Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já jsem dnes 31+5 A právě včera jsem tašku chystala, tak mě napadlo, kdo už ji má. Věci už mám komplet všechny. Postýlka už mi tu s menšíma přesunama stojí 4 roky. Napřed byla pro mýho prcka, pak o rok později pro synovce, pak pro druhýho a teť ji zase budu potřebovat já. ![]()
Tak mě dnes pan doktor potěšil. Prý se mám víc šetřit, že se zkracuje děložní čípek a prcek by mohl ven dřív. Už teť si připadám jak velryba bez vody a přý se mám míň hýbat a víc šetřit. Paráda, za chvilku zarostu do postele.
a kolik už jsi přibrala?
Já bych byla taky moc moc ráda kdybych porodila nejpozději v tom 38 tt
hlavně nechci přenáááášet
ale když jo, tak s tím nic nenadělám ![]()
Já jsem dneska od doktora dostala fotku, kde na nás malý vyplazuje jazyk
asi nám tím dává najevo že ven nepujde ještě dlouho a prdí na nás
@Spokojení
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla, protože nebyl čas. Dnes jsem byla na kontrole a už je malá hlavou dolu a pánev mám prý taky dobrou. Jsem 32+1tt. ![]()
@Markéta333 ahoj. Já byla na kontrole v pátek. Malá už je také hlavičkou dolu a také jsem ve 33tt ![]()
Já jsem dnes 33+0 Už aby to bylo venku. V noci nespím, přes den není klid. To mrně mi pořádá v břiše fotbalový utkání, nebo boxerskej zápas. Někde jsem četla, že by prcek v břiše měl udělat kolem 1O pohybů zhruba za hodinku a půl. Ale co to znamená když to zvládne během 5 minut to už tam nebylo. ![]()
@Spokojení hmmm.. V noci už toho také moc nenaspím. Vždy se probudím, že mě něco tlačí nebo čůrání…:-) jinak malá se mi převaluje v bříšku celej den.. Musím říct, že je hodná, občas mi uštědří jednu do žeber, ale jinak to jsou jen takové kopanečky
zrovna onehdy, měla vystrčenou nožičku, tak jsem jí polechtala a schytala jsem pořádný čutanec do žebra ![]()
Holky já se spánkem taky bojuji, když usnu tak se tak 3× za noc probudím buď na záchod nebo prostě nemohu spát a když teda vstanu a začnu něco dělat, tak pak mi to chybí přes den ![]()
Usínám kolem půlnoci, spím tak hodinku, dvě, pak vzhůru a tak celou noc. V 6 vstávám s klukem do školky a celej den v poklusu. Manžel sice působí jako uklidňující prostředek, ale je 14 dní v práci v Praze a pak se vrací na jeden víkend domů, to je jediná šance kdy se vyspím. Stačí aby mi položil ruku na břicho a je klid.
Ahoj tehulky
Jsem na tim podobne jako vy, a to jsem o cca 4 tydny pozdeji nez vy
jsem ve 29.tt
V noci se u nas trhnou dvere od „hajzliku“
premyslim ze si tam na noc vzdy ustelu
Maly mi v brise boxuje cely den, moje zebra uz jsou uplne K. O.
dneska jsme navstivili bazen a moc se mu to libilo
ale jakmile jsem z virivky vylezla, tak mi kazdy cucel na bricho co to tam mam za vetrelce, jak se mi cele hybalo ![]()
Mimochodem chci se zeptat, cvicite nekdo s Aniballem? Pijete malinik? Papkate lnene seminko nebo neco? ![]()
Necvičím, jediný co beru, tak je calibrum mami a pak vitamíny na nehty a vlasy. Jinak vůbec nic.
Také necvičím (ale chodím každý den na hodinovou procházku + schody do čtvrtého patra
. Z vitamínů beru jen Femibion 2 ![]()
Proč necvičíte? Neznáte, neznáte na to dobré ohlasy, nebo proč?
Mě to příjde velice dobré jak ze stránky psychické tak i fyzické ![]()
Mě třeba cvičit nebaví, tak proto
raději se půjdu projít, přijde mi to lepší ![]()