Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím Vás holky, koupila jsem použitý kočárek britax verve a za boha nemůžu přijít na to jak ho složit… ![]()
Nemáte s ním někdo z vás zkušenost?
Jooo, ten jde těžko
Též jsem bojovala. Chce to zajistit brzdou, myslím zmáčknout páčku a jakoby ho silou zlomit na půl…vlastně v polovině bočnic se zlomí směrem nahoru ke stropu. Už nevím přesně tu páčku, co se kde mačká nebo povolí, pač ho už pár měsíců nemám. Ale šlo to těžko a musí se fakt silou, nebojte se zabrat
Prostě zatlačit silou na madlo směrem dolů a nohou se zapřít do koleček a tím si kočárek zafixovat…
Jak píšete o těch bočnicích, tak na jedné je vidět, že by se chtěla jakoby zlomit, ale ta druhá se vůbec ne a ne pohnout. Zkoušela jsem to podle vašeho návodu a nic asi to nechám na zítra, ráno moudřejší večera…
Ale moc vám děkuji za rychlou radu ![]()
Opravdu zaberte a opřete se do toho
Nemáte šanci to zlomit…já jsem verve měla z druhé ruky, ale nebyl skládaný, původní majitelka ho celý šupla do auta, takže já jsem ho skládala „poprvé“. Předváděl mi to její muž a taky s tím zápasil
Opravdu se zapřete nohou do spodní části koleček a hupněte na madlo opravdu jakobyste ten kočár prostě chtěla zničit a ono to půjde…nechápu, proč to dělají tak ztuha ![]()
Do přílohy jsem šupla foto pro představu kde se to láme, třeba vám to pomůže abyste tušila, kam vyvinout sloní sílu ![]()