Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem prvorodička…
Řeším teď kam se objednát na první screening. Paní doktorka mi dala odkazy na dvě různé místa a tak se chci poptat na recenze a tipy na kterou jít. Jedná se o dvě místa v Brně.
https://www.porodnicebrno.cz/…-i-trimestru
Nebo
Chodila jsem do Centra prenatalni diagnostiky v Brně na Veveří. Rodila jsem v Bohunicích a byla jsem spppokojená. Co se porodnice týče, je asi nejlepší v případě nějákých vážných komplikací při porodu, všecho je na jednom místě. A na Veveří jsou moc příjemní, nic zásadního jsem naštěstí řešit nemusela.
Ahoj, zrovna teď jsem na cestě do Prenatalu.
Chvilku po desáté mám vyšetření… Jestli chceš, podám ti pak ještě za tepla recenzi, hehe.
UPDATE: mám to za sebou, maximální spokojenost! Všichni moc milí, usměvaví, profesionální přístup. Vůbec bych neváhala. ![]()
@Neboj píše: Více
A dostalas na usb video ci dvd? Nekde jsem cetla ze davaji ale nevim. Děkuji jinak za recenzi.
asi pujdu tam.
@AnonymniBaba píše: Více
Ne ne, nic takového jsem nedostala - to nabízí za příplatek. Počítala jsem se zhoršenou viditelností na UTZ, a taky že mírně ano, tak mi to v tuto chvíli přišlo zbytečné. Možná na tom dalším screeningu, až bude miminko větší. Ale nabízí to, dle stránek.
Já dostala v ceně vyšetření aspoň barevnou fotku z UTZ. A není zač, zrovna se to časově sešlo, tak jsem si říkala, že dám vědět, jak jsem se tam cítila já. Mám syndrom bílého pláště a celkově návštěvy lékařů pro mě nejsou úplně procházka růžovým sadem, ale musím fakt říct, že všichni byli extrémně hodní, shovívaví a podporující. Ať už se rozhodneš jakkoliv, držím palce, ať je vše v nejlepším pořádku. ![]()
@Neboj píše: Více
Mockrát děkuji
![]()
Take mam syndrom bílého pláště, tak jsem zvědavá. A rozhodla jsem se objednat tam a uvidím jak to bude u mé návštěvy. ![]()
Hlavně pak musim chtit doklad pro pojišťovnu, na proplacení. ![]()
@AnonymniBaba píše: Více
Jasan, doklad ti dají automaticky, spolu s letáčkem ohledně 2. screeningu, přihlašovacími údaji do systému ohledně výsledků, lékařskou zprávou a fotkou.
Určitě toho pak využij, vrací se (dle pojišťovny) docela dost penízků, což je super. ![]()