Poradna duly
Jana Čurdová
@socina ou
snad to nebudu mít taky
vzhledem k tetování v podbřišku ![]()
@socina Neděs. Teď vážně uvažuju, jestli to mazání teda není zbytečná věc…
To je geneticky. Pokud máte podkoží na ho.. tak vám nepomůže ani naložit se na 9 měsíců do vany s olejem. Je to jednoduchý pokud se vám dělají jizvy, takové ty vystouplé velké, tak jste nahraný, ostatní jsou v pohodě
@socina
Teda, to je mi líto
Ale podobně to má mamka, takže jestli je to genetické, tak jsem v pytli. Ona to má ale tím, že v těhu zvedala těžké věci.
@LuciiiM
To je malý prtě
Na mé bylo něco podobného, jen to doktorka víc přiblížila, tak to spíš připomínalo sele na rožni ![]()
@Lucik.kkk když jsem viděla na babyonline že mají malé človíčky a my ne, tak jsem byla trochu neklidná.. i když většina těch mrňat měla kolem 3cm, my 2cm, tak snad teď bude už človíček ![]()
@LuciiiM
Jasně že bude! Hlavně ať nám to oběma dobře dopadne
A ať už je sakra středa ![]()
@Lucik.kkk určitě to oběma dopadne dobře!! musí
taky se té středy nemůžu dočkat
pak sem dáme fotečky? ![]()
Ahoj holky, já jsem 14+4 a řekli nám že to bude na 80% holčička. Tak snad se to nezmění. Bříško taky nikde ještě. Ale myslím že si jej užijeme každá až až
Taky nic nenakupuju. Mamka moje ano. Ale já jsem vcelku opatrní a radši ještě počkám. Je vám holky v tomto týdnu zle? Mě přijde jak kdybych nebyla těhotná, jsem fit, jím už vsechno a prsa mě přestali bolet. ![]()
@Katri1
Mně nebylo zle vůbec (jsem ve 12t), ani na začátku, ani prsa mě neboleli, vlastně úplně bez příznaků.
Tak to si je super. Já jsem teda nezvracela ale nemohla jsem nic sníst. Až ted je to v pořádku ![]()