Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky máte někdo tento kočárek? jste spokojení? A má polohovatelné opěradlo na nožičky? Děkuji ![]()
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileNozicky polohovatelne nema, ale nijak mi to nechybi. Mame ho asi 3 mesice a spokojenost naprosta. Samozrejme vzdycky zalezi, co od kocarku cekas. Nase pozadavky splnuje dokonale.
Má jen takové vypoulení pod nožičkama, což většině normálně stačí a když ne, tak se dá doobjednat taková spešl vychytávka za pár kaček od maminek, co šijí věci na kočárky.
Mam, polohovani na nozicky nema, ale pokud detatko usne, jde vyboulit latka a nozky to udrzi.
Kocarek je super jednoduse skladny do auta.
Chybi mu polohovani rukojeti a polohovani zadicek taky neni idealni, jde dost ztezka, dnes jsem s tim docela bojovala.
Neni spatny, dobre se ovlada, ma velky sed, ale znovu bych ho asi nekoupila-melky kos, priserna sitka ve strisce.
Taky máme asi měsíc a jsem moooc spokojená, předešlý kočár měl také polohávání nožiček a nijak nám to nechybí, když spí tak spí a toto je mu jedno
… Je potřeba počítat s tím, že to jsou lepší golfky pro starší dítě stačí ale pro menší bych volila Motiona ![]()
Hoklky nemohla by jste některá jak budete mít čas hodit foto jak se dá vypoulit ta opěrka na nožičky a popřípadě té škaredé siťky? chtěla bych si ho obědnat ale ta opěrka je pro mě dost rozhodující a nenašla jsem to ani na youtubku
jo a ještě nesjíždí vám z něj děti dolů když tam neí zachycwení mezi nožičkama?
Za me - hlavni plus - skladny jednou rukou a ovladatelny jednou rukou (mam jeste jedno dite), nenafukovaci kolecka (nafukovaci jsem parkrat pichla) pritom dobre odpruzeny, takze pohodlny, vejde se mi tam i starsi dite, ktere ma pres 100cm, jo a velka kapsa v boudicce
minus - neni polohovani rukojeti, relativne mala boudicka
@Vuninka píše:jo a ještě nesjíždí vám z něj děti dolů když tam neí zachycwení mezi nožičkama?
tak je tam pas mezi nozickama. nejake vetsi zachyceni nema zadny kocarek, ne?
Co ti asi nejvíc na toto pomůže tak jestli jsi na FB tak skupinka Britaxačky ![]()
, tam je plno fotek, diskuzí a odpovědí na tvé otázky… Jinak mě syn nesjíždí, poutám ho jen zřídka a v pohodě
na síťku ve stříšce mám koupenou clonu což jsem také vše objevila na tom FB