Ledňačky 2015

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
14.10.14 13:32

Nepochybuj a věř, že to tak bude :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.10.14 13:49

Nebude, věřím tomu, ale náhoda je blbec. :-) Taky jsem četla, že maminka dala dítě do postýlky. Odešla. Za dvě minuty začal houkat monitor. Dítě bylo modré. Zvedla ho z postýlky a začalo dýchat. Miminko bylo zdravé, donošené.

No, to je fuk.. Tak nahoď jiné téma :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.10.14 14:12

@weru8 Fakt je to zbytečné řeišt :D :P pro mě je to zbytečné a tečkááá :P
No dneska jsem do postýlky koupila deku s polštářkem tak ještě chybí povlečení a mantinel atd… Jinak postýlku jsme včera večer měli složenou za necelou hoďku a to BEZ NÁVODU :D nechápu že jim dělá takový problém udělat návod k postýlce. Neřeknu kdyby to byla nějaká levná záležitost někde třeba z Ikei a ta neměla návod, budiž, ale takhle z obchodu zameřený přímo na postýlky :D no děs :D milion šroubku :D ale zvládli jsem to. Mám šikovného muže :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
14.10.14 19:52
@Sabuliin píše:
Ahojte holky, jste tady nějaké těhulky, co čekají svoje prvni miminko okolo měsíce ledna +-? :)
Na pokec, o tom co děláte celej den, když je hnusně, jak se cítíte, co už máte nakoupeno, vybraný kočárek, atd atd? :hug:

Ahoj, u mě termín 28.ledna :hug: prý holčička Viktorie Ela a kočárek Riko Nano Flower :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.10.14 20:17

@Mari-KusKus Páááni :) tomu říkám originální kočárek :P termín máš o jeden den později než já :) a miminko bude první? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
14.10.14 20:27

@Mari-KusKus tak vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
14.10.14 20:38

@Spokojení
Děkuji :)

@Sabuliin píše:
@Mari-KusKus Páááni :) tomu říkám originální kočárek :P termín máš o jeden den později než já :) a miminko bude první? :)

Miminko první, neplánované, ale od začátku moc chtěné a milované :) :)
A s tím termínem uvidíme, podle posledních vyšetření roste miminko rychle a termíny na UTZ ukazují 18.1. a 20.1., kvůli dlouhým nožičkám asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.10.14 20:41

@Mari-KusKus Neplánované? Kolik ti je jestli se mužu zeptat? :)
Kolik princezna dle UTZ měří? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
14.10.14 20:41

@Sabuliin
jo a teď 20.10. za 6 dní mi bude 20 :) přítel 23, zasnoubeni, ale brát se ještě dlouho nebudeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.10.14 20:42

@Mari-KusKus Jaktoo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
14.10.14 20:45
@Sabuliin píše:
@Mari-KusKus Neplánované? Kolik ti je jestli se mužu zeptat? :)
Kolik princezna dle UTZ měří? :)

Kolik měří celá vůbec nevím, měřili ji naposledy v červenci, teď měří jen části a orientační váhu, ta je teď cca 700g :) ale věřím, že vzhledem k délce FL 4,7cm bude mít snad tak 34cm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
14.10.14 20:47
@Sabuliin píše:
@Mari-KusKus Jaktoo? :D

Svatba bude až na to budou peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.10.14 20:48

@Mari-KusKus Noo, třeba to bude „kus baby“ :) :P a odkud jste? :) Jinak jak vypadá tvoje vybavování pro miminko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.10.14 20:49

@Mari-KusKus jo tááák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
14.10.14 20:57
@Sabuliin píše:
@Mari-KusKus Noo, třeba to bude „kus baby“ :) :P a odkud jste? :) Jinak jak vypadá tvoje vybavování pro miminko? :)

Z Havířova u Ostravy :)

Jak myslíš vybavování? :)

Mám koupený pytel s bodyčkama 56-68 :D, nějaké šatičky, ale jinak ještě nic.
vše půjdu s mamkou nakupovat později :)

Jelikož mám ekzém, nemohu kojit bez kloboučků nebo musím odsávat, takže jistě musím koupit tyto věci, plus látkové pleny s příslušenstvím, na těch se ušetří :)

Postýlku, matraci, mantinely, nebesa a pokrývky plus zavinovačky s mašlí ze SAM BABY, koukni na web :) v bílé a růžové :)

No a vaničku a přebalovací podložku už mám :) vaničku růžovou, podložku světle žlutou :) v IKEA si ještě koupím přebalovací koše a krabice na pleny apod. :) a dál mě teď nic nenapadá :D proste oblečení no :)

Jo a fusáček, ale nesmí být chlupatý, malá bude po mně určitě alergik atopik…

jsem zvědavá co budu při kojení jíst, nově mi objevili slabou, ale sílící alergii a intoleranci na lepek a mléko a vejce - dost hnus :nevim:
copak Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital