Brit Premium kitten

10.8.12 13:46

Brit Premium kitten

Dobrý den, dostanu kotě (křížence) a ve zverimexu jsem narazila na krmivo Brit Premium kitten. Myslíte si, že bude asi dobré, protože cenově vychází dobře a složení vypada docela dobře. Prosím poradte určitě je lepší než Whiskas a Friskies, které jsem chtěla koupit. Děkuji za odpověd. ;) y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
10.8.12 13:54

Anetinko - proti whiskasu atd.. je určitě lepší, ale jestli můžu poradit, vezmi od Britu - Brit Care Kitten - je to už superprémium a ten cenový rozdíl není nijak veliký. Nicméně kvalitou už je to opravdu hodně vysoko. Je to prostě o třídu výš, a je to moc kvalitní krmivo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 15:47

Čiki úplně souhlasím. Sehnala jsem ho v Pet Center a cještě to bylo v akci, kočičkám se zlepšila srst a i zdravěji vypadaly ;) Vždy jsem je krmila lepším krmivem, ale tohle je opravdu kvalitní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 17:28

Jenže my na to nemáme. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
10.8.12 19:24

Anetinko - hele nemusíš mít superprémium, i ten Brit prémium je dobrý, rozhodně mu to neublíží. A je to pořád lepší než ten zmiňovaný whiskas… Ten Brit Care bývá čas od času v akcích třeba 1+1 zdarma, tak když na to narazíš, tak to třeba koupíš a přilepšíš mu a je to.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný