Brno těhu, termín březen duben 2015

95
7.10.14 08:19

Brno tehu..termin brezen...duben 2015

Ahoj nemohla jsem tu najit zadnou skupinu z brna s tehu..:) tak se treba nejdo prida a podeli se o zazitky :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9318
7.10.14 08:29

Ja uz v jedne sem, ale sme tam z cele cr…

Kdy mas termin? @kristii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.10.14 08:43

Ahoj no ja v jedne jsem uz taky ale jsou tam pouze ostravacky :( tak s nema si moc o tech porodnicich a tak nepokecam :) dnes jsem 13+5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
7.10.14 08:48

@kristii ja dnes 12+0… doma uz jedno zlaticko mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.10.14 09:08

Fakt :) tak zo ja jsem prvoridicka a vse me ceka poprve :) a co screening uz jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
7.10.14 09:12

Ahoj :mavam: Ja teda nejsem primo z Brna ale kousek od Brna, a taky mám termín už v únoru, ale snad to nebude ničemu vadit a můžeme klidanko pokecat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.10.14 09:16

Ahoj jasne spatne je to pojmenovane Brno a okoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
7.10.14 09:22

Tak já mám termín konec ledna, ale o porodnicích klidně pokecám. :) Bydlím pár km za Brnem, z Brna pocházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
7.10.14 09:27

Super ;) Tak abych to přiblížila, tak ted od června bydlim ve Slavkově u Brna, přistěhovala sem se sem za přítelem a abych pravdu řekla tak celkem bojuju s tím ze tu nikoho neznám, tak sem rada za každý pokec :kytka: Jinak jsem teda ve 22.týdnu a čekáme podle všeho holčičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
7.10.14 09:51

Ahojky taky jsem z Brna, termin mam naopak az v kvetnu. Ale rady k porodnicim me taky budou zajimat, jeste jsem to nezjistovala, jestli je potreba se nejak brzo registrovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.10.14 10:25

Ahoj, také Brno a termín v dubnu. Holky, chci se zeptat - chodíte na nějaké cvičení v těhotenství? Co byste kdyžtak doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.10.14 11:57

@opicice mno zatim nechodim nikam ale chtela bych treba zajit i do porodnice asi jsem vybrala nakonec milosrdny bratry..a tam treba codit i na ty predporodni…a cviceni nevim jake bych vybrala :) tchyne chodi do pilates nebo jogy ted nevim :) a pry je to super pro tehu :) mam doma balon tak nejake cviceni na balone popripade :)
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.10.14 11:59

No a jinak jak jsem byla na screeningu minulou stedu tak me pan doktor na veveri rekl ze cekame chlapecka :) ale nevim zda se mi ze ve 13tt je to moc brzo na to aby nam rek co to bude..pry to mohla byt pupecni snura..tak radeji sejeste presvedcime ve 20tt :) uz jste byli na screeningu nektera? :) jinak termin 9.4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
7.10.14 12:38

@kristii taky uvazuji o milosrdnych :-) Na veveři pujdu asi za 5 tydnu a myslim, že se tam nepletou a vim, že to tam běžne řikaji v tom 13tt, maji dobre ultrazvuky-to spiš kdyby si nebyli jisti, tak řeknou, že tam neni dobře vidět, že ma třeba nohy moc u sebe :mrgreen: to už jsem taky slyšela :-) a kdy a jak ses dozvedela ten celkovy vysledek screeningu? mně řikala dr., že to tam řikaji do 24h. Jinak muj termin cca 18.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.10.14 13:14

@kristii No, já právě uvažuju, jestli chodit na nějaké speciální cvičení pro těhotné. Mezi netěhotnými (na normální józe nebo pilates) bych si s břichem pak připadala dost divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí