Morče a klec

48
6.8.12 11:23

Morče a klec

Dobry den, nechci byt drza, jenom mam prosbu.Ma dcera se uplne zblaznila a chtela by morcatko k svatku. Bohuzel kdyz jsem se koukala na klec kolik stoji, tak mi to jde hodne pres muj financni rozpocet. Nevite o nekom hodným kdo by daroval klec pro morcatko? Jeste mam jeste jednu otazku je dbry mit aby melo morcatko domecek ci bez domecit, neco jsem slysela, že se pak neda ochocit ci jsou pak plache. Moc tomu nerozumim proto vse zkoumam a ptam se. 8o 8) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.8.12 11:27

Pokud chceš morče snadněji ochočit, pořiď jen jedno. Pokud máš víc, je s nima víc práce a dél to trvá, než získají důvěru. Jinak ideální je brát morče přímo od chovatele, už bude na lidi zvyklé. S klecí bohužel nepomůžu (my kupovali naposledy 60×80 a stála 450 nová). Ale použité a levnější najdeš na aukru, bazaru a pod, tak mrkni, jsou tak i za 100 kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.8.12 11:28

Já mám velkou klec z aukra za padesát korun. Pohledej, něco se najde. Riziko ovšem, že to nebude hned…
Domeček nemáme. A morčátka aspoň dvě, jinak je jim smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.8.12 11:37

Morcatko dostaneme od Zoo, jenom nam chybi klec, hobliny mam granulky tez vse pomalu dokupuji, jenom se mi nechce dat za klec 400 korun a vic. Jsem schopna investovat d ni tak max 100 korun, prtz jeste musim dokoupit par veci pro morcatko aby vse melo pripravene. Mam to tak rozpocitane abychom nejak ten mesic prezily do toho jsou dalsi vydaje skolka, tak toho je nejak na me moc co se tyce financi. :( Nejradeji bych se na to vyprdla, ale ma dcera je lehka autiska navic me prvni dite a dam ji prvni posledni co muzu, mozna je to i ma chyba. Budu hledat dal. Jenom me to tak napadlo dat to i jsem, že by se treba nekdo nasel. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.12 11:59

Ráda bych pomohla, klec jednu mam, ale už je v dezolátním stavu :zed: teda ten vršek, protože ty mršky o ohlodávaj.. chybí tam barva, teď už kupuju jen takové s nelakovaným vrškem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.8.12 12:45

Ja mam klec i s morcatkem a budeme muset tak do pul roku dat oboji pryc, skoda ze jste z Prahy a ze zvire mate zajistene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.8.12 12:46

Dobry den, to by ani nevadilo pokud tam neni tedy dira ci zrezla nebo mooc mooc mooc spinava. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.12 12:51

@Laurencie původně byla bíle natřená, a ta barva je prostě ohlodaná.. mrknu na ní, ale až se vrátim od rodičů (cca týden).. napiště mi sz, ať na to nezapomenu, sím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.8.12 13:03

Ok.) budu rada…uplne v klidu, proste az to bude tak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný