Poradna duly
Jana Čurdová
@petraw vubec se ti nedivim, ja uz bych do toho podruhy nesla…my jsme bohuzel na vyber nemeli
tak to musim zvladnout, ale v tvym pripade bych to fakt odlozila… ![]()
Nečetla jsem téma pozpátku, ale řešíte tady úpravu bytu, nebo něco podobnýho. Holky s tím opatrně. Já u prvního taky dělala všechno možný a dopadlo to tak, že jsem trávila 3 týdny v 5 měsíci ve špitále. Musela jsem jen ležet hlavou dolů, nesměla vstát z postele. Za to to nestojí. Všechny máme do porodu tak nějak stejnou dobu. Pokud nemusíte dělat nic co by extra hořelo, tak by bylo leší počkat.
Díky za přijetí! Ahoj všem. Jmenuji se Markéta je mi 21 let, jsem z Prahy a čekám své první miminko, bude to holčička a narodit by se měla 6.1. ![]()
@Markéta333 píše:
@petraw pokud chápu správně, tak chceš rekonstruovat?
No já právě už nechci. Majitel chce
Dělat nové topení a sanační omítky. Takže vystěhovat celý byt a omlátit ty staré, nanést nové, malovat…
A já řeším, jak se domluvit. Jestli to ještě teď podstoupit nebo to nechat na léto. Přeci jen už nejsem jak laňka ![]()
Moc pěkné termíny holky, já 9. 1., tak jsem zvědavá jak to nakonec všechny budeme mít ![]()
@pimpera píše:
@petraw vubec se ti nedivim, ja uz bych do toho podruhy nesla…my jsme bohuzel na vyber nemelitak to musim zvladnout, ale v tvym pripade bych to fakt odlozila…
@Spokojení píše:
Nečetla jsem téma pozpátku, ale řešíte tady úpravu bytu, nebo něco podobnýho. Holky s tím opatrně. Já u prvního taky dělala všechno možný a dopadlo to tak, že jsem trávila 3 týdny v 5 měsíci ve špitále. Musela jsem jen ležet hlavou dolů, nesměla vstát z postele. Za to to nestojí. Všechny máme do porodu tak nějak stejnou dobu. Pokud nemusíte dělat nic co by extra hořelo, tak by bylo leší počkat.
Díky holky. Nějak to tedy pořeším. Celkem jste mě ujistili v mém názoru. Ono je asi něco jiného stěhovat se před porodem do nového a nechat si totálně rozmlátit byt, který obýváte a všechno máte tak nějak zajeté.
Nejlepší je ten můj chlap…by mě z něj kleplo ![]()
@petraw Tak pokud to opravdu nehoří a dá se to odložit, tak by to bylo lepší. Rozdrbanej celej byt, uklid a další věci, to by ti moc nepomohlo. Jo já mám pocit že ten můj je někdy jak dítě. Šikovnej, pracovitej, ale jak má něco vyřídit, tak je jak děcko. teť třeba je v Praze, měl pracovní úraz a byl na kontrole. Já jsem v Prostějově a řešíme o skypu, že mu nepřišla ještě ani koruna. úraz měl v červenci. Poslala jsem ho do práce s lístkem na peníze, a aby si zavolal třeba na sociálku, že není možný aby nic nedostal. On to raději bude řešit až tady, takže předpokládám že odoledne dojede a já budu obvolávat půlku prahy a zjišťovat co a jak. ![]()
@Spokojení píše:
@petraw Tak pokud to opravdu nehoří a dá se to odložit, tak by to bylo lepší. Rozdrbanej celej byt, uklid a další věci, to by ti moc nepomohlo. Jo já mám pocit že ten můj je někdy jak dítě. Šikovnej, pracovitej, ale jak má něco vyřídit, tak je jak děcko. teť třeba je v Praze, měl pracovní úraz a byl na kontrole. Já jsem v Prostějově a řešíme o skypu, že mu nepřišla ještě ani koruna. úraz měl v červenci. Poslala jsem ho do práce s lístkem na peníze, a aby si zavolal třeba na sociálku, že není možný aby nic nedostal. On to raději bude řešit až tady, takže předpokládám že odoledne dojede a já budu obvolávat půlku prahy a zjišťovat co a jak.