Ledňačky 2015

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1223
28.9.14 14:39

Ledňačky 2015

Ahojte holky, jste tady nějaké těhulky, co čekají svoje prvni miminko okolo měsíce ledna +-? :)
Na pokec, o tom co děláte celej den, když je hnusně, jak se cítíte, co už máte nakoupeno, vybraný kočárek, atd atd?
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1394
28.9.14 15:02

Taky čekám v lednu ale druhé. První
Je taky leden ale 2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
28.9.14 15:07

Taky cekam v lednu prvni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 15:12
@smudlik.esta píše:
Taky čekám v lednu ale druhé. První
Je taky leden ale píše: Více

A co čekáš? holčičku? chlapečka? :) a co první svišťátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 15:12
@pimpera píše:
Taky cekam v lednu prvni :-)

A už víte co to bude? :) nákupy za sebou? kočárek vybraný? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.9.14 16:07

@Sabuliin první mám holku a teď to bude kluk;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 16:21

@smudlik.esta I já čekám chlapečka :)… jaký máte TP? :) a máte už vybraný kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.9.14 16:23

@Sabuliin termín mám 14.ledna. Kočárek taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 16:28

Ahoj holky, přidám se k vám, jestli můžu. Čekám první mimi s termínem 9. ledna. A už se nějak nemůžu dočkat :lol: měla by to být holčička, tak snad se trefili. Jak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
28.9.14 18:36

@Sabuliin cekame chlapecka :-) TP mam 7.1. Kocarek mame koupeny, postylku objednanou, par oblecku a velka nakupovaci manie zacne cca za 14 dni az se prestehujem do noveho ;-) Jak jsi na tom s nakupama ty ;-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 19:23

Samý kluci tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:15

@petraw Ahoj :) no zatím tu převažují chlapci :) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:20
@pimpera píše:
@Sabuliin cekame chlapecka :-) TP mam 7.1. Kocarek mame koupeny, postylku objednanou, par oblecku a velka nakupovaci manie zacne cca za 14 dni az se prestehujem do noveho ;-) Jak jsi na tom s nakupama ty ;-)?

Uplně mi mluvíš z duše :) My jsme se právě přestěhovali, stres jako blázen, zvelebování, poklízení :/ nastěhovaní jsme od 1. září ale teprve dneska můžu s radostí říct, že mám doma opravdu uklizeno a všechno srovnáno tak jako má být :) to byly dny cekani na loznici, gauc, a furt neco :D porad po necem binec a porad dokola uklizeni a skladani nabytku :) ted uz je to diky bohu vsecko :) kocarek mame vybrany - Euro-cart Passo v čokoladovém provedení, postýlku zatím ani vybranou, vubec nevim jestli si pro ni nekam zajed a nebo ji objednat přes internet.
Pár dní zvažuju jestli nekoupit radši jen třeba kolébku a kupování postýlky uplně zavrhnout… :roll: né kvůli peněz (osobně si myslím že ta kolébka vyjde dráž než ta postylka se vším všudy) ale kvuli mista v loznici… par zakladnich oblečku taky mame ale pořád čekám na nějaký trošku pozdější termín abych vedela kolik prdolka meri aspon zhruba abych nekupovala zbytecne malinky velikosti a nebo naopak abych ty nejmensi vubec mela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:21
@petraw píše:
Ahoj holky, přidám se k vám, jestli můžu. Čekám první mimi s termínem 9. ledna. A už se nějak nemůžu dočkat :lol: měla by to být holčička, tak snad se trefili. Jak vám je?

Samozřejmě se přidej :) já osobně můžu říct sama za sebe, že je mi konečně dobře :) dlouho jsem mela „ranni nevolnosti“ ktere pretrvavaly cely dny :poblion: :lol: Tak ted si to tehotenstvi opravdu uzivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:22
@smudlik.esta píše:
@Sabuliin termín mám 14.ledna. Kočárek taky.

A jakou značku kočárku máte? :) a jméno máte vybraný? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí