, brácha narozky, svátek bráchy a přítele, mamka svátek a pak nic
pak až v říjnu taťka narozky a pak svátek a celý znova
…s tou vanou teda nevím, několik kámošek prý díky té horké vodě potratily, každej doktor říká taky něco jiného..
my bychom spíše taky chtěli první mimi chlapečka, tak uvidíme, nějak mi je to jedno, pocity zatím žádný nemám
a jméno??? my se na chlapečkovi nemůžem shodnout, ale holčička je natuty Natálka ![]()
@Denisa313 jako myslela jsem to tak ze treba bude mit moznost od kamaradek lecos odkoukat ![]()
@katerina2095 píše:
@Misulka P Ahoj ja teda taky uz nejsem tehulka mam 6tydnu po porodu ale uz druhemletos v prosinci mi bude 23
mam dve holcicky. prvni se narodila 31.3.2010 a druha 2.7.2012
preju pohodove tehu a hlavne zdrave miminko neboj ono se to zda ze se to hrozne vlece ale utece to jako voda. a ber to z te druhe stranky. aspon od ostatnich co ted budou rodit nebo porodili nazbiras nejake zkusenosti a budes lepe pripravene nez ted oni
![]()
Ahoj
tak to se máš, měsíční miminko doma, a slečinky ještě k tomu
jo, už aby to uteklo
však taky furt vyzvídám, ale pokaždé je to to samé, takže už asi ani není třeba, abych se informovala o takových věcech a o porodu, beztak to budu mít celé jinak, jak se znám ![]()
Já jsem taky měla hodně jmen na holčičku(Laurinka, Barborka), Natálka se mi taky hodně líbila ale na chlapečka žádné..Nějak se nám žádné nezamlouvala, až nakonec zvítězil Damiánek
, ale to jsem musela moeho hoodně ukecávat aby se mu zalíbilo..Hlavně se nám hodí k příjmení ![]()
@Misulka P jojo to je jasny kazdej to ma jinak ale treba casem bude mit kazde jina z necim zkusenosti a pak budes treba pripravena protoze uz budes vedet co a jak. nemysli si ja mam ted druhe a ucim se asi porad
protoze Vaneska teda ta prvni ta byla uplne ukazkova a EVELYN MA TED TROSKU PROBLEMY TREBA TAK JE TO PRO ME NOVE
.My jsme si taky prali hrozne chlapecka, no jaksi asi kluka neumime ci co
![]()
Jé, to je opravdu hezký jméno! to bych taky mohla zkusit
…mě se líbí Daniel, ale tak se jmenuje přítele bráška, takže bohužel.. přemýšlím docela nad Filípkem a Ondráškem, přítel na mě zkouší Patrik, ale to mi přijde takový moc „suchý, tvrdý“ já nevím
ještě jsme nekoukali do kalendáře, tak třeba vyberem nakonec uplně jiný ![]()
@katerina2095 píše:
@Misulka P jojo to je jasny kazdej to ma jinak ale treba casem bude mit kazde jina z necim zkusenosti a pak budes treba pripravena protoze uz budes vedet co a jak. nemysli si ja mam ted druhe a ucim se asi poradprotoze Vaneska teda ta prvni ta byla uplne ukazkova a EVELYN MA TED TROSKU PROBLEMY TREBA TAK JE TO PRO ME NOVE
![]()
My to máme obráceně, já chtěla zase holčičku..Ale chceme dvě dětičky, tak se třeba dočkáme. I když tomu neveřím..Myslím že přítelove geny vedou ![]()
@katerina2095 píše:
@Misulka P jojo to je jasny kazdej to ma jinak ale treba casem bude mit kazde jina z necim zkusenosti a pak budes treba pripravena protoze uz budes vedet co a jak. nemysli si ja mam ted druhe a ucim se asi poradprotoze Vaneska teda ta prvni ta byla uplne ukazkova a EVELYN MA TED TROSKU PROBLEMY TREBA TAK JE TO PRO ME NOVE
![]()
Jo, to máš pravdu
do naší rodiny teď asi po 13ti letech přivedeme miminko, takže jsem dlooouho s žádným v kontaktu nebyla, tak uvidíme jak mi to půjde
no, nevím jak ty, ale já metodu jak ovlivnit pohlaví miminka při početí neznám
takže budete muset doufat u třetího
![]()
@Misulka P píše:
Ahoj Denyzase někdo bude mít dřív jak já, tyjo
![]()
no, asi bych raději strpěla ty vedra, když na mě vychází zima
jsem zvědavá, jak se budu tahat s pupkem ve sněhu. Doufám, že mi boty bude obouvat přítel
jinak to nevidím..
v pohodě…žádnej sníh u nás nebývá
já rodila v prosinci a sníh byl až v unoru i s mrazama ![]()
@Denisa313 ja jsem si hlidala ovu a jaksi jsme sexovaly 2dny pred ovu misti primo pri ovu
takze zase holka.tak drzim moc pesti aby se to povedlo aspon vam.ja uz dalsi nechci i kdyz mam cervika v hlave ze chci toho kluka
kdyby to byla treti holka tak by me asi hrablo
a pritel rikal ze by dal jen pul vejplaty na vlozky ![]()
@Evelline píše:
Ja porodila a slavila 21 za pul roku
Taky pěkný
mladý maminky jsou prostě lepší, než mít první ve 35 letech..