Poradna duly
Jana Čurdová
@Klárina3 děkujeme
proto budu ráda i za Matyho
jinak máme pro holčičku Adélku ![]()
Tý jo 4kluci
Chudák… I když moje obě tety mají po třech klukách, takže se ani nedivím, že ani já nebudu mít holku ![]()
Já teda netuším, kde budu rodit. V Brně máme 4 možnosti, na všechny jsem slyšela jak pozitiva tak negativa. Bude to těžká volba. Nicméně, mě čeká plánovaný císař kvůli jiným zdravotním komplikacím, z čehož jsem docela nešťastná, ale holt si na tu myšlenku začínám zvykat. A tím pádem bude na začátku hodně zapojený manžel i maminka ![]()
@Klárina3
U nás v todině se to taky hemží samýma klukama, takže holčička by byla rozmazlovaná princezničkas
A proto to beztak bude další kluk ![]()
@Klárina3 mě i Kubčovi vyšlo prstýnkem na vlasu, že první bude holka, druhý kluk a třetí holka.. pak už se ani netočil ani nekroutil..
tak snad to tak vyjde i v životě ![]()
@Lucik.kkk švagrová začala rodit normálně, ale protože byla málo otevřená a malý se tlačil ven, tak šla na císaře a u druhého nechce nic jiného než císaře
prý to byla hrozná úleva
tak se neboj, ono to dopadne dobře
já císaře teda nechci a snad ani nebudu muset
a vím, že tatínek se hned od počátku zapojí
přece jen mám každou chvíli od mala u sebe synovečka a Kubča se od něj nikdy nehnul ani na krok ![]()
@LuciiiM
To jsi mě trošku uklidnila
Já se hlavně bojím toho pooperačního stavu, aby se to dobře hojilo a taky, aby se mi spustilo mlíko, protože kojit bych chtěla. Já mám právě kolem sebe většinu kamošek, co jsou poměrně alternativní a všechnu jedou „přírodně“ a vždycky mluvily o císaři, jako o té největší katadtrofě, co by se mohla stát, jak by se cítily špatně, že si miminko samy nevytlačily, jaké je to selhání ženy, když musí na císaře. Neznám nikoho, kdo by na císaře šel dobrovolně. Mně bohužel nic jiného nezbývá a když jsem jim to řekla, tak na mě koukaly soucitně, jako bych šla na smrt…:-(
Tak jméno zatím nevíme, já bych hlasovala pro holčičku Elišku
pro kluka nevím, máme blbý příjmení ![]()
A rodit budu na Kladně ![]()
@Lucik.kkk Jo, tohle řekla švagrové tchýně, že neví, o čem to je, když měla císaře
jako by ho snad chtěla dobrovolně nebo jako by snad byla méněcenná… teď mám další dvě kamarádky, co musely na císaře, prostě někdy to jinak nejde, tak nechápu, proč se z toho dělá takový humbuk, přijde mi, že se těma ženskýma úplně opovrhuje, což mi potvrzuje i tvůj příspěvek… hlavně, že jsou pak všichni v pořádku, ne? ![]()
@Lucik.kkk určitě to není selhání ženy.. to v žádném případě.. a švagrová kojila malého do 10měsíců
takže klid
hlavně co nejméně stresu, miminku to neprospívá
také chci kojit a proto jsem si koupila lahvičku, která se chová jako prso a bradavka, budu si ji brát do porodnice, protože tam hlídají váhu miminka před a po kojení a když málo papá, tak dávají umělé a nechci, aby mi dali normální savičku.. a rozhodně si s sebou vezmu i odsávačku a budu se co nejvíce snažit rozkojit ![]()
@LuciiiM
Wow, ty to máš teda nastudovaný! Já ani nevěděla, že něco takového existuje
Vidím, že jsi fakt sto pro připravená narozdíl ode mě, která neví a nemá nic ![]()
@Lucik.kkk já děti miluji od mala
taky proto jsem studovala mateřinku
a vše okolo dětí mě hrozně baví
takže čtu co se dá ![]()
Ahoj, TP máme 1. dubna, každou kontrolu naám ten termín jde dolů, začali jsme 4.dubnem a už jsme na prvním. Je to druhé mimčo. Doktor nám na screeningu potvrdil moje tušení že čekáme Honzíka.
Jinak břicho mám jak s Gábinkou v6. měsíci. Při prvním těhotenství jsem začala nosit těhotenské kalhoty 10 týdnů před porodem
@LuciiiM
Tak to jo, já právě k dětem nikdy vztah neměla, i tohle se budu muset naučit
A krom občasné diskuze mě o tom ani nebaví nic číst ![]()