Ledňačky 2015

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
4.12.14 20:28

Tak to by bylo ještě dost brzo nebýt 2v1 ne :P?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
4.12.14 20:31

No bylo by to brzy, ale doktor straší že to bude dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.12.14 21:29

@Spokojení Mě straší to moje „děcko“ hyperaktivní :D :zed: Všichni říkaj, že čím víc se mimi vrtí, tím se blíží čím dál víc k porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
5.12.14 12:06

Ahoj holky. My taky pořád naštěstí vcelku, ale už je to znát, že to brzy přijde. Dneska začínáme 36. týden. Jak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
5.12.14 13:46

@petraw Ja jsem dnes sice teprv 32.tt ale znat To Je!! :D To mas pravdu :D Malej si postavil hlavu a jestli mi v brisku spi 3 hodky denne tak to je moc!! :zed: :mrgreen: Kope kdyz sedim, lezim, chodim :D No proste furt!! :) Dava ni znatelne najevo, ze uz tam ma malo mista, ze uz se mu tam nelibi a ze chce k tatkovi do naruce, jak mu kazdej vecer slibuje a rozmlouva, aby maminku tolik netrapil :P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
5.12.14 21:30

Mě to moje zvíře nenechá ani chvilku v klidu. Usínám tak v 1 a v 5 už jsem vzhůru. Malá se otáčí, já se otáčím, přes den unavená. Dnes jsem musela s malým na nákupy a to co mi běžně zabere 20minut mi najednou trvá hodinu. O tom že mě bolí celej spodek ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.12.14 19:07

Ahoj holky, muzu se pridat do diskuze? :)
Jak se citite v poslednich tydnech? Ja jsem k dnesnimu dni 32+5, termin mame 28.ledna…jeste me ceka posledni tyden v praci a pak uz konecne volno, nemuzu se dockat, az cely den prolezim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.12.14 22:35

@kukolino Ahoj :) ja jsem dnes 32+3 :P TP 27.leden :D kdo z koho? :D
Jak se citim? Tak nejak,,, tehotne? :think: Zada, spodek, krize, kostrc, kycle, kozyyy = boliiii :dance: paraada :D Vypadam jako balon na kterem skacu a cvicim :D Maly boxuje, boxuje a boxuje :) Pri zivote me drzi jen myslenka na to, ze si ve stredu jedeme pro kocaareek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.12.14 22:36

@Spokojení Celej spodek :palec: Presne :D a dvere od „hajzliku“ se muzou trhnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.12.14 08:22

Pekneeee, tak teda uvidime, kdo driv… :D Pochopila jsem spravne, ze cekas chlapecka? Prijde mi, ze vsechny kamaradky, co maji kluky rodily driv, nez podle planu… :D My cekame holcicku a jak to tak ctu, tak ta je extra hodna oproti tvojemu malemu zatim… pripadam si teda jak koule, haha, zada boli, ale jinak si jeste docela piskam :D Pro jaky kocarek si jedes? My uz mame doma - Cam minu sport ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
9.12.14 09:09

@kukolino Jee zaavidim Ti!! :) jestli jsem dneska spala 3 hodiny tak je to moc!! :D Jedeme si pro Bexa Line white - modro bily :)

Faakt? Tak to je fajn!! Jestli se rodi kluci driv a joo cekam deesne zlobiveho chlapecka :D doufam, ze kdyz se vyradi v brise, tak venku bude klid,! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.12.14 09:24

@Sabuliin Ty jo, 3 hodky? No to bych nedala :D Nastesti spim fakt dobre, v noci jdu v prumeru tak 2× na zachod…zada boli, ale to mam i z prace, jak sedim cele dny u pocitace… :D A ten kocarek vypada teda mooooc krasne! To se bude jezdit ;) hahaha, uvidis no, treba bude venku mnohem hodnejsi… ja jsem taky zvedava, jak to vsechno nakonec bude, je to moje prvni, tak zatim nemuzu srovnavat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
9.12.14 09:29

@kukolino I moje prvni :) jsem podstatne mlada prvorodicka :),(20 let)
Noo diky bohu za to ze uz daavno mam neschopenku a muzu dospavat pres den :) U NAS se zachod trhne dvermi!! :D uz vic jak 3 tydny se mi nestalo ze bych sla minkrat nez 10× :D a kdyz spim dyl jak hodinu v kuse a curani zaspim, tak mam co delat, abych se z postele na zachod doplouzila vcas :D
Jdu mrknout na ten vas :) v jake barve ho mate? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.12.14 09:59

@Sabuliin Jeee, tak to jsi mladucka…ale jak se citis, tak to zvladnes ;-) Ja jsem prave na nemocenskou nechtela, asi bych se unudila (teda krom toho spanku, haha), ale od pristiho tydne uz si to budu uzivat taky :D Noo, tak to ti teda vuuubec nezavidim… me uz se parkrat stalo, ze jsem treba v noci nesla vubec, a to jsem se faaakt divila rano :D Mame ho v bezove, treba tady jsem ho nasla, ale mame ho teda levnejsi :D http://www.slune-cz.cz/…-minu-sport/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
9.12.14 10:05

@kukolino Taky pekny :) Mate ho levnejsi z kamenneho obchodu jo? :)

A jakou praci delas? Ja jsem taky nechtela na nemocenskou.. Jsem skoro 7 mesicu doma a vubec mi to neprijde :D Ale ja na neschopenku musela.. Prace s chemkami, umely vzduch i svetlo, to by nebylo pro mimi idealni.. :) a s nahradni praci kdyz jsem zadala tak me poslali doslova do haj*lu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí