Ledňačky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
29.9.14 14:50

Ty zavinovačky jsou moc pěkný. Taky už mám 2 kousky. Přesně jak říkáš, taky jsem z toho vždycky naměkko :)Včera jsem žehlila maličký věcičky. Taky jsem se u toho úplně rozplývala. Tak je tu. Tak razíme. Tak zase večer třeba, ju. A ty kursy mě zajímají. Budeš vyprávět, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.9.14 14:54
@petraw píše:
Ty zavinovačky jsou moc pěkný. Taky už mám 2 kousky. Přesně jak říkáš, taky jsem z toho vždycky naměkko :)Včera jsem žehlila maličký věcičky. Taky jsem se u toho úplně rozplývala. Tak je tu. Tak razíme. Tak zase večer třeba, ju. A ty kursy mě zajímají. Budeš vyprávět, ju?

Jestli sis je obědnávala přes net tak mi pošli odkaz na ty zavinky :P A né nebyla jsem zatím na žádném, ale chci začít chodit s kámoškou plavat, a tady u nás je nějaký kurz ale chci tam začít chodit až kolem 6-7 měsíce :)
Tak večer pokecáme :)
A musíš mi pak večer ještě napsat jký máš nazor na Aniball, ja si ho objednala tak jestli ty o tom neco nevis, neslyšelas, nebo jestli to nějaká kámoška nepoužívala. Tak zatím Ahoj, a večer až tu budeš tak písni :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 21:40

Uf to byla šichta :D plavání je fajn, to bych chtěla taky, kdybych měla s kým. Samotný se mi nechce. No ten Aniball netuším. Osobně žádnou zkušenost někoho blízkého nemám. Já si to asi nějak neumím představit. Tak to aspoň otestuješ a dáš mi vědět. Asi to určitě nějaký účinek mít bude. Tomu bych docela věřila :D Ty jsi o tom s někým mluvila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.9.14 22:04
@petraw píše:
Uf to byla šichta :D plavání je fajn, to bych chtěla taky, kdybych měla s kým. Samotný se mi nechce. No ten Aniball netuším. Osobně žádnou zkušenost někoho blízkého nemám. Já si to asi nějak neumím představit. Tak to aspoň otestuješ a dáš mi vědět. Asi to určitě nějaký účinek mít bude. Tomu bych docela věřila :D Ty jsi o tom s někým mluvila?

Vůbec né, nikdo se tady tím nezabýval, každá známá se zabývala akorát tím to dítě porodit aby se zbavila tzv. „bubnu“ :nevim: ale určitě to smysl má, že když budeš s tím 4 týdny před porodem cvičit, tak rozpohybuješ tu dělohu, a mě osobně to za zkoušku stojí pokud s tím mám nějakou možnost vyhnout se nastřižení hráze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 22:31

No ještě o tom teda popřemýšlím. Pomoooc chtějí nám rozkopat byt. Mě trefí, fakt že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.9.14 22:35
@petraw píše:
No ještě o tom teda popřemýšlím. Pomoooc chtějí nám rozkopat byt. Mě trefí, fakt že jo :)

Rozkopat?? :think: delate rekonstrukce? Ted, kdyz jsi tak daleko v tehotenstvi ti tak budou prasit a smradit? Proč to radši nenecháte na léto nebo na příznivé počasi pro procházky s prdolinkem? ono se řekne že taková rekonstrukce dlouho netrvá, ale z vlastní zkušenosti vím, že když my jsme něco zpravovali, tak se to protáhlo o tolik, že jsem z toho byla fakt už uplně v háji. Sral* se věci, které vypadaly jako uplně blbosti, ale jedna blbost navazovala na druhou a bez jedne blbustky se nedalo s ničím dál pokračovat. Opravdu nahoda je blbec a když ti něco nepřeje tak to pak v prdeli… :zed: A aby se ti nestalo že ještě z toho stresu předčasně porodíša vrátíš se do rozbouraného bytu…ještě bys prosila sestřičky aby ti prodloužily pobyt v nemocnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 22:46

Díky. To jsem chtěla přesně slyšet. Zítra přijede majitel. Slíbil nám nové topení a omítky jenže v létě. Teď si vzpomněl (konec září :cert: ) No právě to teď celý večer řeším, jestli je sem pustíme nebo to prostě majiteli vysvětlím, že takhle teda ne :lol: Přesně jako bys mi mluvila z duše. Mám z toho strach. Teď jsem v pohodě, ale co kdyby náhodou…cokoliv se může stát. No apřesně. Řeknou ti 3 týdny a budou z toho třeba 2 měsíce. Nehledě na to, že teď už je zima a už vidím, jak ty omítky a barva schnou. No jsem na něj zítra zvědavá…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.9.14 22:51

Nenech se ukecat a odbýt majitelem jen proto, že se mu to zrovna hodí. Prostě řekni, že na takové věci je už pozdě, a že jste byli domluvení jinak, že si teď nemůžeš dovolit žít v nepořádku. A ani majitel není vševědoucí a nemůže ti zaručit že rekonstrukce bude trvat 3 týdny. A pokud by ti něco takového zkoušel namluvit, a ono by to nějakou náááhodou nevyšlo, tak on by se jen oháněl tím, že to nemohl vědět apodobně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 22:53

Hlavně v létě (už mu vlastně bude půl roku) můžu mrňouse nechat přes den babičkám. Máma si vezme klidně dovču, tchýně je učitelka, tak bude mít prázdniny a já si tady můžu udělat všechno sama po svým a ne teď blbě čumět jak ostatní něco dělají a já sedím a koukám. Nesmím se totiž moc namáhat, natož něco zvedat…je sice pravda, že by mimčo bylo v novém a úplně čistém (ne že bychom měli doma bordel :mrgreen: ), ale nejsem si jistá, jestli to za ty nervy stojí. No mám v tom zmatek. No a další věc, to že jsem teď OK, neznamená, že budu i za měsíc, že. Aby mi třeba taky neřekli ležet a nehýbat…v lepším případě. Nebyla bych přece první ani poslední, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 22:57

Tak on je naštěstí normální. Určitě se rozumně domluvíme. My chtěli hlavně to topení. Máme krbovky v obýváku a vytopíme tím jakž takž ložnici. V kuchyni a koupelně je prostě zima, když mrzne, ale říkám si, že letos bude mimčo malinký a nebude mít potřebu být se mnou v kuchyni a koupat ho taky budu v obýváku ve vaničce nebo v kyblíku, tak o nic vlastně nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.9.14 22:59

@petraw Upřímně, mě by asi taky šťouralo ve svědomí to, že už to bude všecko za sebou a mrňous bude v čístém, ale radši bych si tohle odpustila, než riskovat to, že by se měl narodit dřív, nebo třeba s komplikacemi, v horším případě aby se ti něco stalo a věř že ti to prostě nedá třeba něco přemístit, zvednout, uklidit když uvidíš jak všichni okolo pobíhaj a ty jen sedíš. Mě samotné to teď dělalo zle když jsme se stěhovali a ja takala dveře a skorotchán a přítel mi říkali netahej to proboha, je to těžké :zed: ale prostě se to nedá, připadala jsem si jako idiot a lenoch :nevim: Ale pak jsem na to dojela, další týden jsem si tak natahla břišní svaly že jsem celý tý den skoro proležela… ale v tu chvili jsem na to nemyslela, jen jsem chtěla něco dělat :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 23:04

OK. Zkusím se s ním domluvit na to léto. Ono kdyby začli hned tak ještě, ale to se mají někdy příští týden přijet podívat a říct co a jak a bůh ví, kdy by vlastně začali. Dík za názor. Jsem taky radši připravená na všechno, než být ve stresu a mít tu bordel jak v tanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.9.14 23:09
@petraw píše:
OK. Zkusím se s ním domluvit na to léto. Ono kdyby začli hned tak ještě, ale to se mají někdy příští týden přijet podívat a říct co a jak a bůh ví, kdy by vlastně začali. Dík za názor. Jsem taky radši připravená na všechno, než být ve stresu a mít tu bordel jak v tanku

Nemáš zač :) No nic, my jdeme ulehnout, jsme nemocní, jak já tak přítel,,, mě musela doktorka předepsat antibiotika, tak se každou chvili modlim za to, aby to prdinkovi neublížilo :( nikdy bych si to neodpustila… :/ Tak zase zítra :) Tak dobrou :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
29.9.14 23:12

Já bych se s dovolením taky přidala. Termín mám 1.1 nebo 31.12 nebo 24.12. doktor se nějak nemůže zozhodnout, už 2× mi to měnil, ale poslední je 31.12. Jinak je to druhej prcek. První je kluk (4) a co bude teť to se neví. Mrně se stydí a nechce se ukázat co vlastně je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.9.14 23:15
@Spokojení píše:
Já bych se s dovolením taky přidala. Termín mám 1.1 nebo 31.12 nebo 24.12. doktor se nějak nemůže zozhodnout, už 2× mi to měnil, ale poslední je 31.12. Jinak je to druhej prcek. První je kluk (4) a co bude teť to se neví. Mrně se stydí a nechce se ukázat co vlastně je :mavam:

Samozřejmě že mužeš :) A kolik ti je? :) a odkud jste?:) téééda to je zlobidlo stydlivé :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí