Poradna duly
Jana Čurdová
Ty zavinovačky jsou moc pěkný. Taky už mám 2 kousky. Přesně jak říkáš, taky jsem z toho vždycky naměkko
Včera jsem žehlila maličký věcičky. Taky jsem se u toho úplně rozplývala. Tak je tu. Tak razíme. Tak zase večer třeba, ju. A ty kursy mě zajímají. Budeš vyprávět, ju?
@petraw píše:
Ty zavinovačky jsou moc pěkný. Taky už mám 2 kousky. Přesně jak říkáš, taky jsem z toho vždycky naměkkoVčera jsem žehlila maličký věcičky. Taky jsem se u toho úplně rozplývala. Tak je tu. Tak razíme. Tak zase večer třeba, ju. A ty kursy mě zajímají. Budeš vyprávět, ju?
Jestli sis je obědnávala přes net tak mi pošli odkaz na ty zavinky
A né nebyla jsem zatím na žádném, ale chci začít chodit s kámoškou plavat, a tady u nás je nějaký kurz ale chci tam začít chodit až kolem 6-7 měsíce ![]()
Tak večer pokecáme ![]()
A musíš mi pak večer ještě napsat jký máš nazor na Aniball, ja si ho objednala tak jestli ty o tom neco nevis, neslyšelas, nebo jestli to nějaká kámoška nepoužívala. Tak zatím Ahoj, a večer až tu budeš tak písni
![]()
Uf to byla šichta
plavání je fajn, to bych chtěla taky, kdybych měla s kým. Samotný se mi nechce. No ten Aniball netuším. Osobně žádnou zkušenost někoho blízkého nemám. Já si to asi nějak neumím představit. Tak to aspoň otestuješ a dáš mi vědět. Asi to určitě nějaký účinek mít bude. Tomu bych docela věřila
Ty jsi o tom s někým mluvila?
@petraw píše:
Uf to byla šichtaplavání je fajn, to bych chtěla taky, kdybych měla s kým. Samotný se mi nechce. No ten Aniball netuším. Osobně žádnou zkušenost někoho blízkého nemám. Já si to asi nějak neumím představit. Tak to aspoň otestuješ a dáš mi vědět. Asi to určitě nějaký účinek mít bude. Tomu bych docela věřila
Ty jsi o tom s někým mluvila?
Vůbec né, nikdo se tady tím nezabýval, každá známá se zabývala akorát tím to dítě porodit aby se zbavila tzv. „bubnu“
ale určitě to smysl má, že když budeš s tím 4 týdny před porodem cvičit, tak rozpohybuješ tu dělohu, a mě osobně to za zkoušku stojí pokud s tím mám nějakou možnost vyhnout se nastřižení hráze ![]()
No ještě o tom teda popřemýšlím. Pomoooc chtějí nám rozkopat byt. Mě trefí, fakt že jo ![]()
@petraw píše:
No ještě o tom teda popřemýšlím. Pomoooc chtějí nám rozkopat byt. Mě trefí, fakt že jo
Rozkopat??
delate rekonstrukce? Ted, kdyz jsi tak daleko v tehotenstvi ti tak budou prasit a smradit? Proč to radši nenecháte na léto nebo na příznivé počasi pro procházky s prdolinkem? ono se řekne že taková rekonstrukce dlouho netrvá, ale z vlastní zkušenosti vím, že když my jsme něco zpravovali, tak se to protáhlo o tolik, že jsem z toho byla fakt už uplně v háji. Sral* se věci, které vypadaly jako uplně blbosti, ale jedna blbost navazovala na druhou a bez jedne blbustky se nedalo s ničím dál pokračovat. Opravdu nahoda je blbec a když ti něco nepřeje tak to pak v prdeli…
A aby se ti nestalo že ještě z toho stresu předčasně porodíša vrátíš se do rozbouraného bytu…ještě bys prosila sestřičky aby ti prodloužily pobyt v nemocnici ![]()
Díky. To jsem chtěla přesně slyšet. Zítra přijede majitel. Slíbil nám nové topení a omítky jenže v létě. Teď si vzpomněl (konec září
) No právě to teď celý večer řeším, jestli je sem pustíme nebo to prostě majiteli vysvětlím, že takhle teda ne
Přesně jako bys mi mluvila z duše. Mám z toho strach. Teď jsem v pohodě, ale co kdyby náhodou…cokoliv se může stát. No apřesně. Řeknou ti 3 týdny a budou z toho třeba 2 měsíce. Nehledě na to, že teď už je zima a už vidím, jak ty omítky a barva schnou. No jsem na něj zítra zvědavá…ach jo
