Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikol.ondrášovka tak to ji ty peníze ale museli nějak vrátit né?
no tak to je šikula, třeba to jen hraje aby jsi ho nosila
nad Dominikem jsem taky uvažovala, hmmm
asi si sednem ke kalendáři se jmény ![]()
@Misulka My vybrali jméno až v porodnici při vyplňování papírů
Pníze jí vrátili ale soukromí které chtěla nebylo no
Já ho moc teda nenosím po bytě, to si dojde sám po 4, venku má kočárek ![]()
@Misulka P já jsem ráda, že mi naši vůbec můžou pomoct než se postavím na vlastní nohy. takže nelezeme.
A malá? No, ta si užívá že je středem pozornosti a mezi tolika lidmi. ![]()
@nikol.ondrášovka tak my jsme dělali teď menší výběr a padly tu jména Patrik, Ondřej nebo Dominik
ale myslím si, že se to bude průběžně měnit až do samýho porodu
no tak to jo, průzkumník ![]()
@Misulka P Ondřeje jsme měli taky, ale to je přítel, tak jsem nechtěla, a pak ještě Lionel
to sem taky nechtěla ![]()
@nikol.ondrášovka Lionel
to čtu prvně
…on prostě trvá na klasických českých jménech ![]()
@Hmarilla píše:
@Misulka P já jsem ráda, že mi naši vůbec můžou pomoct než se postavím na vlastní nohy. takže nelezeme.A malá? No, ta si užívá že je středem pozornosti a mezi tolika lidmi.
To se máš, aspon ti nekdo s malou pomáhá..já mám kolikrát hrůzu z toho abych to zvládla. Přítel pracuje a rád sportuje takže já na malého budu víceméně,,sama,,
Patrik se mi hrozně líbil, chceme časem druhé mimčo a už víme že to bude Patásek
,pokud to bude kluk ![]()
Já ze začátku vybírala z toho seznamu http://www.celysvet.cz/…ti-vyber.php , některé jsou fakt hrozné třeba jako Jošt
..Pak už jsem měla seznam jen pro kluky. Můj byl taky na české jména ale líbilo se mu Mykola(Myki) což se divím ![]()
Já si vůbec nemůžu vybrat
jako líbí se mi spousta jmen, ale žádný není pro mě dost dokonalý
jsem hrozná ![]()
Jojo to znám…Závidím těm maminkám který tatka řekl že jim je to jedno…Můj se do toho furt cpal a mě mrzelo, že co se líbí mě, němu ne
..Ale každou chvilku jsem mu to jméno říkala a zalíbilo se ![]()
@Misulka P píše:
Já si vůbec nemůžu vybratjako líbí se mi spousta jmen, ale žádný není pro mě dost dokonalý
jsem hrozná
a co tak zjistit si o těch jménech co znamenají ![]()
Hlavně nejhorší je to říkat v rodině…Každému se líbí něco jiného a každému se zavděčit nemůžeš…Někdo chtěl Mirka,Michala…Ale u nás si už všichni zvykly, krom tchánovců ![]()
@sibi píše:
a co tak zjistit si o těch jménech co znamenají
Tak to by u nás nevyhrál Damián(krotitel, pokořitel), ale já jsem prej božské dítě ![]()
@Denisa313 píše:
Hlavně nejhorší je to říkat v rodině…Každému se líbí něco jiného a každému se zavděčit nemůžeš…Někdo chtěl Mirka,Michala…Ale u nás si už všichni zvykly, krom tchánovců
hlavně si myslím, že tchánovcům je po tom kulové…ale u nás to bylo taky tak…