Ledňačky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1301
3.11.14 12:07

Tak já jsem dnes 31+5 A právě včera jsem tašku chystala, tak mě napadlo, kdo už ji má. Věci už mám komplet všechny. Postýlka už mi tu s menšíma přesunama stojí 4 roky. Napřed byla pro mýho prcka, pak o rok později pro synovce, pak pro druhýho a teť ji zase budu potřebovat já. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
3.11.14 22:05

Tak mě dnes pan doktor potěšil. Prý se mám víc šetřit, že se zkracuje děložní čípek a prcek by mohl ven dřív. Už teť si připadám jak velryba bez vody a přý se mám míň hýbat a víc šetřit. Paráda, za chvilku zarostu do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.11.14 09:55

:D a kolik už jsi přibrala? :) Já bych byla taky moc moc ráda kdybych porodila nejpozději v tom 38 tt :) hlavně nechci přenáááášet :D :) ale když jo, tak s tím nic nenadělám :)

Já jsem dneska od doktora dostala fotku, kde na nás malý vyplazuje jazyk :D asi nám tím dává najevo že ven nepujde ještě dlouho a prdí na nás :D @Spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
4.11.14 11:44

Za poslední měsíc mám asi 10kg nahoře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.11.14 14:00

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla, protože nebyl čas. Dnes jsem byla na kontrole a už je malá hlavou dolu a pánev mám prý taky dobrou. Jsem 32+1tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.11.14 14:24

@Markéta333 ahoj. Já byla na kontrole v pátek. Malá už je také hlavičkou dolu a také jsem ve 33tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
12.11.14 14:34

Já jsem dnes 33+0 Už aby to bylo venku. V noci nespím, přes den není klid. To mrně mi pořádá v břiše fotbalový utkání, nebo boxerskej zápas. Někde jsem četla, že by prcek v břiše měl udělat kolem 1O pohybů zhruba za hodinku a půl. Ale co to znamená když to zvládne během 5 minut to už tam nebylo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.11.14 14:46

@Spokojení hmmm.. V noci už toho také moc nenaspím. Vždy se probudím, že mě něco tlačí nebo čůrání…:-) jinak malá se mi převaluje v bříšku celej den.. Musím říct, že je hodná, občas mi uštědří jednu do žeber, ale jinak to jsou jen takové kopanečky :-) zrovna onehdy, měla vystrčenou nožičku, tak jsem jí polechtala a schytala jsem pořádný čutanec do žebra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.11.14 15:08

Holky já se spánkem taky bojuji, když usnu tak se tak 3× za noc probudím buď na záchod nebo prostě nemohu spát a když teda vstanu a začnu něco dělat, tak pak mi to chybí přes den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
12.11.14 16:25

Usínám kolem půlnoci, spím tak hodinku, dvě, pak vzhůru a tak celou noc. V 6 vstávám s klukem do školky a celej den v poklusu. Manžel sice působí jako uklidňující prostředek, ale je 14 dní v práci v Praze a pak se vrací na jeden víkend domů, to je jediná šance kdy se vyspím. Stačí aby mi položil ruku na břicho a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
12.11.14 17:18

Ahoj tehulky :) Jsem na tim podobne jako vy, a to jsem o cca 4 tydny pozdeji nez vy :P jsem ve 29.tt :) V noci se u nas trhnou dvere od „hajzliku“ :D premyslim ze si tam na noc vzdy ustelu :D :) Maly mi v brise boxuje cely den, moje zebra uz jsou uplne K. O. :D dneska jsme navstivili bazen a moc se mu to libilo :) ale jakmile jsem z virivky vylezla, tak mi kazdy cucel na bricho co to tam mam za vetrelce, jak se mi cele hybalo :D

Mimochodem chci se zeptat, cvicite nekdo s Aniballem? Pijete malinik? Papkate lnene seminko nebo neco? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
12.11.14 17:39

Necvičím, jediný co beru, tak je calibrum mami a pak vitamíny na nehty a vlasy. Jinak vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.11.14 17:48

Také necvičím (ale chodím každý den na hodinovou procházku + schody do čtvrtého patra :-)). Z vitamínů beru jen Femibion 2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
12.11.14 18:14

Proč necvičíte? Neznáte, neznáte na to dobré ohlasy, nebo proč? :) Mě to příjde velice dobré jak ze stránky psychické tak i fyzické :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.11.14 18:24

Mě třeba cvičit nebaví, tak proto :-) raději se půjdu projít, přijde mi to lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí