Poradna duly
Jana Čurdová
Ježíš, jak to zvládají 2 lvi spolu? No jen tak, taky je mladý. Hlavně aby se o vás dokázal postarat. Mám dva bratry 23 a nějak si je v roli otců ani náhodou neumím představit. Ale nic ve zlém. Doufám, že ten tvůj je jiný ![]()
@petraw píše:Ježíš, jak to zvládají 2 lvi spolu? No jen tak, taky je mladý. Hlavně aby se o vás dokázal postarat. Mám dva bratry 23 a nějak si je v roli otců ani náhodou neumím představit. Ale nic ve zlém. Doufám, že ten tvůj je jiný
2 lvi spolu? Noobčas na zabití, ale on je ten, který je hodnější, ustupuje a dělá kompromisi. Snaží se mi ve všem vyhovět
určitě v tom hraje roli to že je na přelomu lva s pannou tak je takový tolerantnější
za to já jsem palice zabedněná
On je zlatíčko. Je mu sice teprve 20 ale myšlením a uvažováním je uplně někde jinde než třeba naši kamarádi co jim je 25-30 a maj už 1-2 děti. Je obětavý, opravdu schopný se o rodinu postarat, a vždycky tady budou i jeho rodiče, kteří nám mohou být vždy oporou jak finančně tak psychicky ![]()
BTW: Hlavně pracuje pod velkou firmou, která jen tak neskrachuje
práce která mu jde a z té ho jen tak nevyhodí
Není to žádný týpek co vylezl školu a dělá po stavbách a plat nejistý ![]()
Tak to je potom v pořádku. Určitě to zvládnete, musíte
těšíš se?
Těším těším těším
Ale moc mě mrzí že to nemám s kým sdílet tu radost
Samozřejmě doma s přítelem, alae i já někdy potřebuju nějakou babskou drbárnu
ale nemám žádnou kamarádku, která by stála o poslouchání nebo povídání o „mrňatech“, jedna polovina proto, protože děti nechcou, a druhá polovina proto, protože ty jejich ratolesti už jsou větší a už tohle maj zasebou a nebo proto že jsou třeba těhotné ale už podruhé a nejsou do toho tak zapalene jako ja. Je podle nich všechno zbytečné, a maj na všechno takovou odměřenou odpověď… těhu joga je na nic, obleceni ktere nakupuju dopredu je naprd, zavinovacke ja na prd, nad fotkama z UZ mavnou rukou a táák… :/
![]()
Jo tak to chápu a znám to. V mým věku je to ještě častější. Taky to prožívám a hodně
A taky nemám moc s kým ty pocity sdílet. Mě zase dostávají ty mladý maminy, co jsou úplně nejchytejší na světě. Pár jich tu kolem sebe mám a teda mám z nich dost
@petraw píše:
Jo tak to chápu a znám to. V mým věku je to ještě častější. Taky to prožívám a hodněA taky nemám moc s kým ty pocity sdílet. Mě zase dostávají ty mladý maminy, co jsou úplně nejchytejší na světě. Pár jich tu kolem sebe mám a teda mám z nich dost
Tak to já mám zas jednu takovou super „kámošku“, co má dva syny. První porodila ve svych 17ti, a druhé o cca 2 roky později. Obě jsou vychované/nevychované (co by se dalo čekat od holky, která po narození prvního syna ani nevedela ci je a rozhodovala mezi dvema kluky, co by otci sveho syna). Má uplně hloupé názory, doma neuklizeno, děti opravdu na facku, hlavne ten starsi, ani nevim kdo z nich dvou je rodic a kdo ne a otec dětí je ještě větší hvězda… děti má jen na parádu, když jsou někde mezi kamarády tak všem ukazije jak jeho mladší syn umí říkat tata a když je nikdo nesleduje, tak toho nechá, maleho odloží do kočárku a šmitec.
Ono ve směs všechny mé známe, co mají děti na tom jsou podobně. Mám opravdu někdy pocit že děti si dělají jen kvuli dávkám :/
No, ale vubec na sebe nejsem pyšná. Vždycky když příjdu k nim do toho bordelu, tak nejsem schopná ji na to nic říct…
Je mi to opravdu ale opravdu trapné a hloupé a mám pocit že v tu chvili bych se citila ja hloupeji, než ona. Doma neuklizeno, deti doma s nahou prdelkou, ve špíně, studené upatlané… Je mi jich líto
. Opravdu bych chtěla aby se tyhle všechy radoby maminky postavily do řady a přišly se jendou podivat jak to funguje u nas. Chlapi sice o cca 5-6 let starší než ten muj, ale propadli by se hanbou kdyby videli, jak to funguje u paru o 6 let mladsi nez jsou oni.Oni se sice posmivaj ze je ten muj pritel podpantoflak atd, a ze se zajima o blbosti jako je mimino a všechno kolem, nakupy atd ale tak to ja neberu. Proste ma rozum a zajima ho jak bude vypadat jeho rodina, jak se ma, a nestydi se tlacit kocarek pred kamaradama nebo diteti vymenit plinku, a ne se s miminem jen paradit..
