Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky, jste tady nějaké těhulky, co čekají svoje prvni miminko okolo měsíce ledna +-? ![]()
Na pokec, o tom co děláte celej den, když je hnusně, jak se cítíte, co už máte nakoupeno, vybraný kočárek, atd atd?
![]()
@smudlik.esta píše:
Taky čekám v lednu ale druhé. První
Je taky leden ale píše: Více
A co čekáš? holčičku? chlapečka?
a co první svišťátko?
@pimpera píše:
Taky cekam v lednu prvni
A už víte co to bude?
nákupy za sebou? kočárek vybraný? ![]()
@smudlik.esta I já čekám chlapečka
… jaký máte TP?
a máte už vybraný kočárek?
Ahoj holky, přidám se k vám, jestli můžu. Čekám první mimi s termínem 9. ledna. A už se nějak nemůžu dočkat
měla by to být holčička, tak snad se trefili. Jak vám je?
@Sabuliin cekame chlapecka
TP mam 7.1. Kocarek mame koupeny, postylku objednanou, par oblecku a velka nakupovaci manie zacne cca za 14 dni az se prestehujem do noveho
Jak jsi na tom s nakupama ty
?
@pimpera píše:
@Sabuliin cekame chlapeckaTP mam 7.1. Kocarek mame koupeny, postylku objednanou, par oblecku a velka nakupovaci manie zacne cca za 14 dni az se prestehujem do noveho
Jak jsi na tom s nakupama ty
?
Uplně mi mluvíš z duše
My jsme se právě přestěhovali, stres jako blázen, zvelebování, poklízení :/ nastěhovaní jsme od 1. září ale teprve dneska můžu s radostí říct, že mám doma opravdu uklizeno a všechno srovnáno tak jako má být
to byly dny cekani na loznici, gauc, a furt neco
porad po necem binec a porad dokola uklizeni a skladani nabytku
ted uz je to diky bohu vsecko
kocarek mame vybrany - Euro-cart Passo v čokoladovém provedení, postýlku zatím ani vybranou, vubec nevim jestli si pro ni nekam zajed a nebo ji objednat přes internet.
Pár dní zvažuju jestli nekoupit radši jen třeba kolébku a kupování postýlky uplně zavrhnout…
né kvůli peněz (osobně si myslím že ta kolébka vyjde dráž než ta postylka se vším všudy) ale kvuli mista v loznici… par zakladnich oblečku taky mame ale pořád čekám na nějaký trošku pozdější termín abych vedela kolik prdolka meri aspon zhruba abych nekupovala zbytecne malinky velikosti a nebo naopak abych ty nejmensi vubec mela ![]()
@petraw píše:
Ahoj holky, přidám se k vám, jestli můžu. Čekám první mimi s termínem 9. ledna. A už se nějak nemůžu dočkatměla by to být holčička, tak snad se trefili. Jak vám je?
Samozřejmě se přidej
já osobně můžu říct sama za sebe, že je mi konečně dobře
dlouho jsem mela „ranni nevolnosti“ ktere pretrvavaly cely dny
Tak ted si to tehotenstvi opravdu uzivam ![]()
@smudlik.esta píše:
@Sabuliin termín mám 14.ledna. Kočárek taky.
A jakou značku kočárku máte?
a jméno máte vybraný? ![]()