Poradna duly
Jana Čurdová
@Spokojení Mě straší to moje „děcko“ hyperaktivní
Všichni říkaj, že čím víc se mimi vrtí, tím se blíží čím dál víc k porodu ![]()
Ahoj holky. My taky pořád naštěstí vcelku, ale už je to znát, že to brzy přijde. Dneska začínáme 36. týden. Jak vám je?
@petraw Ja jsem dnes sice teprv 32.tt ale znat To Je!!
To mas pravdu
Malej si postavil hlavu a jestli mi v brisku spi 3 hodky denne tak to je moc!!
Kope kdyz sedim, lezim, chodim
No proste furt!!
Dava ni znatelne najevo, ze uz tam ma malo mista, ze uz se mu tam nelibi a ze chce k tatkovi do naruce, jak mu kazdej vecer slibuje a rozmlouva, aby maminku tolik netrapil
![]()
Mě to moje zvíře nenechá ani chvilku v klidu. Usínám tak v 1 a v 5 už jsem vzhůru. Malá se otáčí, já se otáčím, přes den unavená. Dnes jsem musela s malým na nákupy a to co mi běžně zabere 20minut mi najednou trvá hodinu. O tom že mě bolí celej spodek ani nemluvím.
Ahoj holky, muzu se pridat do diskuze? ![]()
Jak se citite v poslednich tydnech? Ja jsem k dnesnimu dni 32+5, termin mame 28.ledna…jeste me ceka posledni tyden v praci a pak uz konecne volno, nemuzu se dockat, az cely den prolezim ![]()
@kukolino Ahoj
ja jsem dnes 32+3
TP 27.leden
kdo z koho? ![]()
Jak se citim? Tak nejak,,, tehotne?
Zada, spodek, krize, kostrc, kycle, kozyyy = boliiii
paraada
Vypadam jako balon na kterem skacu a cvicim
Maly boxuje, boxuje a boxuje
Pri zivote me drzi jen myslenka na to, ze si ve stredu jedeme pro kocaareek ![]()
@Spokojení Celej spodek
Presne
a dvere od „hajzliku“ se muzou trhnout ![]()
Pekneeee, tak teda uvidime, kdo driv…
Pochopila jsem spravne, ze cekas chlapecka? Prijde mi, ze vsechny kamaradky, co maji kluky rodily driv, nez podle planu…
My cekame holcicku a jak to tak ctu, tak ta je extra hodna oproti tvojemu malemu zatim… pripadam si teda jak koule, haha, zada boli, ale jinak si jeste docela piskam
Pro jaky kocarek si jedes? My uz mame doma - Cam minu sport ![]()
@kukolino Jee zaavidim Ti!!
jestli jsem dneska spala 3 hodiny tak je to moc!!
Jedeme si pro Bexa Line white - modro bily ![]()
Faakt? Tak to je fajn!! Jestli se rodi kluci driv a joo cekam deesne zlobiveho chlapecka
doufam, ze kdyz se vyradi v brise, tak venku bude klid,! ![]()
@Sabuliin Ty jo, 3 hodky? No to bych nedala
Nastesti spim fakt dobre, v noci jdu v prumeru tak 2× na zachod…zada boli, ale to mam i z prace, jak sedim cele dny u pocitace…
A ten kocarek vypada teda mooooc krasne! To se bude jezdit
hahaha, uvidis no, treba bude venku mnohem hodnejsi… ja jsem taky zvedava, jak to vsechno nakonec bude, je to moje prvni, tak zatim nemuzu srovnavat ![]()
@kukolino I moje prvni
jsem podstatne mlada prvorodicka
,(20 let)
Noo diky bohu za to ze uz daavno mam neschopenku a muzu dospavat pres den
U NAS se zachod trhne dvermi!!
uz vic jak 3 tydny se mi nestalo ze bych sla minkrat nez 10×
a kdyz spim dyl jak hodinu v kuse a curani zaspim, tak mam co delat, abych se z postele na zachod doplouzila vcas ![]()
Jdu mrknout na ten vas
v jake barve ho mate? ![]()
@Sabuliin Jeee, tak to jsi mladucka…ale jak se citis, tak to zvladnes
Ja jsem prave na nemocenskou nechtela, asi bych se unudila (teda krom toho spanku, haha), ale od pristiho tydne uz si to budu uzivat taky
Noo, tak to ti teda vuuubec nezavidim… me uz se parkrat stalo, ze jsem treba v noci nesla vubec, a to jsem se faaakt divila rano
Mame ho v bezove, treba tady jsem ho nasla, ale mame ho teda levnejsi
http://www.slune-cz.cz/…-minu-sport/
@kukolino Taky pekny
Mate ho levnejsi z kamenneho obchodu jo? ![]()
A jakou praci delas? Ja jsem taky nechtela na nemocenskou.. Jsem skoro 7 mesicu doma a vubec mi to neprijde
Ale ja na neschopenku musela.. Prace s chemkami, umely vzduch i svetlo, to by nebylo pro mimi idealni..
a s nahradni praci kdyz jsem zadala tak me poslali doslova do haj*lu ![]()