Poradna duly
Jana Čurdová
@Mari-KusKus LEPEK
já jsem celiak takže chápu a vím jak je to naprd
a jak to naprd bude :/
Jinak já to mám trošku už lehčí
![]()
Já mám už všecko a chybí mi pouze lehátko vibrující a hrající, které zatím hledám a přemýšlím jaké koupit
a látkové pleny na kojení ublinkávání atd (jinak na dupku buud používat normálně jednorázovky Pamperdy..:) at už je to dražší nebo levnější
)
A oblečení mám až až
ještě teď mi každý den zvoní v pul 9 poštačka a budí mě s tím, že mi zase něco přišlo
už doufám že to brzo skončí
ani nevím kolik toho ještě má přijít ![]()
Na tu stránku se podívám
chybí mi povlečení a mantinely atd do postýlky ![]()
@Sabuliin píše:
@Mari-KusKus LEPEKjá jsem celiak takže chápu a vím jak je to naprd
a jak to naprd bude :/Jinak já to mám trošku už lehčí
![]()
Já mám už všecko a chybí mi pouze lehátko vibrující a hrající, které zatím hledám a přemýšlím jaké koupita látkové pleny na kojení ublinkávání atd (jinak na dupku buud používat normálně jednorázovky Pamperdy..:) at už je to dražší nebo levnější
)
A oblečení mám až ažještě teď mi každý den zvoní v pul 9 poštačka a budí mě s tím, že mi zase něco přišlo
už doufám že to brzo skončí
ani nevím kolik toho ještě má přijít
Na tu stránku se podívámchybí mi povlečení a mantinely atd do postýlky
To lehátko my kupovat nebudeme
nejsou peníze nazbyt, a pampersky apod radši neriskuji, kvůli citlivé pokožce ![]()
jojo na stránku koukni, jsou tam moc krásné věci. ![]()
Tak to my lehátko kupovat rozhodně budeme! Za mě je to dobrá věc
A tu stránku projíždím ale mají tam strašně zkrouhnutý výběr :/ ![]()
Balím to tu, a jdu na kutě
Tak dobrou všem ![]()
Tak se jdu pochlubit. Neni to na 100%, ale podle doktora to vypadá na holčičku.
Máme, bude to Eliška. Jen růžová mi nesmí do domu, pokud by to vyšlo. Moje máma hned začala plánovat co koupí ![]()
Příspěvek upraven 22.10.14 v 17:43
Jakoukoliv barvu, ale růžová mi vždycky připomene moje dětství. Byla jsem silnější jako děcko, naši mě vždycky nechali ostríhat na kluka, takže na krátko a narvali do růžovejch šatů. Malá, tlustá a v růžové ![]()
Ono to není úplně na 100%, takže se klidně může stát že to nakonec bude kluk. Ve výsledku je to stejně jedno. Když sem čekala první, tak se mi jednou jedinkrát zdálo o miminu a že to bude kluk. A byl. Teť minulej týden se mi poprvé zdálo o miminku a že to bude holka a včera to doktor potvrdil, tak uvidíme. Mě je to v podstatě jedno a chlapovi taky.
Tak mě hned v 16.tt na moje narozeniny řekl, že to bude kluk a že si je s tím víc než jistý
a ve 24.tt mi zas potvrdil, ze to bude kluk a vyfotil mi pindika s pytlikem
takže u mě se nic změnit už nemůže
leda že by tam bylo místo jednoh, dvě! ![]()
Ahoj holky, tak jak se máte? Už se to začíná blížit, co? Tašku teda ještě nemám, ale už jsem si říkala, že bych to měla pomalu začít řešit. Včera jsme složili postýlku, tak mám radost. Pořád na ni koukám a už se moc těším, až v ní bude malá ležet ![]()
Ahoj spolutehulky
ja tasku do porodnice jeste teda nemam jsem teprve 27+3
Dneska jdu na kontrolu tak se chci zeptat na vahu a miru toho meho vzteklounka ![]()
No krom te tasky do porodky uz mame uplne vsecko
jenom si v prosinci zajed pro objednany kocarek a je to
postylka uz mi stoji slozena v loznici vedle postele a nekdy se v noci s hruzou budim jestli sen o placicim miminku je pravda nebo ne
a nakukuju do postylky ve ktere je matrace s dekou, polstarem a spacim pytlem
uz aby to bylo
![]()