Ahojky, včera už jsem nějak vytuhla
To je dobře, že máš chlapa, co se stará a zajímá. Já naštěstí taky
No přesně jak říkáš. Tyhle holky mě vážně rozčilují. A pak si ještě myslí, jak by ti jako měli poradit, co a jak máš dělat a že ony to dělali tak a tak. No hrůza. Pro mě je to úplně peklo. Jsou třeba o 5 let mladší než já a mají pocit, že spolykaly všechnu moudrost světa jen proto, že ony ty děti už přece mají. No a jak píšeš ty, pak když ty děti vidíš, upatlaný, vzteklý, kočárky špinavý, tak bych jim vážně dala korunu. To si pak říkám, hlavně že ty děti teda máš. A nejhorší na tom je, že mi jich je fakt líto
Např. jedna hvězda tady…kluka 5 let, za rok do školy a mluví hůř než naše 3 letá sestřenice. A jen proto, že máma je líná a vlastně to po něm vůbec nechce. Já když mu nerozumím, protože to vážně nejde, tak najednou zjistíš, že ti to umí říct i pořádně. Ale tak proč by se namáhal, kdy mámě to nevadí a ona mu rozumí. Chudák malej až vleze do tý školy. To si vůbec neumím představit, jak ona bude fungovat. Já chápu, že každá máme úplně jiný názor na výchovu dětí a do ostatních mi nic není, ale někdy je to vážně moc. Vždycky říkám doma, že kdybych náhodou byla někdy taky taková, ať mě rovnou propleskne ![]()
@petraw No, s tím mluvením si mi ted parádně připoměla jeden případ holky tady od nás. Byl namočená v drogách, a měla nějakou krizi s otcem dítěte, a proto aby si toho otce udržela, tak nechala malou na náměstí v 8 hodin večer a nechala ji tam tak dobré 3 hodiny než přišla městská policie a zjistila, že tam je u kašny kočárek s dítětem uplně samo… No já jsem si tak říkala, co kdyby ta policie zrovna ten večer nebyla tak důsledná, a tu obhlídku tehdy večer nedělala, tak to ubohé miminko by bylo natuti do rána mrtvé :/
A teď? Dítě má u sebe, dneska už je holčičce 3 roky, a bydlí v domově pro opuštěné matky s dětmi. Nahoře slyšíš jak, tam malá brečí (momentálně je nemocná), zahleněná, dusí se, zavřená v postýlce, a matka spí po flámu. A tohle si nevymýšlím, opravdu to tak je a já to vím protože do toho domova chodím za známou, která je ten v „prekérní“ situaci,, těhotná a rodina ji vyhodila a dítě čeká s romem… no taky žádná sláva
… ale tamtu holku bych opravdu zastřelila. A člověk b si řekl, že když je hlídaná sociálkou že se třeba nějak polepší, ale né. Všecko jde akorát stejně z kopce ![]()
To je hrozný. Chudák malej drobek. No ještě že my jsme normální, že
aspoň v rámci možností
Už se těším na toho našeho mrňouse. Včera jsme to zrovna řešili s kámoškou, že chlapů je všude hromada, ale vybrat mezi nima toho správnýho pro rodinu je pěkná dřina. Tak jsem moc ráda, že máš z toho svého tak dobrý pocit a doufám, že budete šťastná rodinka ![]()
Tak to samé, samozřejmě přeju i vám
hlavně ať je prďolka zdravý a pak určitě musíš poslat fotečky ![]()
Mimochodem, dneska mi přišla z netu objednaná rychlozavinovačka, tak jsem z toho celá na měko
A co dneska podnikáš? a tak vůbec o volných dnech… nechodíš třeba na nějaké kurzy, nebo plavání, nebo táák? ![]()
Dneska jsem dopoledne něco trochu popracovala
Teď čekám na přítele, až dorazí z práce a vyrazíme si pro nějaký dřevo, aby jsme byli na zimu hezky v teple. Zimu mimochodem nesnáším
Zítra ráno do práce a pak mě čeká kontrola, tak se těším a tak nějak co se zrovna naskytne. Na kurzy nechodím, na to moc nejsem
ty nějaký navštěvuješ?