Poradna duly
Jana Čurdová
@petraw Tak trošku se svým způsobem zbavil rozhodování, ale zase je hezký že bere ohled. Mě by ten můj nejraději zavřel někam do skleničky aby mě měl na očích a já nikam sama nešla, nedej bože něco dělala a podobně. Ale u prvního jsem tohle neměla. Takže si to teť užívám.
@Spokojení píše:
@petraw Tak trošku se svým způsobem zbavil rozhodování, ale zase je hezký že bere ohled. Mě by ten můj nejraději zavřel někam do skleničky aby mě měl na očích a já nikam sama nešla, nedej bože něco dělala a podobně. Ale u prvního jsem tohle neměla. Takže si to teť užívám.
Jj. To on si o nás taky pečuje. Je to zlatíčko ![]()
No jinak holky je rozhodnuto. Topenáři mají čas až v listopadu, což mě vážně pobavilo. To už bude pomalu mrznout. Takže jsme si to s panem majitelem vysvětlili a budeme to řešit na jaře. On je to totiž Europoslanec a všechno vidí trochu z jiného úhlu
naštěstí je normální a nutit mě nebude. Prej v listopadu…bych tady na Vánoce ještě běhala s válečkem ![]()
@petraw tak to je fajn, že je to rozumnej člověk. To už je dneska tak trošku vzácný.
Ahojte holky, co vy tu už bantujete tak brzo, nemůžete spát nebo co?
![]()
@petraw To je super, že jste to tak vyřešili. A s těmi topenáři v listopadu jsi mě pobavila
![]()
@Sabuliin píše:
Ahojte holky, co vy tu už bantujete tak brzo, nemůžete spát nebo co?![]()
@petraw To je super, že jste to tak vyřešili. A s těmi topenáři v listopadu jsi mě pobavila![]()
No dobré ráno
To je slušný, viď
Taky mě to vlastně pobavilo. No hlavně jsem ráda, že budu mít klid a v létě ať to tady pak třeba zboří. To už mi bude jedno.
Přesně.
Pak ať si tam dělaj co chcou (obrazně řečeno) Ty i malý budete v klidu a nebudeš se stresovat ty, a pak ani malej
Přece jen on to z kojení pozná všechen ten stres
A v čem že ty vubec podnikáš?
Jestli se můžu zeptat ![]()
No jasný že můžeš. Mám malou firmičku na zpracování odpadu (druhotných surovin) Hlavně papír a plasty (PET lahve, folie..atd.)Spíš je to ještě ve fázi začátku…představuju si to trochu větší ![]()
@petraw píše:
No jasný že můžeš. Mám malou firmičku na zpracování odpadu (druhotných surovin) Hlavně papír a plasty (PET lahve, folie..atd.)Spíš je to ještě ve fázi začátku…představuju si to trochu větší
jako že to vybíráš od lidí a pak se to zpracovává dál?
edit: klidně můžem v SZ jestli to nebudeš chtít robírat tady
Holky, jelikož jsme tak zhruba ve stejném tt. řekněte, má tady některá z vás tvrdnutí břicha?
![]()
Já straším od půl sedmé od rána každej den. S klukem do školky, v 11 vyzvednout, uvařit a milion dalších věcí. A sát chodím tak v 1 a později ![]()
@Sabuliin já teda jo, většinou večer když se natáhnu s noťasem. I u prvního jsem to měla. Vždycky jen na chvilku. Takže jsem to neřešila, ani teť neřeším.