Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj nemohla jsem tu najit zadnou skupinu z brna s tehu..:) tak se treba nejdo prida a podeli se o zazitky
![]()
Ja uz v jedne sem, ale sme tam z cele cr…
Kdy mas termin? @kristii
Ahoj no ja v jedne jsem uz taky ale jsou tam pouze ostravacky
tak s nema si moc o tech porodnicich a tak nepokecam
dnes jsem 13+5 ![]()
Fakt
tak zo ja jsem prvoridicka a vse me ceka poprve
a co screening uz jsi byla?
Ahoj
Ja teda nejsem primo z Brna ale kousek od Brna, a taky mám termín už v únoru, ale snad to nebude ničemu vadit a můžeme klidanko pokecat ![]()
Tak já mám termín konec ledna, ale o porodnicích klidně pokecám.
Bydlím pár km za Brnem, z Brna pocházím.
Super
Tak abych to přiblížila, tak ted od června bydlim ve Slavkově u Brna, přistěhovala sem se sem za přítelem a abych pravdu řekla tak celkem bojuju s tím ze tu nikoho neznám, tak sem rada za každý pokec
Jinak jsem teda ve 22.týdnu a čekáme podle všeho holčičku ![]()
Ahojky taky jsem z Brna, termin mam naopak az v kvetnu. Ale rady k porodnicim me taky budou zajimat, jeste jsem to nezjistovala, jestli je potreba se nejak brzo registrovat ![]()
Ahoj, také Brno a termín v dubnu. Holky, chci se zeptat - chodíte na nějaké cvičení v těhotenství? Co byste kdyžtak doporučily?
@opicice mno zatim nechodim nikam ale chtela bych treba zajit i do porodnice asi jsem vybrala nakonec milosrdny bratry..a tam treba codit i na ty predporodni…a cviceni nevim jake bych vybrala
tchyne chodi do pilates nebo jogy ted nevim
a pry je to super pro tehu
mam doma balon tak nejake cviceni na balone popripade ![]()
![]()
No a jinak jak jsem byla na screeningu minulou stedu tak me pan doktor na veveri rekl ze cekame chlapecka
ale nevim zda se mi ze ve 13tt je to moc brzo na to aby nam rek co to bude..pry to mohla byt pupecni snura..tak radeji sejeste presvedcime ve 20tt
uz jste byli na screeningu nektera?
jinak termin 9.4 ![]()
@kristii taky uvazuji o milosrdnych
Na veveři pujdu asi za 5 tydnu a myslim, že se tam nepletou a vim, že to tam běžne řikaji v tom 13tt, maji dobre ultrazvuky-to spiš kdyby si nebyli jisti, tak řeknou, že tam neni dobře vidět, že ma třeba nohy moc u sebe
to už jsem taky slyšela
a kdy a jak ses dozvedela ten celkovy vysledek screeningu? mně řikala dr., že to tam řikaji do 24h. Jinak muj termin cca 18.5.
@kristii No, já právě uvažuju, jestli chodit na nějaké speciální cvičení pro těhotné. Mezi netěhotnými (na normální józe nebo pilates) bych si s břichem pak připadala dost divně.