Brno – kam na 1. screening?

64
9.3.26 12:49

Brno - 1. Screening

Ahoj, jsem prvorodička…

Řeším teď kam se objednát na první screening. Paní doktorka mi dala odkazy na dvě různé místa a tak se chci poptat na recenze a tipy na kterou jít. Jedná se o dvě místa v Brně.

https://www.porodnicebrno.cz/…-i-trimestru

Nebo

https://prenatal.cz/vysetreni-nt/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
9.3.26 12:56

Chodila jsem do Centra prenatalni diagnostiky v Brně na Veveří. Rodila jsem v Bohunicích a byla jsem spppokojená. Co se porodnice týče, je asi nejlepší v případě nějákých vážných komplikací při porodu, všecho je na jednom místě. A na Veveří jsou moc příjemní, nic zásadního jsem naštěstí řešit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
10.3.26 09:13

Ahoj, zrovna teď jsem na cestě do Prenatalu. :lol: Chvilku po desáté mám vyšetření… Jestli chceš, podám ti pak ještě za tepla recenzi, hehe.

UPDATE: mám to za sebou, maximální spokojenost! Všichni moc milí, usměvaví, profesionální přístup. Vůbec bych neváhala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.3.26 09:12
@Neboj píše: Více

A dostalas na usb video ci dvd? Nekde jsem cetla ze davaji ale nevim. Děkuji jinak za recenzi. :) asi pujdu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
11.3.26 09:31
@AnonymniBaba píše: Více

Ne ne, nic takového jsem nedostala - to nabízí za příplatek. Počítala jsem se zhoršenou viditelností na UTZ, a taky že mírně ano, tak mi to v tuto chvíli přišlo zbytečné. Možná na tom dalším screeningu, až bude miminko větší. Ale nabízí to, dle stránek. :) Já dostala v ceně vyšetření aspoň barevnou fotku z UTZ. A není zač, zrovna se to časově sešlo, tak jsem si říkala, že dám vědět, jak jsem se tam cítila já. Mám syndrom bílého pláště a celkově návštěvy lékařů pro mě nejsou úplně procházka růžovým sadem, ale musím fakt říct, že všichni byli extrémně hodní, shovívaví a podporující. Ať už se rozhodneš jakkoliv, držím palce, ať je vše v nejlepším pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.3.26 10:58
@Neboj píše: Více

Mockrát děkuji :palec: :palec: :srdce:
Take mam syndrom bílého pláště, tak jsem zvědavá. A rozhodla jsem se objednat tam a uvidím jak to bude u mé návštěvy. :D

Hlavně pak musim chtit doklad pro pojišťovnu, na proplacení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
11.3.26 11:13
@AnonymniBaba píše: Více

Jasan, doklad ti dají automaticky, spolu s letáčkem ohledně 2. screeningu, přihlašovacími údaji do systému ohledně výsledků, lékařskou zprávou a fotkou. :kytka: Určitě toho pak využij, vrací se (dle pojišťovny) docela dost penízků, což je super. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí