Maminka v 21 a miminko v únoru 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
10.8.12 19:33

@Misulka P a ty starší budou říkat jak s užívaj života a pak až dítě, dnes jsem tu jednu diskuzi takovou četla. já jsem teda rodila ve 24. čekala jsem na toho pravého :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3991
10.8.12 19:34

Ahoj, já mám holčičku už osmiměsíční, ale taky jsem porodila a za pár měsíců mi bylo 21:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.8.12 19:35

Taky mi vohovuje můj věk, jediné co mě děsí je práce, pracovala jsem jen chvíli a po rodičáku se nemám kam vrátit, takže tohodle se děsím už ted a taky toho, že jsem chtěla 2 děti po třech letech, to takle nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:36

Takže všichni tu už děti buď máte, nebo co nejdříve budete mít, takže jsem stejně pořád jedinná, která je teprve na začátku 12tt :think: :(… no, poraďte mi aspoň ty klučičí jména :P vůbec nevím, jaké mám navrhnout příteli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.8.12 19:40

Ahoj. mně se maličká narodila měsíc před dvacátinama. Ted už jí táhne na rok a půl, opičce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:40
@sibi píše:
@Misulka P a ty starší budou říkat jak s užívaj života a pak až dítě, dnes jsem tu jednu diskuzi takovou četla. já jsem teda rodila ve 24. čekala jsem na toho pravého :oops:

To je podle mě sobectví… mám spoustu kamarádek, kterým je kolem 30, a věřte nebo né, otěhotnět jim nejde už přes 2 roky.. jedna které je 32 potratila v 7tt, ale ani se nedivím, furt si chtěly užívat a teď, když by chtěly rodinu, tak jí mít nemůžou,.. to si měly rozmyslet dřív. Něco jinýho je, když mají zdr. problémy nějaký čas a děti si dovolit nemohou/nemůžou. Ale takhle, tomu se ani nedivím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:41
@annnie píše:
Ahoj, já mám holčičku už osmiměsíční, ale taky jsem porodila a za pár měsíců mi bylo 21:-)

Ahoj Annnie :mavam: tak to gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
10.8.12 19:42
@Misulka P píše:
To je podle mě sobectví… mám spoustu kamarádek, kterým je kolem 30, a věřte nebo né, otěhotnět jim nejde už přes 2 roky.. jedna které je 32 potratila v 7tt, ale ani se nedivím, furt si chtěly užívat a teď, když by chtěly rodinu, tak jí mít nemůžou,.. to si měly rozmyslet dřív. Něco jinýho je, když mají zdr. problémy nějaký čas a děti si dovolit nemohou/nemůžou. Ale takhle, tomu se ani nedivím. :roll:

zdravotní důvody chápu, to další - sobectví- odsuzuji, však svět mohu poznávat i s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:46
@Lemonkas píše:
Taky mi vohovuje můj věk, jediné co mě děsí je práce, pracovala jsem jen chvíli a po rodičáku se nemám kam vrátit, takže tohodle se děsím už ted a taky toho, že jsem chtěla 2 děti po třech letech, to takle nepůjde

No hele, já na tom nejsem jinak… minulý rok jsem odmaturovala a nastoupila do práce, ve které jsem pracovala 8 měsíců a otěhotněla jsem, jenže náročná práce mě vyčerpávala a zaměstnavatel mi nedal lehčí pozici, takže jsem z trucu odešla na neschopenku. Smlouvu mám na určito a jsem si jistá že mi ji ani neprodlouží, takže jsem také smířená s tím, že se nebudu mít kam vrátit, ale spoléhám na rodinu, která má vyšší pozice z otcovi strany ve firmě a mamka zas vedoucí obchodu, takže by mi nějakou práci našli.. Já chci 3 děti, ale po prvním chci odstup minimálně 5-7 let, pak mi je to jedno, děti zbožňuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:50

Sibi: hold někteří lidi nemají děti moc v lásce na tolik, že by si sami nějaké pořizovali… Ale já osobně to moc nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.8.12 19:50
@Misulka P píše:
No hele, já na tom nejsem jinak… minulý rok jsem odmaturovala a nastoupila do práce, ve které jsem pracovala 8 měsíců a otěhotněla jsem, jenže náročná práce mě vyčerpávala a zaměstnavatel mi nedal lehčí pozici, takže jsem z trucu odešla na neschopenku. Smlouvu mám na určito a jsem si jistá že mi ji ani neprodlouží, takže jsem také smířená s tím, že se nebudu mít kam vrátit, ale spoléhám na rodinu, která má vyšší pozice z otcovi strany ve firmě a mamka zas vedoucí obchodu, takže by mi nějakou práci našli.. Já chci 3 děti, ale po prvním chci odstup minimálně 5-7 let, pak mi je to jedno, děti zbožňuju :hug:

to máš výhodu aspon v rodině, mě nijak s prací nemůžou, přítel začal podnikat a jestli by se podnikání rozjelo tak by to šlo pak nějak udělat…kámoška to taky pěkně ochcala, dodělala školu a aby měla nárok na ppm tak ji zaměstnal tatík a ona šla hned marodit takže bude mít i hezky vysokou mateřskou, ale co potom bude dělat to je ve hvězdách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:51
@Hmarilla píše:
Ahoj. mně se maličká narodila měsíc před dvacátinama. Ted už jí táhne na rok a půl, opičce. :-)

To se máš :andel: a jak se jmenuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 19:55

No u mě co se týče sociálky a těch různých podpor a příspěvků, se moc nevyznám.. ještě nemám moc zjištěno :think: na sociálce mi řekli, že si mám přijít v říjnu(to mi má skončit pr. smlouva) a že mi pak vypočítají mateřskou atd. ale příspěvky žádný nedostanem, ani porodný atd, prej že náš příjem je dost silný na to, abychom to zvládly, ale že jsme si loni koupili byt a platíme měsíčně s různými výdaji 13tis, na to nekoukaj, chmmm :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.8.12 20:02
@Misulka P píše:
No u mě co se týče sociálky a těch různých podpor a příspěvků, se moc nevyznám.. ještě nemám moc zjištěno :think: na sociálce mi řekli, že si mám přijít v říjnu(to mi má skončit pr. smlouva) a že mi pak vypočítají mateřskou atd. ale příspěvky žádný nedostanem, ani porodný atd, prej že náš příjem je dost silný na to, abychom to zvládly, ale že jsme si loni koupili byt a platíme měsíčně s různými výdaji 13tis, na to nekoukaj, chmmm :cert:

jj tohle nikoho nezajímá, přítel přišel o práci a nedali mu poslední výplatu, ale bylo to čtvrletí z kterého se porodný počítá a uteklo nám to o 100,– a to do toho tu výplatu počítali prostě nezájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 20:06

To je fakt hrozný :(… já se nedivím, že jako Češi jsme označováni už jako menšina, když cikánů je tu dvakrát víc… hlavně že oni nic nedělaj, nepracujou, devastujou byty ale žijou si nad úrovní. Jim prostě dají všechno, a nám nic. Fakt toho mám dost, když to vidím :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí