Maminka v 21 a miminko v únoru 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9786
11.8.12 14:19

@nikol.ondrášovka tak to ji ty peníze ale museli nějak vrátit né? :D no tak to je šikula, třeba to jen hraje aby jsi ho nosila :dance: nad Dominikem jsem taky uvažovala, hmmm :think: asi si sednem ke kalendáři se jmény :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.8.12 14:31

@Misulka My vybrali jméno až v porodnici při vyplňování papírů :D Pníze jí vrátili ale soukromí které chtěla nebylo no :) Já ho moc teda nenosím po bytě, to si dojde sám po 4, venku má kočárek :D

• Citovat
  • Upravit
1297
11.8.12 14:43

@Misulka P já jsem ráda, že mi naši vůbec můžou pomoct než se postavím na vlastní nohy. takže nelezeme. :-D A malá? No, ta si užívá že je středem pozornosti a mezi tolika lidmi. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
11.8.12 14:45

@nikol.ondrášovka tak my jsme dělali teď menší výběr a padly tu jména Patrik, Ondřej nebo Dominik :mrgreen: ale myslím si, že se to bude průběžně měnit až do samýho porodu :lol: no tak to jo, průzkumník :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
11.8.12 14:46

@Hmarilla tak to máš dobrý :palec: jo, ty děti jsou prdeliny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.8.12 14:57

@Misulka P Ondřeje jsme měli taky, ale to je přítel, tak jsem nechtěla, a pak ještě Lionel :D to sem taky nechtěla :D

• Citovat
  • Upravit
9786
11.8.12 14:59

@nikol.ondrášovka Lionel :) to čtu prvně :mrgreen: …on prostě trvá na klasických českých jménech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.8.12 15:01
@Hmarilla píše:
@Misulka P já jsem ráda, že mi naši vůbec můžou pomoct než se postavím na vlastní nohy. takže nelezeme. :-D A malá? No, ta si užívá že je středem pozornosti a mezi tolika lidmi. :-D

To se máš, aspon ti nekdo s malou pomáhá..já mám kolikrát hrůzu z toho abych to zvládla. Přítel pracuje a rád sportuje takže já na malého budu víceméně,,sama,,

Patrik se mi hrozně líbil, chceme časem druhé mimčo a už víme že to bude Patásek :*,pokud to bude kluk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.8.12 15:05

Já ze začátku vybírala z toho seznamu http://www.celysvet.cz/…ti-vyber.php , některé jsou fakt hrozné třeba jako Jošt :D ..Pak už jsem měla seznam jen pro kluky. Můj byl taky na české jména ale líbilo se mu Mykola(Myki) což se divím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
11.8.12 15:06

Já si vůbec nemůžu vybrat :roll: jako líbí se mi spousta jmen, ale žádný není pro mě dost dokonalý :nevim: jsem hrozná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.8.12 15:08

Jojo to znám…Závidím těm maminkám který tatka řekl že jim je to jedno…Můj se do toho furt cpal a mě mrzelo, že co se líbí mě, němu ne :zed: ..Ale každou chvilku jsem mu to jméno říkala a zalíbilo se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
11.8.12 15:10
@Misulka P píše:
Já si vůbec nemůžu vybrat :roll: jako líbí se mi spousta jmen, ale žádný není pro mě dost dokonalý :nevim: jsem hrozná :pocitac:

a co tak zjistit si o těch jménech co znamenají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.8.12 15:11

Hlavně nejhorší je to říkat v rodině…Každému se líbí něco jiného a každému se zavděčit nemůžeš…Někdo chtěl Mirka,Michala…Ale u nás si už všichni zvykly, krom tchánovců :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.8.12 15:13
@sibi píše:
a co tak zjistit si o těch jménech co znamenají :nevim:

Tak to by u nás nevyhrál Damián(krotitel, pokořitel), ale já jsem prej božské dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
11.8.12 15:15
@Denisa313 píše:
Hlavně nejhorší je to říkat v rodině…Každému se líbí něco jiného a každému se zavděčit nemůžeš…Někdo chtěl Mirka,Michala…Ale u nás si už všichni zvykly, krom tchánovců :pocitac:

hlavně si myslím, že tchánovcům je po tom kulové…ale u nás to bylo taky tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí