Maminka v 21 a miminko v únoru 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
10.8.12 19:07

ANO teplá vana na začátku se nedoporučeje, proto se vyhnout výřivce a podobnému může to vyvolat stahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.8.12 19:09
@katerina2095 píše:
@Misulka P Ahoj ja teda taky uz nejsem tehulka mam 6tydnu po porodu ale uz druhem :P letos v prosinci mi bude 23 :pankac: mam dve holcicky. prvni se narodila 31.3.2010 a druha 2.7.2012 :lol: preju pohodove tehu a hlavne zdrave miminko neboj ono se to zda ze se to hrozne vlece ale utece to jako voda. a ber to z te druhe stranky. aspon od ostatnich co ted budou rodit nebo porodili nazbiras nejake zkusenosti a budes lepe pripravene nez ted oni :palec: :palec:

Tak to jsem moc nepochopila, proč by měla být připravenější než ty druhé??Já myslím že ted už co se týče informací je na tom každá stejně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:11
@Denisa313 píše:
To jo, hlavě mě v celku zamrzelo že hned po narozeninách budou Vánoce :? a pak rok nic :-(..O te vaně jsem nikdy nic slyšela, mě to bylo doporučené hned na začátku..Cítila jsem že to bude chlapeček a nezmýlila jsem se :srdce:..A co ty? Máš nějaké tušení?

No u nás to je taky takový namačkaný,. přítel narozky, vánoce, nový rok, mamka narozky, porod, já narozky, brácha narozky, svátek bráchy a přítele, mamka svátek a pak nic :D pak až v říjnu taťka narozky a pak svátek a celý znova :pocitac: :mrgreen:…s tou vanou teda nevím, několik kámošek prý díky té horké vodě potratily, každej doktor říká taky něco jiného.. ;) my bychom spíše taky chtěli první mimi chlapečka, tak uvidíme, nějak mi je to jedno, pocity zatím žádný nemám :andel: a jméno??? my se na chlapečkovi nemůžem shodnout, ale holčička je natuty Natálka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
10.8.12 19:14

@Denisa313 jako myslela jsem to tak ze treba bude mit moznost od kamaradek lecos odkoukat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:14
@katerina2095 píše:
@Misulka P Ahoj ja teda taky uz nejsem tehulka mam 6tydnu po porodu ale uz druhem :P letos v prosinci mi bude 23 :pankac: mam dve holcicky. prvni se narodila 31.3.2010 a druha 2.7.2012 :lol: preju pohodove tehu a hlavne zdrave miminko neboj ono se to zda ze se to hrozne vlece ale utece to jako voda. a ber to z te druhe stranky. aspon od ostatnich co ted budou rodit nebo porodili nazbiras nejake zkusenosti a budes lepe pripravene nez ted oni :palec: :palec:

Ahoj :mavam: tak to se máš, měsíční miminko doma, a slečinky ještě k tomu :andel: jo, už aby to uteklo :mrgreen: však taky furt vyzvídám, ale pokaždé je to to samé, takže už asi ani není třeba, abych se informovala o takových věcech a o porodu, beztak to budu mít celé jinak, jak se znám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.8.12 19:17

Já jsem taky měla hodně jmen na holčičku(Laurinka, Barborka), Natálka se mi taky hodně líbila ale na chlapečka žádné..Nějak se nám žádné nezamlouvala, až nakonec zvítězil Damiánek :srdce: :srdce: :srdce:, ale to jsem musela moeho hoodně ukecávat aby se mu zalíbilo..Hlavně se nám hodí k příjmení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
10.8.12 19:20

@Misulka P jojo to je jasny kazdej to ma jinak ale treba casem bude mit kazde jina z necim zkusenosti a pak budes treba pripravena protoze uz budes vedet co a jak. nemysli si ja mam ted druhe a ucim se asi porad :oops: protoze Vaneska teda ta prvni ta byla uplne ukazkova a EVELYN MA TED TROSKU PROBLEMY TREBA TAK JE TO PRO ME NOVE 8o .My jsme si taky prali hrozne chlapecka, no jaksi asi kluka neumime ci co :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:22

Jé, to je opravdu hezký jméno! to bych taky mohla zkusit :mrgreen:…mě se líbí Daniel, ale tak se jmenuje přítele bráška, takže bohužel.. přemýšlím docela nad Filípkem a Ondráškem, přítel na mě zkouší Patrik, ale to mi přijde takový moc „suchý, tvrdý“ já nevím :nevim: ještě jsme nekoukali do kalendáře, tak třeba vyberem nakonec uplně jiný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.8.12 19:23
@katerina2095 píše:
@Misulka P jojo to je jasny kazdej to ma jinak ale treba casem bude mit kazde jina z necim zkusenosti a pak budes treba pripravena protoze uz budes vedet co a jak. nemysli si ja mam ted druhe a ucim se asi porad :oops: protoze Vaneska teda ta prvni ta byla uplne ukazkova a EVELYN MA TED TROSKU PROBLEMY TREBA TAK JE TO PRO ME NOVE 8o .My jsme si taky prali hrozne chlapecka, no jaksi asi kluka neumime ci co :roll: :mrgreen:

My to máme obráceně, já chtěla zase holčičku..Ale chceme dvě dětičky, tak se třeba dočkáme. I když tomu neveřím..Myslím že přítelove geny vedou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
10.8.12 19:27

Ja porodila a slavila 21 za pul roku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:28
@katerina2095 píše:
@Misulka P jojo to je jasny kazdej to ma jinak ale treba casem bude mit kazde jina z necim zkusenosti a pak budes treba pripravena protoze uz budes vedet co a jak. nemysli si ja mam ted druhe a ucim se asi porad :oops: protoze Vaneska teda ta prvni ta byla uplne ukazkova a EVELYN MA TED TROSKU PROBLEMY TREBA TAK JE TO PRO ME NOVE 8o .My jsme si taky prali hrozne chlapecka, no jaksi asi kluka neumime ci co :roll: :mrgreen:

Jo, to máš pravdu :P do naší rodiny teď asi po 13ti letech přivedeme miminko, takže jsem dlooouho s žádným v kontaktu nebyla, tak uvidíme jak mi to půjde :think: :lol: no, nevím jak ty, ale já metodu jak ovlivnit pohlaví miminka při početí neznám :lol: takže budete muset doufat u třetího :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
10.8.12 19:28
@Misulka P píše:
Ahoj Deny :mavam: zase někdo bude mít dřív jak já, tyjo :zed: :lol: no, asi bych raději strpěla ty vedra, když na mě vychází zima :think: jsem zvědavá, jak se budu tahat s pupkem ve sněhu. Doufám, že mi boty bude obouvat přítel :D jinak to nevidím..

v pohodě…žádnej sníh u nás nebývá :lol: :lol: já rodila v prosinci a sníh byl až v unoru i s mrazama :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
10.8.12 19:29

@Denisa313 ja jsem si hlidala ovu a jaksi jsme sexovaly 2dny pred ovu misti primo pri ovu :roll: takze zase holka.tak drzim moc pesti aby se to povedlo aspon vam.ja uz dalsi nechci i kdyz mam cervika v hlave ze chci toho kluka :oops: kdyby to byla treti holka tak by me asi hrablo :P a pritel rikal ze by dal jen pul vejplaty na vlozky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:30
@Evelline píše:
Ja porodila a slavila 21 za pul roku :lol:

Taky pěkný :potlesk: mladý maminky jsou prostě lepší, než mít první ve 35 letech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
10.8.12 19:31
@Misulka P píše:
Taky pěkný :potlesk: mladý maminky jsou prostě lepší, než mít první ve 35 letech..
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky