Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, z čeho mi můžou mravenčit záda? Je to jen na levé straně a všimla jsem si toho po porodu. Přemýšlím, zda to může být. tím, že víc namáhám páteř jak nosím prcka? Měla jste některá taky tento problém? Už mě to rozčiluje
Díky.
@evcaB mam to taky. Zatezovana jedna strana zad diky noseni mimina v jedne poloze. Probirala jsem to s fyzioterapeutkou a ta potvrdila, ze v tom miste mam ztuhle svaly
@Berousik Děkuji za odpověď. Já si myslela, že to bude z toho nošení. No tak s tím teď nic neudělám, dokud prcek nevyroste ![]()
@evcaB stridej strany a cvic cviky na zada, obcas masaz. Nechat to byt neni dobre, taky bys jednoho krasnyho rana nemusela vstat z postele ![]()
Nemravencilo mě v zádech, ale blokoval se mi kříž, přestalo to až když jsem šla v synovo 14ti měsících do práce ![]()
@Berousik Já jsem začala dost cvičit a pomohlo mi to! Ale ze začátku jsem se bála, že mi špatně bodli epidural a poškodili mi nějaký nerv ![]()
Brnela a mravencila mi prava strana, kdyz jsem nastoupila do prace a cele dny sedela u pc s rukou na mysi. Pomohlo mi zacit plavat. Jestli nosis dite na jedne ruce ve stejne poloze, klidne to muze byt z toho ![]()
Holky, děkuji moc za odpovědi, asi budu muset začít cvičit cviky na záda, protože fakt bolí a trpí hodně i krční páteř ![]()
Ahoj… potřebuju poradit
Měli ste někdy problém s brnění celé levé strany těla?
Hlavně nohy ty mi dávají zabrat
a jde to do břicha..
Dík moc
@Miinny
Ahoj, byla jste za tu dobu uz u lekare?
Může to byt pater i nemusi.
Ahoj,
pomohlo vám na to nakonec něco?
Dříve mě na levé straně v oblasti lopatek zabrnělo občas a teď se mi to děje denně a nic nepomahá. ![]()
Taky mě brni čtvrtina zad..každý den několikrát denně..občas se přidají i nohy..😔