Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem si rikala, ze bychom vsechny, nebo aspon ty, co budou chtit
si mohly pokecat o problemech, ci radostech, pribirani a nepribirani na vaze, vyvijejicim se tehu atd. Ja cekam prvni mimco a kazda rada, ci poznatek pro me budou prinosem
Ja myslim, ze u me je zatim vse oka. Jsem 14 tyden, pribrala jsem kilo a stale jim, takze netusim, kdy se vahova rucicka zastavi ![]()
ahojky.ja jsem taky 14.tt takze jsme na tom stejne
ja zatim shodila asi ctyri kila od zacatku, ale mela jsem to i u prvni holcicky. a kdy mas termin porodu?
Ahoj, já jsem dnes přesně 12+0 a dole 3 kg, nahoře zatím nic, po bříšku ani náznaky
Kdo je na tom stejně?
@Lucik.kkk ahojky, já jsem v 11+4, dole teda nic, nepřibrala jsem ještě vůbec nic, pořád stejná váha a po bříšku také zatím ani náznak… ale nezoufej, ono to přijde brzo ![]()
Gratuluji, u mě je to první a nějak jsem čekala ten průběh jiný
Zatím mi nebylo špatně (kromě jedné migrény), nepřibírám a vůbec se v jiném stavu necítím
Ale asi je to dobře.
@Lucik.kkk neboj brisko vyskoci
na me to dlooouho nepujde videt, protoze do stihlosti mam extremne daleko, ale uz kdyz si prejedu rukou na podbrisku, tak uz mam takovy hrbolek.ale to je mozna i tim, ze uz cekam druhe.to pry bricho roste rychleji. teplakova guma me tlaci, ale diky tomu, ze jsem shodila mi kalhoty padaji.
@Lucik.kkk To buď ráda
naše je to také první, taky měl Kubík tak strašnou radost, až jsem štěstím brečela
mě bylo špatně po každém jídle, ale nezvracela jsem, často jsem měla pocit na omdlení a prsa mě bolely hodně.. naštěstí minulý týden bolest prsou ustala a už se začínám cítit líp
ve středu jdu na utz a v pondělí 6.10.jdeme na 3D, tak se oba strašně moc těšíme ![]()
Já právě jsem poměrně dost štíhlá a myslím, že to drží i břišní svaly, které jsem si poslední rok cvičením zpevnila…asi se tím tedy uklidňuju, když mě popadne nervák, jestli to těhu třeba neskončilo…Na utz jdu příští středu, už aby to tu bylo, jsem opravdu nervózní, jestli vše probíhá tak jak má. Ale asi to moc prožívám ![]()
Také jdu ve středu na ultrazvuk a NT screening
Tak dej potom vědět, to už by mohlo být prý poznat i pohlaví (aspoň na nějakých 70 procent ![]()
@Lucik.kkk To doufáme, že půjde pohlaví poznat
sice kočárek máme neutrální, sadu do postýlky taky neutrál, oblečení poměrně hodně neutr. a hodně holčičích, ale až budeme vědět pohlaví, tak začneme kupovat v barvách
a doufám, že se shodne gynekoložka s gynekologem na 3D
vědět určitě dám
i ty dej ![]()
Ahoj holky, jsem 13+5. Včera jsem byla na screeningu-je to kluk
Jinak toto vyšetření krásný zážitek i pro partnera
Moje první těhu. Už asi 4týden stále zvracím.. Jinak -3kg, bříško hodně malinko. Tak ať se všem těhulkám daří! ![]()
@Klárina3 a proč smutně? hlavně že bude chlapeček v pořádku
na ničem jiném nezáleží ![]()
@LuciiiM Vy už nakupujete? Ty jo, tak to my nemáme nic
Jako nula nula nic, snad jen to mimčo v bříšku
Mamka mi koupila jedny dupačky nebo co to je, ale já jsem jí řekla, že to doma ani nechci mít, dokud nebudu aspoň ve 20 týdnu a všechno půjde dobře
Takže já po výbavičce ani nekoukám. Ale asi jsem pesimista ![]()
@Klárina3 píše:
Ahoj holky, jsem 13+5. Včera jsem byla na screeningu-je to klukJinak toto vyšetření krásný zážitek i pro partnera
Moje první těhu. Už asi 4týden stále zvracím.. Jinak -3kg, bříško hodně malinko. Tak ať se všem těhulkám daří!
Gratuluji, kluk je přece super!
Já na tom NT screeningu budu nějakých 12+5, tak doufám, že už pohlaví vidět bude, ale moje gynekoložka říkala, ať si od toho moc neslibuju, že se to pak ještě může změnit.