Nenech se ukecat a odbýt majitelem jen proto, že se mu to zrovna hodí. Prostě řekni, že na takové věci je už pozdě, a že jste byli domluvení jinak, že si teď nemůžeš dovolit žít v nepořádku. A ani majitel není vševědoucí a nemůže ti zaručit že rekonstrukce bude trvat 3 týdny. A pokud by ti něco takového zkoušel namluvit, a ono by to nějakou náááhodou nevyšlo, tak on by se jen oháněl tím, že to nemohl vědět apodobně ![]()
Hlavně v létě (už mu vlastně bude půl roku) můžu mrňouse nechat přes den babičkám. Máma si vezme klidně dovču, tchýně je učitelka, tak bude mít prázdniny a já si tady můžu udělat všechno sama po svým a ne teď blbě čumět jak ostatní něco dělají a já sedím a koukám. Nesmím se totiž moc namáhat, natož něco zvedat…je sice pravda, že by mimčo bylo v novém a úplně čistém (ne že bychom měli doma bordel
), ale nejsem si jistá, jestli to za ty nervy stojí. No mám v tom zmatek. No a další věc, to že jsem teď OK, neznamená, že budu i za měsíc, že. Aby mi třeba taky neřekli ležet a nehýbat…v lepším případě. Nebyla bych přece první ani poslední, že…
Tak on je naštěstí normální. Určitě se rozumně domluvíme. My chtěli hlavně to topení. Máme krbovky v obýváku a vytopíme tím jakž takž ložnici. V kuchyni a koupelně je prostě zima, když mrzne, ale říkám si, že letos bude mimčo malinký a nebude mít potřebu být se mnou v kuchyni a koupat ho taky budu v obýváku ve vaničce nebo v kyblíku, tak o nic vlastně nejde…
@petraw Upřímně, mě by asi taky šťouralo ve svědomí to, že už to bude všecko za sebou a mrňous bude v čístém, ale radši bych si tohle odpustila, než riskovat to, že by se měl narodit dřív, nebo třeba s komplikacemi, v horším případě aby se ti něco stalo a věř že ti to prostě nedá třeba něco přemístit, zvednout, uklidit když uvidíš jak všichni okolo pobíhaj a ty jen sedíš. Mě samotné to teď dělalo zle když jsme se stěhovali a ja takala dveře a skorotchán a přítel mi říkali netahej to proboha, je to těžké
ale prostě se to nedá, připadala jsem si jako idiot a lenoch
Ale pak jsem na to dojela, další týden jsem si tak natahla břišní svaly že jsem celý tý den skoro proležela… ale v tu chvili jsem na to nemyslela, jen jsem chtěla něco dělat
![]()
OK. Zkusím se s ním domluvit na to léto. Ono kdyby začli hned tak ještě, ale to se mají někdy příští týden přijet podívat a říct co a jak a bůh ví, kdy by vlastně začali. Dík za názor. Jsem taky radši připravená na všechno, než být ve stresu a mít tu bordel jak v tanku
@petraw píše:
OK. Zkusím se s ním domluvit na to léto. Ono kdyby začli hned tak ještě, ale to se mají někdy příští týden přijet podívat a říct co a jak a bůh ví, kdy by vlastně začali. Dík za názor. Jsem taky radši připravená na všechno, než být ve stresu a mít tu bordel jak v tanku
Nemáš zač
No nic, my jdeme ulehnout, jsme nemocní, jak já tak přítel,,, mě musela doktorka předepsat antibiotika, tak se každou chvili modlim za to, aby to prdinkovi neublížilo
nikdy bych si to neodpustila… :/ Tak zase zítra
Tak dobrou
![]()
Já bych se s dovolením taky přidala. Termín mám 1.1 nebo 31.12 nebo 24.12. doktor se nějak nemůže zozhodnout, už 2× mi to měnil, ale poslední je 31.12. Jinak je to druhej prcek. První je kluk (4) a co bude teť to se neví. Mrně se stydí a nechce se ukázat co vlastně je ![]()
@Spokojení píše:
Já bych se s dovolením taky přidala. Termín mám 1.1 nebo 31.12 nebo 24.12. doktor se nějak nemůže zozhodnout, už 2× mi to měnil, ale poslední je 31.12. Jinak je to druhej prcek. První je kluk (4) a co bude teť to se neví. Mrně se stydí a nechce se ukázat co vlastně je
Samozřejmě že mužeš
A kolik ti je?
a odkud jste?:) téééda to je zlobidlo stydlivé
![]()