Ledňačky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1394
28.9.14 20:25

Máme abc desing.
Jméno nevím jaké dam. Jsem sama s malou, budu se rozvadět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 20:29

@Sabuliin Tak to je přesný. Mám to úplně stejně. Ranní nevolnosti po celý den byly vážně super. Teď je to opravdu fajn. Taky se snažím si to užít, než přijdou další trable. Zatím mě tak nějak lehce bolí záda, ale na štěstí nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 20:31

@smudlik.esta Řešíš rozvod v těhotenství? To je mi líto. Musí to být nepříjemné a stresující :( Jak je to vůbec možné? To se tatínek netěší na miminko? Samozřejmě tě nechci zpovídat, pokud je to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:32
@smudlik.esta píše:
Máme abc desing.
Jméno nevím jaké dam. Jsem sama s malou, budu se rozvadět.

Aha, tak to mě mrzí.. :roll: Takže doma samy holky jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:33
@petraw píše:
@Sabuliin Tak to je přesný. Mám to úplně stejně. Ranní nevolnosti po celý den byly vážně super. Teď je to opravdu fajn. Taky se snažím si to užít, než přijdou další trable. Zatím mě tak nějak lehce bolí záda, ale na štěstí nic hrozného.

A na velkém UZ ve 20.tt jste byli? :) máte fotečku drobečka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.9.14 20:34

@petraw je to čerstvé, ale tatínek mě bil, utekla jsem s malou k rodičům.
@Sabuliin bydlíme u mamky, ale jsme zatím s malou dvě holky, a teď bude chlapeček.:-) snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:36
@smudlik.esta píše:
@petraw je to čerstvé, ale tatínek mě bil, utekla jsem s malou k rodičům.
@Sabuliin bydlíme u mamky, ale jsme zatím s malou dvě holky, a teď bude chlapeček.:-) snad

Moc dobře že máš oporu v mamince :) a určitě jsi udělala dobře, že jsi odešla :roll: mamka se nechala od tatky bit 10 let a nebyla schopna odejit, až po 10 letech. :nevim: A chlapečka čekáš taky s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 20:38

@Sabuliin jj byli, ale fotku nemám :( jsem z toho byla taková vykulená nějaká nebo co, že jsem si o ní úplně zapomněla říct. Teď jdu v úterý na běžnou kontrolu a objednám se na 3D, tak se moc těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.9.14 20:38

@Sabuliin jo s nim. On se změnil během pár dnů, já to do teď nechápu. Nikdy takový nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:40
@smudlik.esta píše:
@Sabuliin jo s nim. On se změnil během pár dnů, já to do teď nechápu. Nikdy takový nebyl.

No, ono se říká že udělá jednou, udělá i podruhé a potřetí, ale třeba to byl jen nějaký zkrat, stres v práci, nebo něco takovýho a ještě se všechno hodí do normálu.. omluví se a všechno bude fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.9.14 20:40

@Sabuliin nebude..bohužel ne:-( někdy si třeba napíšeme sz, ale veřejně to tu řešit moc nechci:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.9.14 20:41
@petraw píše:
@Sabuliin jj byli, ale fotku nemám :( jsem z toho byla taková vykulená nějaká nebo co, že jsem si o ní úplně zapomněla říct. Teď jdu v úterý na běžnou kontrolu a objednám se na 3D, tak se moc těšíme :)

A víte jméno? :) nebo ještě váháte s přítelem/manželem? :) No my taky nemáme fotečku, protože se nám prcek schovával :D darebák :D místo obličeje nám ukazoval ručičku kde vystrkoval 3 prstíky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 20:41

@smudlik.esta Je to smutné, moc, ale jak říká Sabuliin, je dobře, že jsi se takhle rozhodla. Bil těhotnou ženskou? Toho bych chtěla potkat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 20:43

@Sabuliin Bude to Anička, pokud to je teda ta slíbená holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 20:44

@smudlik.esta Ze dne na den? To je přece divný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí