Ledňačky 2015

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
12.10.14 21:52

No b6ku jsem brala donedávna a ted kazdy den 6 tabletek magneska… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.10.14 11:11

Aha. No já stále beru Femibion 2. Nyní tedy obden.. Magnesko neberu vůbec :-) Jím hodně banánů, brambor (ujíždím na bramborové kaši :-D) a piji sójové mléko, tyto potraviny obsahují hodně hořčíku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
13.10.14 11:15

Ja zas porad jim jablka (hlavne na paleni uahy ktera me trapi jsou perfektni), mam chut hodne na ryby, cibuli, bramborovou kasi miluju taky, a i pred tehu jsem se po ni mohla utlouct :) :dance: a bananu jim taky dost ale horciku mam furt malo :nevim:
Ale momentalne me nejaky horcik nebo palebi zahy vubec netrapi :D prisla mi postylka tak se nemuzu dockat az ji budeme s pritelem skladat :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.10.14 11:49

Můžu jíst bramborovou kaši každý den :-D :-D Hele, tak zkus jíst dost ořechů (jakýkoliv) a cornflakes, tam je ze všech potravin nejvíce hořčíku :-) To mám naštudované :-D Nechci do sebe cpát další prášky :-D

My máme postýlku asi už od konce 6.měsíce.. Budeme ji skládat někdy v listopadu :-) Ale už se také těším :-D Máš už veškerou výbavičku nakoupenou??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
13.10.14 12:08

Corn flakes? To je moje první snídaně :P Sním i 3 misky denně v mlííčku :D :P
No, ja to mám podobně, jsem ve 24+3tt tak jsem si ji taky pořídila na konci 6. měsíce :P
Jinak, co je podle Tebe veškerá výbavička? :P Základ oblečení určitě už nakoupen mám (pořád mi dělá starost to s těmi velikostmi,,, někdo řekne já vel. 56 využila, někdo řekne že 56 uplně přeskočil a bylo mu to naprd :nevim: ) Takže mam spíš 62ku, 56 taky ale méně a pak pár týdnu-dnu před porodem nebo koncem toho 8 mesice se pokusim z doktora dostat kolik zhruba mimisek važi a kdyžtak ještě něco dokoupim :) Ale doufám že to nebude žádný obřík a že nebudu břušek nosit celých 42.tt :) ideál do toho 38.tt :) :dance:
No a mam jednoho cumlika (než příjdem na to jestli mu bude nebo nebude vyhovovat), olejicek a krem na opruzeniny od avril (miluju tu vuni :))), flaštičku na čajik, zavinku, deku, fusak do vajíčka, postylku, kočár dorazí v prosinci, dneska jsem si pořídila ty vložky do podprdy :lol: knížku na fotky a to psaní (prvni slovo, otisk nozky atd.) děku do kočáru z fleecu a zbytek dokupuju když tak razim do mesta do DM tak vždycky něco co vím že chybí koupím :) A lehátko by mi taky mělo přijít ještě dneska :) No, víš o něčem podstatném co bych měla pořídit a nenapsala jsem? :) (samozřejmě vím že chybí kosmetika jako je nejaky ten detsky sampon a mydlo, potom caje fenyklove, teplomer atd..:) a latkove pleny jeste nemam ale to ma jeste cas :) to tak za mesic at to stihnu tak tak vyprat a vyzehlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.10.14 14:00

Tak to bych se na tebletky magnésia vyprdla :-D Když takhle hezky papáš :-) Mno, ty už tu postýlku budeš skládat, já si ještě musím počkat :-D máme byt 2+1 a freťáčka. Toho s hoooooooooodně těžkým srdcem musíme dát pryč :-( :-( a potom můžeme skládat postýlku a budeme mít ještě kolébku :-) Mno, miminka se rodí 47-50cm, když přeskočili 56, tak museli porodit pěkného obra :-D Já tedy mám pár 50, více 56 a i 62.. Prostě od každého něco :-) Taky si to tak představuji. 38tt a šupšup, pojď ven :-D jsem zvědavá, jestli nám to vyjde :-D :-D

Tak my už vše nakoupené máme. Tedy krom chůviček, monitoru dechu a matrace do postýlky a kolébky.. Přebalovák kupovat nebudeš? :-) My máme nakoupeny i pleny, ručníčky a i vaničku, ale uvidíme, jak se jí ve vaničce bude líbit. Koupili jsme levnou v Ikee za 120kč :-) Ježiš, když tak o tom píšu.. Už se fakt nemohu dočkat, až tu bude :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
13.10.14 14:23

Vaničku mám a taky z ikei za 129,– bilo-zelenou :P, přebalovací pultík taky mam, ten jsme poridili zaroven k loznici kterou jsme si ted kupovali komplet do noveho bytu tak v tom byl i za dobrou cenu pultik :) (jeste mi chybi ta vložka prebalovaci do toho prebalovaku vsunout) a monitor dechu porizovat nebudu. To já jsem taková že u mimiska budu snad 24 hodin denne :D a pokud nebudu čupět strachy nad nim (i ten monitor dechu muže harplovat) tak budu nejdál o místnost vedle ale to prakticky do toho pokoje uvidim ;) a nemam do loznice dveře takže uslyším každý pohyb :) a plenkove osušky mame taky a jednu i z bambusových vlaken :) dobra pro ty 6tinedělňátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.10.14 15:16

Jooo. Tak to máme tu samou vaničku :-D To jo.. taky u ní budu pořád, ale přece jenom, pro klid duše ho pořídíme :-) tak to už máš pomalu všechno koupené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
13.10.14 15:27

Pro nás je to zbytečné :) Tak si říkám, jestli vubec první dny-týdny budu schopna normálně usnout vedle mimča :D bez strachu a nahlížení přes šprušle od postýlky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.10.14 10:26

To jo.. Budu to samé :-D ale i tak :-D Jsem se i o tom bavila s jednou PA. Ptala jsem se, když porodím zdravé dítě, zda je nutné si pořizovat monitor dechu. A ona sama řekla, že by si ho určitě pořídila. Že je to lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
14.10.14 12:07

Nevím jak v které porodnici, ale tady v Prostějově je možnost si ho půjčit. Nevím jak teť, ale když jsem v 2010 čekala kluka, tak ho půjčovali za 300 na měsíc a to za ten klid určitě stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.10.14 12:16

Tak neříkám že je to k ničemu všem, ale pro mě je to zbytečné :) Já se od něj nehnu na krok a jak říkám pokud na no, tak budu nanejvyš vedle v mistnosti ze ktere na nej uvidim a budu za nim co 10 minut chodit :D :) uslyším každý jeho „nádech“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
14.10.14 12:19

Já osobně ho neměla, jen jsem si vzpoměla, že mi ho nabízeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.10.14 12:20

@Spokojení U nás se dá také půjčit. Ale my koupíme nový :-) Také jsem toho názoru, že za ten klid to určitě stojí. Než ty peníze utratit za nějakou blbost, to radši koupím monitor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.10.14 13:22

Když jsem se rozhodovala, jestli monitor koupit, tak jsem projížděla různé diskuse… Třeba tady píše paní: Ahojte holky, já rozhodně říkám ANO koupit. Monitor dechu mi zachránil syna-v půl roce, v noci přestal dýchat, kdyby nás monitor nevzbudil a já se synem nezatřepala dnes by tady nebyl. Poleželi jsme si pár dní v nemocnici, prošli nejrůznějšími vyšetřeními na vyvojove vady srdce atd atd. V životě by mě nenapladlo, že by se to stalo zrovná nám, syn byl naprosto zdrávy, donoše­ný, žádná riziková skupina. Kamarádkám se nic podobného nestalo, takže jsem to brala, že nám se to taky nestane, bohužel a bohudík za monitor. Stává se to málo, ale nikdy nemáte tu jistotu, že vám se to stát nemůže.

Monitor doporučují do 1 roku dítěte. Pochybuji, že ještě v půl roce budeš sedět u postýlky :-D :-p Ale je to tvá osobní věc. Nikomu ho nenutím ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí