Brit premium vs. Calibra premium

25
7.8.12 17:20

Brit premium vs. Calibra premium

Zdravím :D Můžu poprosit o názor a zkušenosti? Rozhoduji se mezi granulemi pro hafany Brit premium dog adult a Calibra premium adult large breed.Je to určené pro retrievry. Doposud jsem krmila k-9 ale už na to bohužel finančně nedošáhnu. Chtěla bych alespon z části zachovat kvalitu za příznivou cenu. Díky moc za zkušenosti z krmením Mirka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
7.8.12 17:27

Koukla jsem na složení a ten Brit mi přijde o chlup lepší :think:
Ale psisko žádné nemám, tak přímou zkušenost taky ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.8.12 17:34

Právě jsem koukala u těch Briťáků že má dost vysoký poměr masa asi 40%,tak taky váhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.8.12 17:36

No tak ono je tam napsáno „kuře“, takže to jen maso nebude…
A myslím, že je to český výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
7.8.12 17:37

Mám zkušenost jen s Britem a za mě dávám 1*. Krásně prospívá, není tlustá, ani hubená, má krásnou srst a chutná ji… ( kříženec boxer x stafford)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
7.8.12 17:47

A já ti můžu říct, že je to jedno které zvolíš. Vyrábí se totiž v jedné fabrice. Takže stejné suroviny.
U brita to složení vypadá sice lépe na oko (40% kuřete, nějaké chondro…), ale celé kuře včetně kostí vnitřností, nožiček… a to chondro aby nějak účinkovalo by muselo být ve větší dávce.
Brit má ještě navíc nějaké ovocné složky, no.
Fakt je to jedno, zkus v malém balení obě a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.8.12 17:56

No když je to takhle tak koupím na zkoušku Brit, ale vezmu to ve velkém 15kg balení když už to budu obědnávat. U nás není problém, že by naši hafani něco nesnědli :lol: :lol:.Uvidím a potom jim zkusím koupit to Calibrum. Musím teda přiznat, že mě to Calibrum láká víc, ale asi to bude jen obalem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.12 18:03

Jsem spokojená s Britem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
7.8.12 18:04

Jasně, tak až budeš objednávat, tak si zkus vyprosit vzorek od CAlibry. Vím že je dělají…ale záleží jestli je prodejce má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
7.8.12 18:13

Určitě jsme pro Brita. s calibrou moc dobré zkušenosti nemám. britem krmím a střídám to s masem. kdyby jsi potřebovala něco ještě celkem kvalitního a levnějšího, doporučuji sportmix. je levnější než brit a psi na něm velmi dobře prospívají. já dávala sportmix a k tomu párkrát do týdne maso (kuřecí kostry, vepřové nožky, mleté vetamix a pod). myslím, že psi žrali kvalitně a za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.8.12 18:17

Brit! Za mně jednoznačně Brit. To Calibrum ani pořádně neznám, ale Brit osobně kupuju pro kočky, spokojenost absolutní, chutná to všem (což je dost co říct) a navíc nejsou testované na zvířatech, takže nemám výčitky svědomí, že bych holkám cpala něco, kvůli čemu jiné kočky umírají. Kamarádka stejného ražení je kupuje pro hafana a taky spokojenost maximální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
7.8.12 18:17

Já krmím Britem a sousedka Calibrou, obě jsme nadmíru spokojené a psi taky. Ona kudy chodí, tudy chváli Calibru a já zase Brit. Řekla bych, že v nich takový rozdíl nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
7.8.12 18:40

Krmime Brit care, pes je spokojeny, my taky :). Byla jsem na exkurzi primo v tovarne, kde se Brit vyrabi a zanechalo to na me dobry dojem. A teda nevim, ale zadne Calibrum jsem tam nevidela :think:, ale mohlo se to samozrejme zmenit, uz je to par let, co jsem tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.8.12 19:26

Ahoj, tak za mě také Brit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.8.12 19:32
@Granda píše:
Určitě jsme pro Brita. s calibrou moc dobré zkušenosti nemám. britem krmím a střídám to s masem. kdyby jsi potřebovala něco ještě celkem kvalitního a levnějšího, doporučuji sportmix. je levnější než brit a psi na něm velmi dobře prospívají. já dávala sportmix a k tomu párkrát do týdne maso (kuřecí kostry, vepřové nožky, mleté vetamix a pod). myslím, že psi žrali kvalitně a za pár korun.

jj nad sportmixem taky přemýšlím. No vlastně jsem byla pro něj rozhodnutá, ale jelikož jsou hafani věkem kolem devítí ač aktivní, tak nevím jestli by na ně nebyli silné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný