Poradna duly
Jana Čurdová
No moc se tím nechlubím, ale 31
Jinak jsme z Prostějova a částečně z Prahy. Respektive chlapa mám pražáka, ale pohybuju se tam i tam, i když teť s břichem to cestování moc nedávám a u prvního mi hrozil předčasný porod, takže teť už sem na to opatrná
Aha
A za věk se nemáš proč stydět
Máte pro druhý miminko jméno?
a jak se jmenuje první chlapeček? ![]()
Ahojky Spokojení
jasně, budeme rády. Opatrná tedy buď Praha-Prostějov je kus cesty.
No, já už u toho noťasu opravdu usínám
Tak se holky mějte
pisnem si zítra
Dobrou vám oběma ![]()
Jojo bude to Eliška nebo Filip. Kluk je Patrik. Jeho táta je pavel, ale to je na dlouhý povídání, nebo na přečtení deníčku. Teť táta tohohle je Petr, ale nechtěli jsme ani po rodičích, ani podle nikoho z rodiny. Nevím proč, ale nelíbí se mi když se dává jméno po někom starším z rodiny.
Ahoj taky se přidávám. Čekáme v lednu, ale už druhé. Všechny věci mám už po tom prvním, takže jsme strašně ráda, že nemusím nic shánět;-)
@Sabuliin dobrou
@petraw Už nejezdím. Jezdilo se vlakem, ale teť už sem zaparkovala doma v Prostějově a vidím to tak, že minimálně do porodu už se z domu nehnu.
Ono se to vlakem dá, pokud je možnost si sednout. Už se mi ale několikrát stalo, že ta možnost nebyla a stát 3 hodiny se fakt nedá. Chlap měl v červenci racovní úraz, takže jsem sbalila sebe, kluka a honem směr Praha. Všude plno, v kupé pro děti seděli důchodci. Když jsem průvodčí poprosila, jestli bych si mohla sednout, tak mě pohledem málem zabila a to jsme jeli nočním vlakem. Takže cesta vypadala tak, že kluk mi spal na batohu a já popocházela kolem, nebo seděla na zemi u něj. To mi za to nestojí aby se prcek narodil dřív, nedej bože začít rodit ve vlaku.
To si nedokážu představit
@Korexada Taky mám všechno. Jen jediná věc mi chybí, ale to nevím jestli pořizovat nebo ne, už nějak docházejí finance
Nemám ohřívačku na lahvičky s krmením. U prvního jsem ji měla, protože kluk byl od narození na UM. No uvidíme, ještě je na to čas
No to chápu. Mě stačí auto
a rodit teda nebudeš v Praze? @Korexanda Vítej mezi námi. Závidím ten klid, ale mě to baví
jak je první dítko staré?
@petraw Nene v Prostějově. Kluk se tu taky narodil a navíc mám tu svůj barák. V praze jsme v 1+1 a to jsme jak sardinky už teť ![]()
@Spokojení
Tu taky někde máme, manžel jí akčně koupil. Použili jsme jí asi jednou a schovali. Připadá mi to celkem k ničemu, to to radši ohřeju v hrnci.
Ještě jednou děkuju za přijetí. Dnes už mizím do postele, ráno musím s klukem do školky. Jinak řes den jsem v podstatě připojená skoro pořád.
Dobrou všem.
@petraw s tou rekonstrukci si to fakt rozmysli…ja to ted prozivam, uz jsme teda ve fazi temer hotovo a ve ctvrtek stehujem ale je to masakr…neohrabana jsem tydne od tydne vic a myslim ze za mesic uz bych to znova nedala ![]()
@Sabuliin taky mi to neda a taham se s vecma i jdyz vsichni rikaji at to necham…taky me teda vsechno boli
ale mimi kope tak je snad vsechno ok ![]()
@pimpera No právě. Na jednu stranu sice bude hotovo a nebudu se s tím muset za půl roku znovu zabývat, ale…jak říkám mám strach. Co kdyby se nedejbože něco přihodilo. Porodím dřív, budu to muset doležet (v lepším případě doma) nebo co já vím…teď jsem nedávno mluvila s holčinou, co málem porodila v 27. týdnu a měli úplně jiné starosti než blbnout s úpravou bytu. A přesně jak říkáš. Co já vím jak mi bude za měsíc? Už teď mám snad den ode dne větší břicho a jsem nemotorná. Asi jsem srab a moc to řeším ale prostě mám strach…