Ledňačky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
28.9.14 20:48
@petraw píše:
@Sabuliin Bude to Anička, pokud to je teda ta slíbená holčička :D

A pokud to bude nějakou nááhodou chlapeček tak se bude jmenovat jak? :) Ale pohlaví už by ti doktor mel rict urcite ne?? Nebo jde blbě videt? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 20:50

Bylo asi blbě vidět, spíš jsem z něj měla pocit, že se bojí to říct s jistotou. Netuším. Tak v úterý ho to nechám znovu pěkně prozkoumat :D No a když to bude náhodou chlapeček, tak se doma strhne pořádnej souboj :D Doufám, že to Anička rozlouskne za nás. A tvůj se bude jmenovat jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:53
@petraw píše:
Bylo asi blbě vidět, spíš jsem z něj měla pocit, že se bojí to říct s jistotou. Netuším. Tak v úterý ho to nechám znovu pěkně prozkoumat :D No a když to bude náhodou chlapeček, tak se doma strhne pořádnej souboj :D Doufám, že to Anička rozlouskne za nás. A tvůj se bude jmenovat jak?

My se s přítelem ještě rozhodujeme na 2 jmény :) Damien nebo Oliver :) Nechtěli jsme žadné české nebo hodně používané jména :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 21:00

To já zase nechci nic zvláštního, ale ta tvoje jsou hezká. Za mě tedy Oliver :) no já bych chtěla Matouše a přítel chce mermomocí Vašíka a z toho mě klepne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 21:04

Tak z Matouše bych udělala Mattea :P a i vy už máte kočárek vybraný, či koupený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 21:07

Jj máme. Zatím leží chudák v obchodě, tak doufám, že ho co nejdříve vyrazíme vyzvednout :D Taky tě pohltila nakupovací horečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 21:11
@petraw píše:
Jj máme. Zatím leží chudák v obchodě, tak doufám, že ho co nejdříve vyrazíme vyzvednout :D Taky tě pohltila nakupovací horečka?

Mě už když jsme se v 18. tt zjistili, co to bude :) ko čárek máme objednany Euro - cart passo jak už jsem zminovala :) jaky vy?:) a kolik ti je jestli se mohu zeptat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 21:18

Já RIKO NANO http://www.kifik.cz/…riko-nano-03
no to mi povídej. Je to prostě hrozná droga :)a vážně mě to baví, což bych teda do sebe nikdy v životě neřekla. Kdyby mi před rokem někdo řekl, že se touhle dobou budu třepat na mimčo, asi bych si myslela, že se pomátl :D
V srpnu mi bylo 27 a tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 21:26
@petraw píše:
Já RIKO NANO http://www.kifik.cz/…riko-nano-03
no to mi povídej. Je to prostě hrozná droga :)a vážně mě to baví, což bych teda do sebe nikdy v životě neřekla. Kdyby mi před rokem někdo řekl, že se touhle dobou budu třepat na mimčo, asi bych si myslela, že se pomátl :D
V srpnu mi bylo 27 a tobě?

Takže čekáte mimiško neplánovaně? :)Mě je 19 :) a miminko čekáme rozhodně neplánovaně :) i přesto se moc těšíme :) já bych nikdy to malutke nedala pryč, ale kdyby to prislo pozdeji, dva - tri roky, tak by mi to nevadilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 21:26

A taky mi bylo 19 v srpnu :P 18. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 21:37

No jo, lvice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 21:38

No jo, lvice ty se se vším poperou. ne ne my jsme si ho pěkně naplánovali. Ale bylo to tak nějak vlastně zvláštní. Já jsem na děti nikdy moc nebyla, pořád jsem někde poletovala, pařila a budovala firmu. Pak jsem musela na gyn. operaci a nějak si uvědomila, že nejsem už tak mladá a začala jsem mít strach. Přítel mimi chtěl snad od začátku, co jsme spolu, což není tak dlouho, tak když jsem se dala po operaci dohromady, věděla jsem, že do toho chci jít. No a ono to na štěstí vyšlo hned.
No a ty budeš mladá maminka, ale zase to zvládneš s větším nadhledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 21:39

A ted jsi na nemocenske?? nebo stále děláš?:) a už víš kde budeš rodit?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 21:49

Já pořád tak nějak pracuju. Dělám na sebe, takže je to jedno. Samozřejmě už ne tak jako dřív. Rodit budu na Mělníku. No a jak vy jste to měli s tím mimčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 21:59

No, já jsem s přítelem už 3 roky, teď spolu začínáme žít druhý rok, on pracuje, já jsem nedodělala školu, jelikož mě opravdu opravdu nebavila a tenkrát při volbě školy jsem na vybranou neměla. To co bylo nejblíž, to bylo to, kam jsem musela jít bohužel nebyly podmínky na to, abych se rozhodovala co by mě opravdu bavilo. Takže mě to před koncem školy dohnalo k takové nechuti, že jsem to tam už opravdu nedávala, uplně mě deptalo to prostředí i ti lidi kolem mě, tak jsem ze školy odešla a začala pracovat. A miminko i přesto že jsme o něm v té době početí mluvili, tak jsme ho naschvál „neudělali“ :) Já děti miluju, svého mladšího bratra jsem prakticky vychovala já (6 let zpátky) jelikož rodiče oba pracovali, takže se mateřství vůbec nebojím :) Momentálně jsem na nemocenské a 3 roky určitě na rodičáku budu. Co dál, se uvidí postupem času :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí