Maminka v 21 a miminko v únoru 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
10.8.12 20:10

Ahojky, já už mám sice taky po porodu, ale mně se malý narodil přesně měsíc po mých 21. narozkách :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
10.8.12 20:11
@Misulka P píše:
To je fakt hrozný :(… já se nedivím, že jako Češi jsme označováni už jako menšina, když cikánů je tu dvakrát víc… hlavně že oni nic nedělaj, nepracujou, devastujou byty ale žijou si nad úrovní. Jim prostě dají všechno, a nám nic. Fakt toho mám dost, když to vidím :zed: :pocitac:

prootže oni nikdy nepracovali (většina) tak jsou počítání z průmerného platu čr 33tis :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.8.12 20:12

Tohle nemá cenu řešit :poblion:
ke jménům- pro kluka bylo jasný, po tatínkovi i když mě se vůbec nelíbilo, teď už to beru -Luboš a pro holčičku jsme měli Leontýnku, protože jsem chtěli od L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 20:17
@Lemonkas píše:
Tohle nemá cenu řešit :poblion:
ke jménům- pro kluka bylo jasný, po tatínkovi i když mě se vůbec nelíbilo, teď už to beru -Luboš a pro holčičku jsme měli Leontýnku, protože jsem chtěli od L

Přítel si taky nejdříve trval na svým-že bude mít jméno po něm, jenže! on sám už má jméno po tátovi-Jaroslav, a jelikož by měl stejné jméno jako on, tak by byli 3 Jaroslavové Pitruškovi, což je strašné :lol: navíc, bydlejí za našim městem a pošta už takhle plete dopisy, takže ani omylem :mrgreen: nakonec i on sám usoudil, že by to byli jen problémy, takže tak :palec: vidím to tak, že až přijde z garáže (staví konečně psovi boudu na zahradu :potlesk: ) tak si sednem ke kalendáři se jmény :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 20:19
@Reinka píše:
Ahojky, já už mám sice taky po porodu, ale mně se malý narodil přesně měsíc po mých 21. narozkách :kytka: :mrgreen:

Ahoj :kytka: tak už jsem po dnešku klidná :palec: myslela jsem si, že jsem moc mladá a že mě lidi budou odsuzovat, ale tak 15 mi není, tak je to dobrý :mrgreen: a jak se prcek jmenuje?? řeším zrovna jména :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875

@Misulka P nebo každý vypište své jména na papír a pak o nich diskutujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157

Tohle jméno má taky přítele táta a to bydlí pár baráku od nás, ale prostě to tak chtěl…a mám pro tebe jednu radu, nejez před porodem makovec a nepij medunkovej čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 20:20
@sibi píše:
@Misulka P nebo každý vypište své jména na papír a pak o nich diskutujte

Děkuju, to je dobrej nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 20:22
@Lemonkas píše:
Tohle jméno má taky přítele táta a to bydlí pár baráku od nás, ale prostě to tak chtěl…a mám pro tebe jednu radu, nejez před porodem makovec a nepij medunkovej čaj

No, ono by to ještě šlo, kdyby se tak nejmenoval i přítele táta, přece jenom, 3× Jaroslav Pitruška v rodině,.. :nevim: přistoupil mi na to, tak to už nemusím řešit :dance: makovec nejím, ani medunkovej čajík nepiju, ale proč nedoporučuješ? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.8.12 20:24

@Misulka P Daniel… koukala jsem, že se ti to jméno taky líbí :mrgreen: u nás se tak jmenuje přítelův synovec, ale on se s tou sestrou moc nestýká, takže jsme to vůbec neřešili, to bylo jediný jméno, co se mi pro kluka líbilo :lol: Ne, ještě se mi líbil Andrej a Patrik, ale ty mi zavrhl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 20:27
@Reinka píše:
@Misulka P Daniel… koukala jsem, že se ti to jméno taky líbí :mrgreen: u nás se tak jmenuje přítelův synovec, ale on se s tou sestrou moc nestýká, takže jsme to vůbec neřešili, to bylo jediný jméno, co se mi pro kluka líbilo :lol: Ne, ještě se mi líbil Andrej a Patrik, ale ty mi zavrhl :jazyk:

Jo, kdyby se tak nejmenoval jeho malej bráška, tak máme jasno :roll: ale aby se moje dítě jmenovalo uplně stejně jako jeho brácha, to by nešlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.8.12 20:29
@Misulka P píše:
No, ono by to ještě šlo, kdyby se tak nejmenoval i přítele táta, přece jenom, 3× Jaroslav Pitruška v rodině,.. :nevim: přistoupil mi na to, tak to už nemusím řešit :dance: makovec nejím, ani medunkovej čajík nepiju, ale proč nedoporučuješ? :jazyk:

kamošce díky tomu po porodu našli opiáty v moči a pak i u malý takže z ní udělali feťačku a od toho se odvíjí další-nahlasili to sociálce a hlavně ji malou dva dny nenosili na kojení a ted bojuje s rozkojením rodila ted v úterý, ale doktor se jí byl dneska omluvit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 20:32

@Lemonkas
No to si děláš srandu? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.8.12 20:38
@Misulka P píše:
@Lemonkas
No to si děláš srandu? :-O

kéž by, doktor jí tvrdil, že z toho maku to být rozhodně nemůže, ale jestli snědla celej plech tak to asi roli hrálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
10.8.12 20:39

@Lemonkas
:? to je hrozný, že ji takhle ponížili a dítě ji nedávali na kojení, to bych chtěla nějak vynahradit od nich!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí