Duben, termín porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
26.9.14 10:33

@Lucik.kkk Lucí, já už nakupuji dlouho :) s přítelem jsme si říkali, že když každý měsíc nakoupíme do 1000 nějaké oblečky a věci pr prcka, tak pak toho nebude tolik naráz :) teď jsme kupovali vaničku s lehátkem, už jen kočárek, postýlku, monitor dechu, kosmetiku, plenky a něco v barvě pohlaví :) můžu se zeptat? na ten screening jste se nějak objednávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 10:34

@Lucik.kkk neboj,brisko vyskoci. jeste je docela brzy.me u prvni vyrostlo az kolem sesteho mesice a to jsem byla stastna a kolem osmeho jsem ho uz zacinala proklinat a v devatem mi vyrostlo jednou tak jak v osmem a to jsem uz jen lezela na posteli jako vyvrzeny vorvan :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.9.14 10:36

@LuciiiM
Jj, je to nehrazené pojišťovnou a dělá se to v 11-12tt. Prý poznají na 85 procent Downuv syndroma a jiné vývojové vady. Bohužel to stojí 1500Kč. Objednávala jsem se hned po zjištění těhu. Kdy tam má mamina dojít vypočítají podle poslední ms. Ohledně věcí, já budu mít hodně popůjčovaného od kamarádek a pak věřím, že rodina se vyžije na Vánoce. Takže zatím nekupuji nic, neřeším jméno, jen přemlouvám toho v bříšku, ať se tam pořádně drží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.9.14 10:37
@gabka1988 píše:
@Lucik.kkk neboj,brisko vyskoci. jeste je docela brzy.me u prvni vyrostlo az kolem sesteho mesice a to jsem byla stastna a kolem osmeho jsem ho uz zacinala proklinat a v devatem mi vyrostlo jednou tak jak v osmem a to jsem uz jen lezela na posteli jako vyvrzeny vorvan :-D

No moje máme se mnou přibrala 30kg, tak doufám, že to není genetické! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.9.14 10:38

@Lucik.kkk tak cena je děsná, ale dá se :) no, my jsme zvolili 3D, kde poznají také hodně :) navíc berou 2× krev na vývoj. vady, tak snad to stačí :) ani jméno ne? tak to my máme jasno :D ale už rok a od té doby jsme nezměnili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.9.14 10:41

Hrozně jsme si přáli holku :) Ale přesně, hlavní, že to bude v pořádku. Doktor mi to řekl na 70%, ale říkal, že tam je čárka nahoru, takže prostě pindík :) Tak to držím palce ať to je vidět. Já jsem tam byla celá nervozní, aby to bylo vidět co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.9.14 10:41

@LuciiiM
No, raději ještě fakt nic :) Mám k tomu velký respekt, dost mých kamarádek nemělo s prvním těhu dobrou zkušenost a vzhledem k tomu, jaký jsem stresant, tak kdybych se už teď obklopila děckýma věcičkama a pak to, nedej bože, nevyšlo, nesla bych to asi hůř. Takže se zatím těším jen z toho, že tam vůbec je :) Ale to víš, že až budu min. v půlce těhotenství, tak se neudržím a naběhnu na nákupy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.9.14 10:42

Jinak holky, pojišťovna VZP na screening přispívá 500kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331

@Klárina3 já bych chtěla také holčičku, ale zároveň i chlapečka kvůli vysněnému jménu :D to věřím, také chceme, aby to bylo vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240

@Klárina3
Taky u mě vede holčička, ale budu mít radost i z kluka :) U prvního je to přece jedno, druhé bych pak chtěla do párečku :)Anebo dvě holky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
26.9.14 10:43

@Lucik.kkk Mám to úplně stejně - termín mi zatím dle MS vychází na 23.4., nakupovat chci až od 20. týdne, protože jsem pověrčivá až běda v tomhle směru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.9.14 10:44

@Lucik.kkk to chápu :) u nás problémy nikde nebyly, tak snad i my budeme v pořádku :) věříme tomu všichni a jelikož se má prcek čile k světu, tak věřím, že to bude dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.9.14 10:46

@Helenka89 my na pověry nedáme, jen kočárek asi nenechám doma.. ale když pak žena čeká druhé, tak má kočárek stejně doma, tak bych asi nedala ani na tohle.. i když mi to asi nedá a dáme k rodičům :D jinak termín zatím mám 16.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.9.14 10:48

@LuciiiM
Jéé, 16.4. byl taky náš první odhad, ale při minulém UTZ se posunul na 10.4. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.9.14 10:49

@Lucik.kkk škoda, mohly jsme rodit stejně :D třeba se mi teď ve 12tt posune, ale nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí