Britax B motion 3 zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
20.8.17 10:08

Britax B motion 3 zkušenosti

Ahoj holky, máte někdo kočárek Britax B motion 3? Přemýšlím nad jeho koupí i s korbičkou, ale chtěla bych vědět, jak se vám s ním jezdí v terénu, máme tu spoustu polnaček a lesních cest, tak jestli je vůbec vhodný? a jak je ovladatelný, jestli jde třeba vézt jednou rukou a tak. Děkuji předem moc za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21680
20.8.17 11:04

@Anonym888 pouzivam az od sportaku, ale kupovala jsem kvuli terenu a fakt vyjedu vsude…
Jednou rukou se ovlada dobre, za druhou casto drzim starsi ditko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.8.17 11:13

Právě o to mi jde, měla jsem kočár, který se musel ovládat obouma rukama, jinak nešlo ani zatočit.. takže terén i těžký není problém? Mám strach do toho jít, aniž bych se na nej nekde podívala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
20.8.17 11:25

@Káťa19 chci se zeptat, jde kočárek „vyvlíct“ aby šel vyprat v pračce?
Polohování zad je na šňůrku? Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anais
20.8.17 11:31

@Ellusa díky moc :mavam: Máme starou Cortinu - do lesa super, ale už je fakt vzhledově docela ko a uvažuju o druhé variantě kočárku pro druhý mimčo. Golfky nechci, ty jsou na nic… Tak uvidím, jak se nakonec rozhodnu.
Jaký používáte fusak?

• Citovat
  • Upravit
Anais
20.8.17 11:48

@Ellusa a neklouže? Já mám na jaro podzim fusak od Emitexu, ten je super. Jen zimní jsou šusťákové a bralo mě, jak mladej furt klouzal dole… uchycení neuchycení…

• Citovat
  • Upravit
55
20.8.17 11:52

A nevadí vám že nejde polohovat nánožník nebo jak to mám nazvat? spává vám tam mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.8.17 12:07

Autobusem skoro nejezdíme, občas ještě vlakem, ale tak tam by to nemel být problem :-) a je snadno skladný do auta? asi uz jsem se rozhodla, nikdy jsem trojkolku nechtela, ale na ten teren je to asi jedina dobra volba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
20.8.17 12:13

@Anonym888 trojkolka je rozhodně lepší na ježdění :palec: tradiční kočárek má ty přední kolečka malý a jezdí se s tím špatně

• Citovat
  • Upravit
55
20.8.17 16:03

Meli jsme s manželem spíše strach, aby nebyl nestabilní, mohutný a těžký, ale to asi nehrozí ze? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.8.17 17:03

@Anonym888 v porovnani s jinyma tento opravdu zvladl zatim jakykoliv teren, jezdime casto do prirody na ryby apod… Louka, hrbolate cesty…nemeli jsme problem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.8.17 17:06

@Anais ano jde komplet vyprat
Polohovani je klasika pasek.

Polohovani nozicek vepredu uz mozna maji novejsi vyresene-nevim :think: ale ja si usila svoje polohovani, nebo jde koupit od holek co siji tyto doplnky na britax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.8.17 17:11
@Anonym888 píše:
Meli jsme s manželem spíše strach, aby nebyl nestabilní, mohutný a těžký, ale to asi nehrozí ze? :-)

Mohutny neni, je tak akorat v nejhorsim pripade se vleze i mezi sedacky v aute, kdyz se sunda predni kolo… Puvodne jsem trojkolku taky nechtela, ale nakonec jsem spokojena. Syn tam spal do dvou let bez problemu, pak mu zabrala kocar segra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.17 18:51

Britax 3-motion

Mam tento kocarek 3 měsíce a s korbickou nedoporucuji, je nestabilní hlavně v terénu a když je chodník šikmý. V terénu musíte mít obě ruce na rukojeťi.
@Anonym888 píše:
Ahoj holky, máte někdo kočárek Britax B motion 3? Přemýšlím nad jeho koupí i s korbičkou, ale chtěla bych vědět, jak se vám s ním jezdí v terénu, máme tu spoustu polnaček a lesních cest, tak jestli je vůbec vhodný? a jak je ovladatelný, jestli jde třeba vézt jednou rukou a tak. Děkuji předem moc za odpovědi :-)

@Anonym888

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.17 19:07

Britax 3-motion

U sportovní verze je situace jiná, dítě sedí u zadních kol, takže je stabilnější. V terénu jezdí dobře a rozhodně není mohutný ani těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí