Duben, termín porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
26.9.14 14:37

Taky máme termín 2.4. Jsem ze Zlína takže Zlínská porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
26.9.14 14:58

@gabka1988 ne je porad stejne velky ani pres masivni krvaceni porad stejny:(myslrla jsem ze se vyprazdnil a nic:(
Njn peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 19:03

@luciekal tak to je mi lito.drz se. a jake leky beres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.9.14 21:26

Holky termín mám 31.3. Rodit budu v Hradci Králové, není tu někdo stejně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
26.9.14 22:17

Caute, ja mam termin 5.4.2015. Bude to druhe dieta. Syn mal v lete 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.9.14 08:53

Holky, jsem strasne rada, jak jste se chytli :) ja jsem dnes 13 plus 3 a brisko uz na sobe vidim. pribrala jsem kilo, ale to tim, ze mi bylo hodne spatne a hlavne kdyz jsem se nenajedla. Ted uz je to celkem dobry, tak sna nebudu pribirat dal :) Bohuzel mam nejvetsi chut na sladke, ale po nem je mi hrozne. jenze jak to prejde, mam na nejj chut zase. Hrozne : ) Kdy mate termin? ja 1.4. Takze Aprilacek : ) JA co se tyka oblecku, nemam jeste nic, ale uz me to laka. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.9.14 08:56

A co se TYka jmena, my u kluka Tobias a nebo Marek. A u holcicky stale tapem. vy uz vite, co cekate? me doktor rekl, ze mi to rekne nejdriv ve dvacatym tydnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
27.9.14 09:14

@Grainee moje doktorka mi to chtela rict uz na konci 13.tt,ale mimi sedelo v tureckem sedu. takze driv to poznaji, ale ne moc radi to rikaji jistejsi je to az od 16.tt a taky zalezi, jaky ma dokotor ultrazvuk. jinak ja mam podle ms termin taky 1.4. ale podle utz mame 2.4. tak uvidime, kdy se bude chtit prckovi ven. jinak doufam, ze to bude druha holka, protoze po te mam spousty veci.na chlapecka bych musela zase porizovat.ale vyhnu se aspon ted koupe kocarku, vanicky a podobne. kocarek mam do hneda, takze jak holka tak kluk v nem muze byt. u prvni jsem nakupovala postupne asi od 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.9.14 09:20

@gabka1988 mne gyn. rekl, ze nebude vestit z kristalove koule, nkdyz jsem chtela ve 12 tt fotku, rekl mi, ze je jeste strasne brzo. Na screeningu jsem taky byla u nej a pak na odberech. Tak nevim, jestli ma na to primo ultrazvuk. No nejsem z nej moc nadsena. Prestehovaki jdme se v unoru do Prahy. Mela jsem gyn. u nas v Sumperku, jenze jak jsem otehotnela, tak jsem musela zmenit. No a nevim, nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
27.9.14 20:46

@Grainee no ja bych zmenila hned doktora, ja taky menila.od byvale doktorky nemam ani jednu fotku, mam pouze tri a to bylo ze screeningu a pak az v nemocnici jedna pred porodem.no a ted mam super doktorku a ta mi da fotku kdykoliv si o ni reknu ;-) sice za 50,– ale to dam klidne kazdou kontrolu.moje byvala doktorka taky porad, ze je cas, ze je mimi moc male a ve dvacatem tydnu mi rekla, ze uz je zase moc velke a na jednu fotku by se nevlezlo.byla jsem nastvana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.9.14 21:10

Ahoj, tak já se k vam také přidávám, termín 3.4. je to druhé mimi, už mám Nikolku 6 roků. jména zatím Adélka nebo Jakub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
27.9.14 22:19

@marush85 Vitej :-) my mame vybrane bud Klarku a kluka nemuzem rozhodnout.ja bych chtela Tomaska a pritel zase Michala.tak snad to bude holka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
27.9.14 22:35

My sa na menach vobec nevieme dohodnut :) tak pockame, co to bude, a potom sa budeme dohadovat o polovicu menej.
Ja som pribrala kilo a pol, lebo zahanam nevolnosti jedlom :oops: zajtra zacinam 14tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
28.9.14 08:02

@gabka1988 no asi jo. Kdy se prihlasuje do nemocnice? O tom mi taky nic nerekl, dozvedela jsem se to od kamaradky. V podstate mi nic nerika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
28.9.14 08:03

@sonam ja taky zajidam nevolnosti :) ale uz se to trosku sklidnilo, tak mam zase to kilo dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí