Poradna duly
Jana Čurdová
@Spokojení A tys mě chtěla rozplakat proč???
Ne vážně, moc zajímavý příběh. Neumím říct, jestli hezký nebo smutný, ale rozhodně s krásným koncem, který tě ještě čeká. Zažila jsi si hodně, to se musí nechat. Obdivuju tě, na to bych asi neměla. Ale musíš být teď hrozně silná ženská, když jsi tohle všechno zvládla. Můžu se zeptat kolik ti je dneska?
Rozplakat určitě ne. Jen to o mě hodně vysvětlujue.
¨je mi 31
@petraw Jo ahá, na mateřské
ještě né, dneska mi doktor říkal že on maminky posílá na mateřskou co nejpozději to jde, že tam ty peníze jsou ještě menší než nemocenská takže to mě moc nepotěšil no..
A jak se bude chlapeček jmenovat nikomu neříkáme
Sice tě neznám a asi nikdy nepoznám ale mohl by si to tu nekdo přečíst a to nechci ![]()
@Spokojení No ani nevím, co k tomu pořádně říct. Prostě jsi neskutečně silná. Asi jsi mi i tím pomohla v tom směru, že když budu řešit zase nějaké kraviny, jak je u mě zvykem, vzpomenu si na tebe a na to, že lidé mají mnohem větší trápení než já.
@petraw Tak třeba to k něčemu takovýmu pomůže ![]()
Jdu pro dnešek spát. Ráno musím s malým do školky ![]()
@zdencaaa píše:
Holky taky čekal v lednu
Ahoj a kolikátého? A co čekáte? Jak se daří?
Ahoj holky dnes (34+1tt) jsem byla na kontrole a vše je v pořádku! Příští týden naposledy na gyndu a pak už do porodnice ![]()
Tak se hlavně hokly držte. Já mám pocit, že jak se ve mě v pondělí doktor „pošťoural“, tak malou asi popohnal. Dole mě všechno bolí tak, že jsem schopná maximálně sedět nebo ležet. Chodit je málem nadlidskej úkol
Jinak Ahoj
holky, mě šííleně bolí kostrč a stydké kosti
chvili sedět a pak vztanout je pro mě opravdu problém
A to chodím plavat, chodím na joggu, doma hopskam na těhu balonu a stejně mě ta kostrč bolí jako blázen ![]()